Kočárek B-motion 4 nebo B-motion 3, který je lepší?

janazedkova
11. bře 2016

Dobrý den,

chtěla bychom se zeptat, který je lepší a zda na kočárek lze přidat autosedačku Cybex?
Děkuji za odpovědi

eliskaxox
11. bře 2016

Cybex nejde ani na jeden. Mela jsem bm4 a uz nikdy. Je to neovladatelna hrkacka se kterou nejde vyjet ani na chodnik

kessa
11. bře 2016

Mame Bm4 a jsem maximalne spokojena- jezdime po louce (po trave), ve meste, po lesnich castach a projela jsem vzdy a vsude. Ano, kdyz jsem potrebovala projet lesemezi stromy, tak to bylo narocnejsi, ale uprimne, to bych si makla s kazdym kocarem. Ja jsem spokojena, trikolka ma do terenu lepsi kola, ale ja trikolkam neprisla na chut. Presli jsme k bm4 od korbicky Inglesina Sofia, coz je do terenu machr a nestezuju si ani s bm4.

pavlina212
11. bře 2016

@kessa To jste na tom jako my. Zatím jezdíme v Sofii a úplně jí miluju. Ten podvozek je skvělý, hlavně tady v parku, kde jsou cesty zpevněné štěrkem. Všechno projede, drží směr a i na kamínkách žádné vyklepané miminko. Úplně se děsím přechodu na sporťák. Tam už bych chtěla otočná přední kolečka, ale s dobrým odpružením kočárku. Měla jsem v merku právě Britax 4 motion 2016 plus. Jenže názory jsou dost polarizované. Buď jsou maminky spokojené, nebo dost nadávají ☹

kessa
11. bře 2016

@pavlina212 Ono je to asi o tom, co kdo ocekava..Jako Sofia je Sofia, sle zase treba toho mista v aute s Britaxem 😉 Ale jak rikam, ja jsem maximalne spokojena, projela jsem zatim vsude bez problemu- mame velkeho psa, takze chodime terenem dost. Co maminka to nazor no. Take je fakt, ze nejsem zadna sklenikova kvetinka, ale spis sportovec, tak mozna vic vydrzim 😀 Ale zase jsem prcek.

eliskaxox
11. bře 2016

@pavlina212 Ja mela bm4 teda do mesta, do terenu si to nedokazu predstavit, takovy tvrdy kocarek :D to jsem zase rozmazlena z Concord Wanderer, to je nejlip odpruzeny a houpaci sportak co znam :D to se s britaxem neda srovnat, to je stejny rozdil jako ta Inglesina a bugaboo.