Klasické houpací kočárky, jaké jsou plusy a mínusy?

vondry24
28. črc 2014

Zkušenost se značkami kočárku (peg perego, indlessina, navington..atd..) klasický houpací - plusy, mínusy? 🙂

pistalinda35
28. črc 2014

My mame Libertu ceskou a maximalni spokojenost 😉 za super cenu ...

lakitka
28. črc 2014

My máme Jedo Bartatina krasně houpe díky koženým řemínkům ...spokojenost 🙂

hanivasi
28. črc 2014

@vondry24 perfektně houpe nový kočárek junama impulse. Sice to není uplná klasika, ale fakt luxusně houpe. Je tam extra pružina.

killi
29. črc 2014

bébécar stylo class naprosto bezkonkurenční klasický houpací kočárek. 😉

curdibilka
29. črc 2014

Mám zkušenosti s Roanem Maritou a je taky moc dobrý. 🙂 A ten výběr barev... 🙂 Pozitiva vidím ve velké korbě, stabilitě, dobrým vlastnostem v terénu i ve sněhu, negativa je vysoká váha, neskladnost třeba do auta a sporťák, který je pořád strašně velký, těžký a neskladný.

mat_ova
29. črc 2014

Měli jsme vybraný Roan Marita, v obchodě jsme ho srovnávali na živo s Lonex classic retro lux, Lonex byl více houpací a lépe se nám skládal, velikost a váha stejné, vzhedově je více retro, tak jsme jej objednali. Terénní vlastnosti vyzkouším tak za čtvrt roku 🙂

achjonetusim
29. črc 2014

Naprostej souhlas s curdibilkou. Roan Marita je uzasnej, vozila jsem pres zimu kdy byla snehova kalamita a siroko daleko jsme byli jediny kdo drandil vesele dal. Korba je ohromna, na vyletech jsme ji pouzivali jako postylku (spis kolebku, je houpaci 😵 ) a dite se tam vejde krasne i plny zimni vybave kdyz je vetsi ale jeste porad patri do hlubokyho kocarku. Nevyhoda je tech 16kilo a neskladnost, ale maminkam co bydlej trebas v domku bez schodu a nikam moc nejezdej spis delaj delsi prochazky do okoli, doporucuju urcite.

daskagal
29. črc 2014

Taky máme Roan Marita a nemůžu si ho vynachválit. Pravda je, že je trochu neskladný, ale my máme v autě velký kufr, takže žádný problém. Hlavním kritériem při výběru kočárku pro nás bylo pohodlí dítěte a to tenhle kočárek splňuje maximálně.

vondry24
autor
30. črc 2014

Super holky, díky za tipy, roan se mi líbí moc.. ale právě bydlíme v 2. patre bez výtahu, ale holt bych musela kočárek nechávat někde dole přivázanej..v tom nevidím problém.. spíš je problém, že roan prodávají pouze jako kombinaci se sport. sedačkou..a já bych chtěla sport. kočárek už jiný..

tera252
30. črc 2014

Máme bébécar stylo class a je úžasnej. Veliká korba, krásně houpe a pěkně vypadá. Pár lidí už nás zastavilo na ulici a ptali se, kde jsme pořídili tak krásnej retro kočár 🙂 Podvozek se dá lehce složita ale tu korbu bych do druhýho patra tahat nechtěla.. Prodává se samostatně, sporťák pořizujeme jinej

zmrz_lina
30. črc 2014

Roan měla moje teta a je to teda dost tank, těžkej, těžko ovladatelnej... Pro někoho, kdo má sotva 50 kg a občas by musel kočár tahat do patra, to asi není úplně vhodný výběr. Ale obávám se, že v téhle kategorii to bude jedno jako druhé.

seb
15. srp 2014

@vondry24 u prvního prcka jsem měla nehoupací x-lander, nelíbilo se mu tam a projížďky s ním byly o nervy, bud musel být na bříšku, boudu dole, aby viděl, nebo řval, u druhého jsem z tohoto důvodu chtěla houpací, koupila jsem peg perego, lehký kočárek, super houpe, malej v něm jezdí rád, korbička prostorná, jediná nevýhoda, že nemá aretovací přední kola

majkoz
17. srp 2014

máme Bebecar Stylo a houpe supr, navíc velká korba. Je těžší teda..a do auta skládat nic moc. Ale můj nejoblíbenější je starej kočár Gesslein s koženýma řemínkama, bohužel je tak odrovnanej, že bych s nim tropila ostudu, ale věřim, že až napadne-ostuda neostuda, Gesslein půjde do akce!!

martinan4
17. srp 2014

Já mám Bebecar Style AT, už postarší, kupovaný z druhé ruky, po dvou dětech, třetí v něm vozím, ale stále dokonalý 🙂 Co se manipulace týče, tak je trošku neohrabanější v menším prostoru, nicméně do terénu je dokonalý (mám srovnání s Hartanem a BabyJoggerem), to, co jsme projeli s ním, bychom s jiným kočárem nedali. Má asi 15 kg, což mají téměř všechny kočárky. Velkou výhodou je velká korba! A miminka v něm krásně usínají, krásně houpe!!! 🙂