Kočárek pro zimní miminko

peetullaa
7. zář 2017

Ahoj maminky, chtěla bych te zeptat jaké máte zkusenosti s kocarkama. Jaky by jste doporucili a jakemu se naopak vyhnout. A podle ceho posoudit ze je to ten spravny kocarek a mimi se v nem bude mit dobre 🙂 ....Rodim v lednu a uvazuji ze bych si rovnou trojkombinaci poridila. 🙂 🙂

myskin
7. zář 2017

My jsme měli Gesslein F6 a koupila bych si ho zas. Odjezdil moje dvě děti, teď odjezdil třetí dítě známých a určitě dá i to čtvrté 🙂. Výhody - prostorný, ve fusaku se mi tam vešlo i čtyřleté dítě, dobře se s ním jezdí, má vyměnitelná přední kola menší otočná za pevná velká - super v zimě když je hodně sněhu. Projeli jsme všechno. Má dobrou pevnou konstrukci, není to žádné chrastítko. Díky tomu zabere po složení víc místa v kufru auta. Taky u našeho starého modelu nebyl nic moc košík pod kočárem, nevím jak to mají teď. A cena tedy není lidová, ale zase se pak po dětech dobře prodává.

penelope87
7. zář 2017

@peetullaa Doporučuji camarelo, je velký a má pořádná odpružená kolečka.

babanci
7. zář 2017

Máme taky Geslein F6 a to je prostě super záležitost. Musím souhlasit s
@myskin, tohle je opravdu kočár, nic lepšího jsem nikdy nevozila. Úžasné jízdní vlastnosti, nehrká to a projede všechno, dá se hodně uzavřít bouda, máme i sluneční clonu a na miminko to bylo moc šikovné, vložné loopy dovnitř jdou snadno vyndat, obměnit, vyprat lze prakticky všechno, polohovatelné na nožky, to oceňujeme u batolete, odvětrávací bouda, no, je toho hodně, co si chválíme. Vozíme 17 měsíců a je pořád jako nový.

denisasvobodova
8. zář 2017

Také doporučuji Gesslein F6. Je dražší, ale dají se koupit bazarove 😉 stojí za to.