icon

Jaký kočárek na inline bruslení?

markyf
13. kvě 2015

Poraďte mi prosím, jaký kočárek koupit, aby byl i na inline bruslení. Vím, že už tu nějaké diskuze jsou, ale starší a už jsou určitě zase nové kočárky. Musí to být nutně trojkolka? A chtěla bych nějaký s brzdou na zadní kolo. Taky hlavně aby se mi líbil 🙂. A nebo si mám koupit klasický kočárek a potom ten vozík, co je i za kolo? Moc děkuji za všechny typy! 🙂

Strana
z2
teraolli
20. kvě 2015

Holky, kdyby se náhodou někdo zbavoval Chariotu CX1 nebo CX2 za rozumné peníze, tak já se hlásím 😉

salme
15. únor 2016

Holky,máte někdo zkušenost s vozíky TREGIO nebo QERIDOO???? Mám v plánu pořídit na běhání,brusle,do terénu i za kolo ... a neznám nikoho,kdo by je měl :(

kjucukovna
30. bře 2016

@markyf můžu se zeptat co jste nakonec vybrala? máte ten vozík za kolo, ten levnější? je za tu cenu opravdu dobrý? docela mě to překvapilo, myslela jsem žer tyto vozíky jsou šíleně drahé... šla byste do bazarového ?

kjucukovna
30. bře 2016

@sara84 prosim o info ke kočárku jane slalom... koupila jste použitý a nebyl problém? mám možnost koupit po dvou dětech... ale ted tady čtu, že maminky na brusle doporučují spíše čtyřkolku kvůli stabilitě....tak váhám, když nad tím tak přemýšlím, zase tak často nebruslím, není moc kde,spíš plánuji běhání .... jaké máte zkušenosti s odvozením 4.tého dítěte kočárkem? Díky!!!

challidona
30. bře 2016

zkuste tfk joggster

sara84
30. bře 2016

@kjucukovna ja kupovala po 2.detech a ted uz vozim druhe, tj 4. V poradi a stale uplne ok! Akorat sportak uz je vysisovany. Nesetrim ho, vim ze dal uz nepujde 🙂) jedzdime i v terenu, a stabilita super. Nikdy jsem nemela problem 🙂

kjucukovna
30. bře 2016

@sara84 díky za info, bohužel nabízený kočárek nemohu osobně prohlédnout, tak se trochu bojím... brzda funguje i u 4. dítěte dobře?

sara84
30. bře 2016

@kjucukovna ta nozni ano a predni take 🙂 ale tu naprosto nepouzivam, vlastne ani moc tu spodni...

sara84
30. bře 2016

Ale pozor! Nechte si vyfotit kola, jestli jsou original! Ja koupila predni, jeden dilek mi prasknul, potreboval svarit, tak jsem vzala z aukra, a pan nerekl, ze kolo je neoriginal, my namontovali a byl to mazec! Teziste jinde, zanasel...uz je pryc a svarena desticka pod nohy je zpet a opet se nam prima jezdi! Tak pozor na to, fakt vych neverila, ze to muze byt az takova hruza!

mirka_turcikova
30. bře 2016

A co peg perego gt3 je stabilní prostorný s nastavitelným odpružením. Je to trojkombinace velká korba a má i polohovatelné záda prostorný koš. Já osobně sice nebruslím, ale slyšela jsem, že je na to dobrý jo a lesní cesty např. na procházky super i do města. Jen to přikládám jako typ 😉

kjucukovna
30. bře 2016

@sara84 takže to přední kolečko vám někde opravili? stačí na to cykloservis, nebo to musí být přímo servis pro kočárky jané?

sara84
30. bře 2016

@kjucukovna. Ne kolo, ale ta hlikova podnozka, v lete jsme fakt radili v Jesenikach, az jsme hluboky kocar odstaviki do housti a pokracovali s satkem...asi tam to prasklo...svaril kamarad v dilne...blbci jsme ale nejdriv koupili to kolo...

prceklucisek
3. dub 2016

Ja prodavam jane slalom pro moc muzu doporucit dobre se ovlada a je lehky. Byla jsem s nim spokojena.

markyf
autor
3. dub 2016

@kjucukovna zatím jsme nic nekoupili. Na kolo si asi raději koupím sedátko, malej už bude snad brzy sedět a na brusle asi budeme jezdit s klasickým sporťákem a nebo se budem střídat.... Ještě uvidím...

markyf
autor
3. dub 2016

Chci se zeptat, jestli je tu někdo, kdo jezdí na bruslích s klasickým sporťákem bez brzdy? Brácha jezdil s Jané a říkal mi, že brzdu stejně nikdy nepoužíval, že brzdil jen bruslema. Nevím, jestli investovat tolik peněz do vozíku, jestli to vůbec využijeme a na kolo bych viděla spíš to klasické sedátko. Na inline bychom chodili na stezku, kde nikdo nebývá a jezdili bychom fakt pomalu. Největší risk mi stejně příjde to, že můžu zakopnout o kamínek, opřít se o kočár a převrátit ho a v tom mi podle mně sportovní kočárek ani brzda na kočárku nepomůže. Vaše názory? 🙂

kjucukovna
3. dub 2016

@markyf ja bruslila s x landerem -ctyrkolka bez brzdy a bylo to v pohode I kdyz jsem byla zacatecnik 😉

lulii
3. dub 2016

@markyf Já jsem jezdila s bugaboo buffalo, brio go a s jané nomad a vždy naprosto bez problému😉

tetta
3. dub 2016

@markyf To není tak úplně pravda, když se převrhne vozík za kolo, tak dítě chrání poměrně pevná konstrukce, u kočárku nic takového není. Brzda podle mě není to nejhlavnější, spíš větší stabilita a bezpečnost vozíků. Kamarádce se třeba převrhl vozík za kolem, ještě ho chvíli za sebou táhla a dítě ok.

ada22
4. dub 2016

Jezdila jsem s X-run a měl rozbitou brzdu , takže bez brzdy. Ale dítě již velké a fest přikurtované. Teď s druhým dítkem se již na brusle moc nedostanu a pravděpodobně bude ještě kolem starší na kole, takže uvažuji o něčem co má brzdu na zadní kola a staví na fleku. Z těch co jdou na bazaru sehnat levněji je to chicco nebo quinny freestyle . Být vyšší, tak jdu asi do tfk joggstera . Ten krom hnusné boudy a celkem vysokého madla má vše . Jo a u všech kočárku na brusle jsem měla bezpečnostní popruh přidělaný na zadní nápravě a druhý kus na ruce. Jezdím často kolem řeky a v případě pádu , aby neujel kočár. Tfk to mají takhle dělaný v základu.

lusyb
4. dub 2016

Já mám teď na brusle Chariot cx a má kotoučový brzdy na zadní kola a ten teda brzdí fakt super.

ada22
4. dub 2016

@lusyb No jo tak ten je top 🙂 , ale i za top peníze 😀 I když vlastně ,když se číhá na bazarech, tak lze i za 15000.

evik19
4. dub 2016

@markyf Jezdila jsem na inlinech docela rychle s Firkonem Verano Long - klasika kočárek bez brzdy. Brzda mi nechyběla, ale chudák Firkon se poměrně rychle rozhrkal, protože na tyhle rychlosti nebyl stavěný, ale stačilio promazat a trošku pospravovat kolečka a byl zase ok. Kamarádka, která jezdila s Jané slalom takové problémy vůbec neměla, jí jel kočárek pořád krásně🙂

marta147
1. dub 2019

Na in-line bruslení je vhodný pouze ten vozík / kočárek, který je na to schválen. Bouračky na in-linech jsou s miminkem pěkně škaredé a nebezpečné. Holky, neriskujte! Na vlastní oči jsem viděla jak to může dopadnout. Paní srazil na stezce kolař. Paní a pana odvezla záchranka. Miminku nic naštěstí nebylo, ale jen díky tomu, že měla miminko v bezpečném vozíku. Sama jsem ho našemu prckovi koupila také. LEGGERO Enso. Není mi líto investovat do toho, co může zachránit život. Nemusím se omezovat, můžu sportovat a malej je v bezpečí a pohodlí. Já bych rozhodně neměnila! Kočárek na brusle NIKDY!

Strana
z2