Kočár Moon Buggy Kiss, Chipolino Omnia 4, Magic, Mark

vitaka
11. bře 2009

Holky...maminky....které již máte jeden z těchto kočárků...napište prosím jaké s ním máte zkušenosti.....jak zvládá terén....drobné kamínky, dlažební kostky, trocha sněhu, kopec.....co kolečka? jak to všechno zvládají? Ovládání kočárku....třeba i jednou rukou....Jak se v kočárku dítku spí?, když tam náhodou usne,....poloha zádíček? měkkost sedáku a hlavně zádíček? a co potah...jeho údržba? a profouknutí???
prostě cokoliv víc, než jeho rozměry a váhu......člověk nevidí na první pohled rozdíl...ale nějaký snad v tom je???

vitaka
autor
11. bře 2009

haloo, maminky.....které už máte jeden z těchto kočárků....napište prosíííím

vitaka
autor
11. bře 2009

tak zatím jsem zjistila rozdíl jen s polohování zad...u Babypointu jsou prý lépe řešené......no a ještě že Moon Buggy mají zase pruh uprostřed kočárku na madle...takže dítě nevypane i když není připoutané.....Moon mají prý i dobrý potah, jaký mají Babypoint Mark nevím....

uvažuji asi hlavně mezi Babypointem Mark 4 a těma Moon Buggy Kiss

a také ty čtyřkolky jsou o něco stabilnější...proto se zajímám o ně.

tobi08
3. kvě 2009

Vraj espiro má pevnejší chrbátik, je to pravda?

vitaka
autor
3. kvě 2009

Tobi....tak já už mám nakonec Marka 4 od Babypointu.......a mám ho teda z výprodejové kolekce 2008 a paní mi říkala, že prý kolekce 2009 už má lépe řešená záda, takže to nejsou tři lišty, ale již jedna celistvá deska.....takže zkus toho Marka od Babypointu z nové kolekce 2009 někde omrknout....snad jsem ti hodila dobrý směr...jinak o tom espiru nevím nic bližšího.

tobi08
3. kvě 2009

A koľko má tvoje dieťa?

frog
3. kvě 2009

Já mám espiro:http://www.petto.cz/shop/index.php?s=produkt&id=4244
Je super a opravdu má pevná záda oproti moonu a marku.Kdybych je měla seřadit tak Espiro,Mark,Moon..
Espiro má na boudičce okenka po stranách.Docela dlouho jsem se rozhodovala který vezmu,ale ta pevná zádička pro mě byla rozhodující.

krista
8. črc 2010

Ahojky, nevíte někdo jaký skejt by mohl pasovat k tomuhle typu kočárku? Mám konkrétně Babypoint Mark, ale ono to bude na všech podobné ne-li stejné...