Kočárek Roan Emma, máte zkušenost?

thortia
3. črc 2016

Zdravím, nemáte někdo zkušenosti s kočárkem Roan Emma? Jaká je sportovní verze? Kolik toho vydrží? Reklamace atd? Děkuji 🙂

lenka.han82
27. srp 2016

Já zatím ne, ale dnes jsme s nim jezdili v prodejne a je to favorit 😉 Na nas teren zadnou modernu ani protaceci kolecka nechceme.

blka
7. led 2020

Chtěla bych obnovit diskuzi. Máte někdo nějaké nové zkušenosti s kočárkem? Spokojenost/nespokojenost? Měla jsem roan maritu, u roan emmy mi přijde, že je pár vychytávek navíc. Je stejně prostorná jako marita? Dá se vše sundat a vyprat?

lenka.han82
7. led 2020

@blka Tak nám Roan Emma ještě slouží. Už ho máme přes 3 roky. Odvozil 2 děti 😀. Úplně všechno jsem asi nikdy nesundavala, možná jednou 🤷‍♀️ Jinak jsem většinu potahu párkrát prala a jak nejsem technický typ, tak jsem vždycky bojovala s tím, jak to tam patří zpátky 🙈😂
Jinak za mě 100% spokojenost. Vrzajici části jsme vždy promazali, nepichla jsem ani jednou, nic neupadlo, nic nepřestalo fungovat 👍 Porovnání s Maritou nemám. Mela jsem jen tento kočárek.

kkkt
7. led 2020

@thortia Mame Emmu a je to nas milacek, vanicku nam kazdy zavidel. A ja byla neskutecne vdecna za houpani. Sportovni verze je takovy tank, ale s tim jsem pocitala ze prikoupime skladnejsi sportacek - hlavne kvuli chlapa. Je fakt, ze striska na sportaku me trochubstve tim jaky to dela zvuk. Je trochu neskladny ale do kombiku bez problemu. I do meho golfa ho nacpu, ale uz nic jineho 🤣🤣🤣 Ja teda pichla ale nahradni duse jsem sehnala bez problemu. A sem tam jsme neco promazali. Ale rozhodne nelituji a schovam pro 2.

blka
8. led 2020

Tak to jste ráda 😊. Vidím, že máte látkové, já mám teď nabídku na kozenkovy. Asi nevíte, jak je to s údržbou těchto.
A nekde jsem četla, že bouda nemá více poloh, jen nahoře a dole. Je to pravda a vadilo vám to nějak?

blka
8. led 2020

A super mi přijde to větrání v boudičce. Nesvítí přes to slunko do kočárku nějak moc?

kkkt
8. led 2020

@blka U meho jsou jen casti jsou kozenkove, ty staci pretrit vlhcenym ubrouskem, ale jsou nachylnejsi na poskrabani. Myslite asi boudu u vanicky. To mi nikdy navadilo. U sportaku uz jich je vic. U vetrani zalezi jak sviti na kocarek.

jako_mala_holka
22. led 2020

Pridavam se do diskuze, dneska jsme ho zkouseli v obchode a je to proste laska 🙂

bacileon
2. únor 2020

My máme Roan Emmu rok a teď nám praskly trubky. Malej ještě nechodí, tak jsem zvědavá, jak to vyřešíme. Jinak se v něm miminko vozí dobře.

kkkt
2. únor 2020

@bacileon muzu se zeptat, kt trubky myslite? Popr foto? My uz jedeme sportak, musela jsem v dm koupit plastenku a jak tam mam retro fusak tak se blbe ovlada striska. Ns prejizdeni uz mam skladnejsi sportak baby desing 🙂

bacileon
3. únor 2020

@kkkt foto už neudělám, dnes jsem to odvezla na reklamaci a naštěstí mi půjčili náhradní podvozek. Praskla středová výstuhová tyč po obou stranách.

kkkt
3. únor 2020

@bacileon mno safra, tak snad to byl jen vadny kus a vy mela smulu. Hlavne ze se nikomu nic nestalo