Kočár Chicco Skip. Nekopete do koleček?

hebrovka
4. lis 2010

Včera jsem ho našla na netuhttp://kocarky.heureka.cz/chicco-skip-2010/ a vypadá nadějně. Máte ho někdo? Nekopete do koleček? A co jízda?je odpružený?Otáčí dobřě? Záda tipuji na 50cm.

furaha
13. bře 2011

http://www.madeformums.com/reviews/pushchairs-a...

@zdamik, @kjajule, @katzi nebo kdokoliv jiný 🙂 koupili jste je někdo? Už jsem se dostala na výběr chicco skip nebo hauck sport.

prosím prosím, kolik ten skip váží? 6,2 je myslím jen váha konstrukce. mám je na dovolenou a nad 7kg fakt nechci. strávila jsem hledáním dny a už fakt nevím. informace nikde nejsou - ani v angličtině

kjajule
13. bře 2011

@furaha My máme Multiway takže asi moc neporadím ale na mě má ty kolečka moc malý...☹

furaha
13. bře 2011

@kjakule - díky za odpověď!

furaha
15. bře 2011

tak je mám. zde pár informací:

výhody - golfky jsou to fakt lehounké, váží opravdu kolem 6kg se vším všudy. výborně se s nimi jezdí i na dlažebních kostkách, dají se řídit jednou rukou. nekopu do koleček, jdu normálně a to jsem 177cm vysoká.
nevýhody: košík je špadně přístupný a rozdělený tyčemi (igelitku s rohlíkama tam nedáte), polohování zad by mohlo být lépe vymyšlené (tahá se za pásek, jehož zkrácením upevníte opěradlo do sedu), páčku na uvolnění pásku jsem už málem ulomila - naštěstí to umí fungovat i bez ní. kočárek není extra bytelný (holt jsem chtěla lehký). složení zabere chvilku času (není to jen cvak cvak, ale skládání dvěma rukama), rozložit už jde docela snadno.

Suma sumárum jsem ráda, že ho mám, protože to, co jsem psala jako výhody pro mne byly priority. za 1700 Kč je fajn, za 3100 Kč (za to se také prodává) bych asi hledala dál nějaký jiný.

cmelinek
15. kvě 2011

Furaha,díky za informace. Také se chystám kupovat golfky, lehké a skladné - padly mi do oka Arie od Peg perega - tyhle mi připadají hodně podobné - nevíš jaký průměr mají u Chicca kolečka? Nánožník a pláštěnku ke svému golfáčku asi nemáš že, za tu cenu...
A nemáte náhodou někdo zkušenost s těmi Ariemi..?