Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@foli Já mám BD Lupo comfort 07 šedou a konstrukce je opravdu stříbrná.
@lentilka2013 jo jo,vím to už.Psala mě paní z toho e shopu,tak jsem ho objednala.Jsem zvědavá,jeslti ho přivezou.Doufám!
@foli Objednala jsi nakonec ten Lupo šedý? Snad jsi ho viděla i naživo, protože ta barva vůbec neodpovídá katalogu. Háže hodně lesky do fialova. I v obchodě mi prodavačka říkala, že Lupa barevně vůbec neodpovídají snad skoro žádný, u Dottyho je to lepší. Jsem se až lekla, jak ta barva je jiná. Ale vzali jsme ho i tak, páč mi to až tak zas nevadilo. Prostě to chce vidět naživo.
@lentilka2013 Objednala jsem šedý.Na živo jsem viděla jen ten dotty 07 a právě se mě zdálo,že barva 100% odpovídá katalogu.,tak jsem myslela,že to tak bude i u ostatních.No co už,snad nebudu zklamaná.V obchodech ho vůbec nemají ☹
@foli Já jsem ho kupovala v listopadu a mám trošku jiný typ. Ty máš asi teď novou řadu 2016. Já mám celý šedý, jak je na obrázku asi o dvě stránky dál. Tak třeba ta nová řada už barevně odpovídá.
@lentilka2013 no i kdyby byl trošku odlišný,zase takový rozdíl si myslím to nebude.Ten celý šedý mají skladem v obchodě,ten jsem právě viděla,tak kdyby nedorazil tady ten,tak vezmu celý šedý.Jestli teda ještě bude 😉
@foli Já jsem ten tvůj taky nikde v obchodě neviděla. Ale myslím si, že odpovídat by měl. Přijde mi ta barevná kombinace stejná, jak u Dottyho a ten prý odpovídá. 😉
holky, tak mi dnes psali z toho Ajashopu, že dodavatel ten můj objednaný kočárek už dodal, tak jsem dnes poslala platbu a příští týden mi ho snad pošlou 🙂 , tak mám radost..nevím, kdo se na ten ajashop ptal, tak to trvalo měsíc a týden to dodání, objednala jsem ho 1. prosince, pak byli svátky a tak, takže asi ten měsíc počítat 😉
@brabdomi jj tos sem dávala fotky pro mě 🙂 , už si vzpomínám..já nakonec vzala ten 01 šedomodrý, pak měli na prodejně tuhle 10 i tu 01 a líbil se mi víc ta 01 i když je teda takovej světlej..oni tam tu 10 měli, že ten spodek nebyl takhle do modra, ale spíš do černa - dávám foto..tak se mi tak nelíbil
@foli a kdy jsi ho objednávala? tak asi ten tvůj přijde až v dalším zboží, ale pokud máš termín v dubnu, tak se neboj, že to nestihneš 😉 ..já mám termín za měsíc, ale hrozí mi předčasný porod, tak se mi ulevilo, že kočár už je 🙂 , ty máš ještě hodně času, třeba do konce ledna přijde 😉 ..jakou barvu sis objednala? jinak mi ten meil přišel někdy snad v 7 ráno,že kočárek došel
@nonam_ já jsem sem dávala fotku,je taky šedý.Kousek nahoru když se podíváš,tak tam je.Objednávala jsem ho 1.1.,paní ale psala,že příjde tady s tím zbožím,ale asi teda nedošel.Mám pocit,že jim to zboží totiž chodí tak 1 za 3 měsíce.No počkám do konce února a musela bych vymyslet něco jinýho.Termín mám v dubnu,taky mě hrozili předčasným porodem,že už po 30.týdnu půjdu na císař,tak bych to už měla radši vše připravené.
@foli ahá, tys nechtěla ten dotty, ten lupo na obrázku je moc pěknej, možná i hezčí jak ten dotty, ale vadí mě tam, že je krátká ta stříška 😒 jinak bych asi taky šla do toho levnějšího 🙂 ..a zkoušela jsi jim ještě psát? týjo to jim snad nechodí jednou za 3 měsíce ne? já bych řekla, že ty kočárky třeba jednou měsíčně, jiný zboží dřív, já tam před tím něco objednávala co neměli skladem a čekala jsem na to asi týden myslim
Kdo jezdí se sporťákem, jak jste prosím spokojené? Ovladatelnost, prostor pro dítě? Děkuji
Uvažuji o tomto kočárku,jak dlouho Vám vydržela hluboká korba?Pročítala jsem diskuzi,někde tam byla měřená a byla menší,než uvádí výrobce...Díky 🙂
ahoj, jen pro info - pokud máte zájem o limitovanou edici Dotty Denim, tak v Dětském růžku na Smíchově mají k dispozici 09 (béžový se žlutým madlem) a zbylé barvy přijdou do konce ledna 🙂 nám dnes odesílají barvu 13, tm. modrý se stříbrnými tečkami.. huraaa 🙂
@kminek Zdravím, mám taky objednaný Husky z Ajashopu..kdy prosím té kamarádce dorazil? Objednáno mám od listopadu ☹
@tata_hovado ona ho kupovala loni.. Taky to dlouho trvalo než přišel, ale jak to nevím. Nakonec dorazil 🙂
holky, kdo už kočárek máte, prali jste ho , když byl novej? já bych ho chtěla vyprat - smrdí z výroby, ale bojim se, aby se to mu něco nestalo..v návodu píšou ruční mytí na 30, tak bych to dala jen na jemný praní do pračky...jo a ještě dotaz,včera jsme ho poprvé složili a jak je to madlo u podvozku,tak je to takový trochu volnější, když tím madlem ten kočárek jako chcem zvednout těma velkýma kolečkama nahoru, tak to tam trochu lítá, máte to taky?
@nonam_ zdravím.. mě kočárek taky trochu smrděl, ale nechala jsem ho větrat jednou venku, a pak jsem ho měla asi 2 týdny v pokoji už složený a připravený a za tu dobu to vyčichlo.. taky jsem uvažovala o praní, jelikož jsem jinak prala snad uplně všechno z výbavičky, ale u kočárku mi to přišlo zbytečné.. a naší malé se v kočárků líbí, a žádné vyrážky nebo tak něco neměla jestli máš strach z toho.. já se chystám hlubokou korbu prát až budu přecházet na sporťák.. 🙂
A na druhou otázku ti neumím bohužel odpovědět, protože vůbec netuším o jakém madle mluvíš.. 🙂

Krásný!Já jsem se taky zamilovala do té světlejší,ale objednala jsem si nakonec lupo new-šedou.Přece jen je o 5 000,-levnější.Zítra by měl dojít na prodejnu,ale jestli nedorazí,tak si budu muset vymyslet něco jiného:(Rozhodně jdu do baby desing,jsou na ně jen samé kladné recenze.