icon

Kočárek Adbor Mio - máte zkušenosti?

wedding2013
14. kvě 2015

Maminky, nemáte některá zkušenosti se sportovním kočárkem Abdor Mio? Uvažuji, že bych ho koupila a malého do něho dala tak v půli roce.
Jestli je těžký, jestli má složitý skládání a jak vypadá v reálu, jestli některá má a jestli by mi poslala foto?
Děkuji, Lucka

Kočárek Adbor Mio - máte zkušenosti?
Strana
z3
martulinka23
25. bře 2017

@sofii3592 taky ji tam mam už dlouho a nic

sofii3592
27. bře 2017

@martulinka23 tak se přidejte do mé ať je nás víc 🙂

beranie
11. dub 2017

Maminky Prosím koupila jsem kočárek ADBOR MIO jsem s nim maximálně spokojena až na ten nánožník mužu poprosit jaky nánožník se k němu nejlépe hodi Prosím o značku či web adresu a foto Děkuji

lidus93
11. dub 2017

@beranie na fb sítí mončičák paní má i všecky barvy puntíku, užije nánožník na míru

martulinka23
Odpověď byla odstraněná
beranie
14. dub 2017

@martulinka23 moc děkuji kočárek je Hnědý

misutkakosutka
Odpověď byla odstraněná
maresovakristyna
15. črc 2017

Dobrý den 🙂 mam v plánu poridit kočárek adbor mio jen mam strach jestli nebude malymu v zime chladno ? Striska mi prijde takova letni a lehká oproti trojkombinaci. Děkuji za postřehy 🙂

beranie
18. črc 2017

@maresovakristyna Dobrý den
V zimě jsme s nim ještě nejezdili ale když je střecha zapnuta myslím tím zip tak zase tak slabá není a když ji rozepnete tak je slabá jen kousek nahoře a jinak s kočárkem jsem spokojena

beranie
18. črc 2017

@maresovakristyna a jinak adbor má ted novinku a jmenuje se adbor Vero tak koukněte a porovnejte

maresovakristyna
18. črc 2017

Moc dekuji 🙂 , jojo uz sme se koukali je taky moc pekny jen ta rucka mi prijde takova zvláštní tak se ještě rozhodujem 😉

misutkakosutka
20. črc 2017

@beranie dobrý den, mám na vás dotaz,mohla by jste mi prosím změřit rozteč zadních kol? máme malý výtah, a jak jste s nim spokojená?🙂

ellinka_21
Odpověď byla odstraněná
beranie
22. črc 2017

@misutkakosutka rozteč zadních kol je 61 cm. A s kočárkem po pár malých úpravách jsem velice spokojena je prostorný pro Dítě a velký úložný prostor pak střecha naprosto super jak jde ještě roztáhnout když Vidim jak se jiné děti kroutí když jim svíti sluníčko do oči tak jsem za něj vděčna

misutkakosutka
23. črc 2017

@beranie moc vám děkuji 🙂

beranie
24. črc 2017

@misutkakosutka ještě malá ráda když se pro něj rozhodnete tak si vyměňte matičky na boudičce oni tam mají kloboučkovou a ty se povolují a stříška pak nedrží jak má tak doporučuji dat si tam matičku s brzdou stříška ted skvěle drží v každé poloze

lucccinka13
27. srp 2017

Ahoj holky, chci se zeptat jak moc jde kočárek do lehu? Mám 4 měsíční holčičku, ktera mi nechce byt v korbičce, tak zvazuji koupi tohohle sporťáku. Tak jestli už by v něm mohla byt. Ona je velika už má 6,5. Kg

perla28
3. zář 2017

@beranie dobrý den, co je prosím maticka s brzdou?

beranie
6. zář 2017

@perla28 na konci matičky je guma co drží v závitů a nepovoluje

perla28
6. zář 2017

@beranie když bych to šla koupit tak se ptát po čem?

beranie
6. zář 2017

@lucccinka13 do lehu jde dost a když se vzadu rozepne pod opěrkou suchý zip tak jde ještě trochu niž

beranie
6. zář 2017

@perla28 matička s brzdou myslím že velikost číslo 5 ale chce to tam zkusit a klíč na utažení je číslo 8

beranie
6. zář 2017

@perla28 a šroub nekouká nemusíte se bát

perla28
6. zář 2017

@beranie teď mám takto..To zvládnu sama? A pak to bude stát v jakémkoliv úhlu?

perla28
6. zář 2017

Nejde mi vložit foto :(

perla28
6. zář 2017

Zkusím později

beranie
6. zář 2017

@perla28 ano zvládnete to sama jen vyšroubujete starou matičku nasadíte novou vezmete křížový šroubovák a klíč číslo 8 a matičku táhněte a už čtyři měsíce mi stříška drží v jakem úhlu chci a nikde nepadá

perla28
6. zář 2017

@beranie já tam totiž mám na konci takovou bambulku

beranie
6. zář 2017

@perla28 a když budou v železářství ochotni tak vám to třeba vymění

perla28
6. zář 2017

@beranie a můžu se ještě zeptat, co to tam máte za držák na pití?

Strana
z3