Kočárek Adbor Mio - máte zkušenosti?
Maminky, nemáte některá zkušenosti se sportovním kočárkem Abdor Mio? Uvažuji, že bych ho koupila a malého do něho dala tak v půli roce.
Jestli je těžký, jestli má složitý skládání a jak vypadá v reálu, jestli některá má a jestli by mi poslala foto?
Děkuji, Lucka

@martulinka23 tak se přidejte do mé ať je nás víc 🙂
Maminky Prosím koupila jsem kočárek ADBOR MIO jsem s nim maximálně spokojena až na ten nánožník mužu poprosit jaky nánožník se k němu nejlépe hodi Prosím o značku či web adresu a foto Děkuji
@martulinka23 moc děkuji kočárek je Hnědý
Dobrý den 🙂 mam v plánu poridit kočárek adbor mio jen mam strach jestli nebude malymu v zime chladno ? Striska mi prijde takova letni a lehká oproti trojkombinaci. Děkuji za postřehy 🙂
@maresovakristyna Dobrý den
V zimě jsme s nim ještě nejezdili ale když je střecha zapnuta myslím tím zip tak zase tak slabá není a když ji rozepnete tak je slabá jen kousek nahoře a jinak s kočárkem jsem spokojena
@maresovakristyna a jinak adbor má ted novinku a jmenuje se adbor Vero tak koukněte a porovnejte
Moc dekuji 🙂 , jojo uz sme se koukali je taky moc pekny jen ta rucka mi prijde takova zvláštní tak se ještě rozhodujem 😉
@beranie dobrý den, mám na vás dotaz,mohla by jste mi prosím změřit rozteč zadních kol? máme malý výtah, a jak jste s nim spokojená?🙂
@misutkakosutka rozteč zadních kol je 61 cm. A s kočárkem po pár malých úpravách jsem velice spokojena je prostorný pro Dítě a velký úložný prostor pak střecha naprosto super jak jde ještě roztáhnout když Vidim jak se jiné děti kroutí když jim svíti sluníčko do oči tak jsem za něj vděčna
@beranie moc vám děkuji 🙂
@misutkakosutka ještě malá ráda když se pro něj rozhodnete tak si vyměňte matičky na boudičce oni tam mají kloboučkovou a ty se povolují a stříška pak nedrží jak má tak doporučuji dat si tam matičku s brzdou stříška ted skvěle drží v každé poloze
Ahoj holky, chci se zeptat jak moc jde kočárek do lehu? Mám 4 měsíční holčičku, ktera mi nechce byt v korbičce, tak zvazuji koupi tohohle sporťáku. Tak jestli už by v něm mohla byt. Ona je velika už má 6,5. Kg
@lucccinka13 do lehu jde dost a když se vzadu rozepne pod opěrkou suchý zip tak jde ještě trochu niž
Nejde mi vložit foto :(
Zkusím později

@sofii3592 taky ji tam mam už dlouho a nic