Jaký lehký kočárek do terénu byste doporučili?
Vybírám kočarek,ale reference se strašně různí. Vybrala jsem si BRIO GO,ale cetla jsem,ze je poruchovy. Chtela bych lehky kocar do terenu s velkou korbickou...diky za rady, zkusenosti, odkazy...

•
4. bře 2012Já po dlouhém vybírání vybrala Dorjan Danny Sport Prestige. Reference jsou z 99 % dobré a i 2 známé ho mají a chválí si ho. Je do terénu, velká korba, design hezký, cenová střední třída 🙂
1
Samui..Brio go je krásnej, jen si myslím, že není do terénu....na terén jsou velká nafuk kola při 4 kolce s natáčecí nápravou (abys nemusela při sebemenší změně směru jízdy nadzvedávat), nebo trojkolka, ale určo bych koukala na kola a velikost, X lander , Peg perego, Quinny speedy....čím menší kolo tím více musíš vynaložit svou sílu abys něčím projela (zamrzlý sníh, bláto na poli v lese....)Mě třeba fascinují kočárky, kde přední kola jsou mikro a zadní makro....to v terénu absolutně nemá šanci uspět.....
Každý si ale stejně vybere kočík , který se mu líbí...já takhle měla 7 kočíků než jsem našla ten pravý co mi sedl do ruky a jede jako po másle v terénu i normálně.
Tak přeji hodně štěstí.....
Každý si ale stejně vybere kočík , který se mu líbí...já takhle měla 7 kočíků než jsem našla ten pravý co mi sedl do ruky a jede jako po másle v terénu i normálně.
Tak přeji hodně štěstí.....
Easywalker qtro, velká korba, lehký kočárek, snadno ovladatelný, dobře se skládá, fakt super, jen co může být pro někoho mínus tak polohování na zipy u sporťáku 😉
Začni psát odpověď...

Odešli