Jaký skate (stupátko) ke kočárku Cam Dinamico?

keirra
11. črc 2015

Prosím, nemáte někdo vyzkoušeno, jaký skate pasuje ke kočárkům Cam Dinamico nebo Neonato (mají stejný podvozek). Cam Pulsar a Cortina budou asi trochu jiné, aspoň podle obrázků se mi zdálo, že by se na ně mohlo stupátko upínat jinak. Dík moc!

allinka_k
10. pro 2015

@keirra Ahoj, potřebovala bych vědět to samé, sehnali jste nakonec něco? Díky

keirra
autor
13. pro 2015

@allinka_k Ahoj, jo jo, nakonec jsme koupili Lascal maxi buggy board - pasuje a je supr! Podle mě musí pasovat snad na všechny kočárky, upíná se pomocí takových plasových pásků, které je možné nastavit na téměř jakýkoli rozměr tyče. Je dodávaný s prodlužujícími adaptéry, které používáme, když jedeme s hlubokou korbou (tím, jak je velká, druhé dítko by se za ni nevešlo). Když jedeme jen s autosedačkou na podvozku, tak adaptéry nejsou potřeba. S tou hlubokou korbou má sice starší dítě místa tak tak, hlavně v zimní bundě, ale dá se to - musí si vlézt jakoby dovnitř prostoru rukojeti, přičemž ta rukojeť nesmí být nastavená na nejvyšší pozici, ale vodorovně, aby ten prostor byl co největší - nevím, jestli to píšu srozumitelně. Takže třeba vysoký manžel kočárek takto moc tlačit nemůže, musí jít z boku. Já s tím ale problém nemám, když jdu normální chůzí, do ničeho nekopu, nic mi nepřekáží. Taška se ale na rukojeť už nevejde (vozíme ji dole v košíku, nebo vezmu menší kabelku na sebe). Jinak skejtík je fakt dobrý, stabilní, široký - naše malá na něm i "tancuje", nemusí tam stát, jak přibitá. Viděla jsem jednu maminku, jak k němu má dokoupené i sedátko, ale to jde podle mě dát jen ke golfkám, jinak by dítě bouralo hlavou do korby kočárku.

allinka_k
13. pro 2015

@keirra Díky za vyčerpávající info, moc mi to pomohlo...máme ani ne dvoutýdenní mimčo, tak jsem ji nechtěla tahat nikam do obchodu, navíc na to teď před Vánoci ani není moc času. Takhle to můžu rovnou koupit na netu 🙂

keirra
autor
15. pro 2015

@allinka_k K miminku gratuluju, to je pěkný předvánoční dáreček 😉 Já myslím, že to klidně můžeš objednat, ono to v obchodech totiž ani moc není (posílala jsem manžela, aby se po tom podíval a ve třech velkých obchodech v Praze to neměli), a naopak, můžeš to vrátit, kdyby cokoli.

kituska20
18. led 2017

Děkuji za info pořídíme ten Lascal🙂 máme cortinu

great.girl
23. dub 2017

@kituska20 muzu se zeptat zda skejtik pasuje?

kituska20
24. dub 2017

@great.girl nemame ho taky shanime

allinka_k
24. dub 2017

Máme ten Lascal, ale moc spokojená jsem nebyla, vlastně jsem ho použila tak dvakrát. Dcera se mi tam prostě nějak nevešla. Rukojeť kočárku jsem musela mít úplně ohnutou nahoru, ale protože jsem malá, bylo to potom skoro nepoužitelný (buď jsem musela tlačit kočárek a jít přitom vedle, což je děsný, když je zatíženy ještě druhým dítětem, nebo být nepřirozeně ohnuta)..

great.girl
24. dub 2017

@allinka_k aha ☹ a jezdila jste s hlubokou korbou predpokladam nebo je to stejne i u sportovni verze? prip. jak jste to vyresili- musi dcerka pesky?

kituska20
24. dub 2017

Ještě jsem četla o Mutsy že by měl být delší.
Měla jsem půjčený ABC design ale je moc krátký kdyz je tam hluboká korba tak se mi tam dcera nevejde a musí stát uplně nepřirozeně:/

allinka_k
24. dub 2017

@great.girl Jj, s hlubokou, u sportaku nrvim, ale nemyslím, že by to byl velky rozdil. Holky mám od sebe 25 měsíců a mladší se narodila na začátku zimy, takže ze začátku jsme žádné velké procházky stejně nedelaly. Pak na jaře už ušla vsechno, co bylo potřeba, a taky hodně jezdila na odrazedle..