Golfový kočárek vs. sporťák, doporučte

lucka1996
24. únor 2016

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat, jaký by jste doporučily kočárek pro tří měsíční holčičku. Mám trojkombinaci, ale bohužel se s ním špatně cestuje, tak bych pořídila už nějaké golfky nebo sporťák-kolem 7kg. Bohužel nevím, který vybrat. Jsem nenáročná, kočárek chci pouze na vesnici, do města atd.. A aby nám vydržel cca. dva roky, než malá bude už bez kočárku. Cenově do 3000Kč, děkuji za rady 🙂

bajana
24. únor 2016

Neodpoviem, len si neviem predstaviť 3m dieťa v golfkách. Máme sportak Valco Snap4 ale malý bude v klasickej korbe pokiaľ si sám nesadne bez ohľadu na moje či jeho pohodlie...jeho zdravý vývoj je pre mňa dôležitejší.

lumixii
25. únor 2016

Vím že mimo téma, ale nedokážu a (ani nechci) si představit 3 měsíční miminko ve sporťáku nebo v golfkach. Co raději kouknout po nějakém bazarovem kočárku vhodnem pro takhle male miminko a zároveň vhodnejsim na cestování?

frantiska85
25. únor 2016

Jako nouzovka se dá použít sporťák i golfky. U babičky vozíme syna od narození v golfkách. Jdou do lehu a vkládáme ho tam ve vložné tašce s pevným dnem.

ema_s
29. únor 2016
Uživatel ema_s je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ema_s.

Do těch 3000 je to dost náročné, aby to nebyl nekvalitní šunt, když ale chceš tak malé mimi vozit ve sportáku nebo golfáčí tak rozhodně musí mít záda polohovatelné až do úplnýho lehu, je ještě moc malinké 🙂 Zkus mrknout třeba na Cam Flip, mělo by to být i do 3 tisíc i ty záda polohovatelná 🙂