icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

foli
7. led 2016

Krásný!Já jsem se taky zamilovala do té světlejší,ale objednala jsem si nakonec lupo new-šedou.Přece jen je o 5 000,-levnější.Zítra by měl dojít na prodejnu,ale jestli nedorazí,tak si budu muset vymyslet něco jiného:(Rozhodně jdu do baby desing,jsou na ně jen samé kladné recenze.

lentilka2013
7. led 2016

@foli Já mám BD Lupo comfort 07 šedou a konstrukce je opravdu stříbrná.

foli
7. led 2016

@lentilka2013 jo jo,vím to už.Psala mě paní z toho e shopu,tak jsem ho objednala.Jsem zvědavá,jeslti ho přivezou.Doufám!

lentilka2013
7. led 2016

@foli Objednala jsi nakonec ten Lupo šedý? Snad jsi ho viděla i naživo, protože ta barva vůbec neodpovídá katalogu. Háže hodně lesky do fialova. I v obchodě mi prodavačka říkala, že Lupa barevně vůbec neodpovídají snad skoro žádný, u Dottyho je to lepší. Jsem se až lekla, jak ta barva je jiná. Ale vzali jsme ho i tak, páč mi to až tak zas nevadilo. Prostě to chce vidět naživo.

foli
7. led 2016

@lentilka2013 Objednala jsem šedý.Na živo jsem viděla jen ten dotty 07 a právě se mě zdálo,že barva 100% odpovídá katalogu.,tak jsem myslela,že to tak bude i u ostatních.No co už,snad nebudu zklamaná.V obchodech ho vůbec nemají ☹

lentilka2013
7. led 2016

@foli Já jsem ho kupovala v listopadu a mám trošku jiný typ. Ty máš asi teď novou řadu 2016. Já mám celý šedý, jak je na obrázku asi o dvě stránky dál. Tak třeba ta nová řada už barevně odpovídá.

foli
7. led 2016

@lentilka2013 no i kdyby byl trošku odlišný,zase takový rozdíl si myslím to nebude.Ten celý šedý mají skladem v obchodě,ten jsem právě viděla,tak kdyby nedorazil tady ten,tak vezmu celý šedý.Jestli teda ještě bude 😉

lentilka2013
7. led 2016

@foli Já jsem ten tvůj taky nikde v obchodě neviděla. Ale myslím si, že odpovídat by měl. Přijde mi ta barevná kombinace stejná, jak u Dottyho a ten prý odpovídá. 😉

nonam_
8. led 2016

holky, tak mi dnes psali z toho Ajashopu, že dodavatel ten můj objednaný kočárek už dodal, tak jsem dnes poslala platbu a příští týden mi ho snad pošlou 🙂 , tak mám radost..nevím, kdo se na ten ajashop ptal, tak to trvalo měsíc a týden to dodání, objednala jsem ho 1. prosince, pak byli svátky a tak, takže asi ten měsíc počítat 😉

nonam_
8. led 2016

@brabdomi jj tos sem dávala fotky pro mě 🙂 , už si vzpomínám..já nakonec vzala ten 01 šedomodrý, pak měli na prodejně tuhle 10 i tu 01 a líbil se mi víc ta 01 i když je teda takovej světlej..oni tam tu 10 měli, že ten spodek nebyl takhle do modra, ale spíš do černa - dávám foto..tak se mi tak nelíbil

foli
8. led 2016

@nonam_ ty jo ,tak to máš dobrý.Mě ještě nic nenapsala,taky paní psala,že 7.1 přijde zboží,tak že dá vědět.No tak nevím,jestli jsem neutřela nos ☹

nonam_
8. led 2016

@foli a kdy jsi ho objednávala? tak asi ten tvůj přijde až v dalším zboží, ale pokud máš termín v dubnu, tak se neboj, že to nestihneš 😉 ..já mám termín za měsíc, ale hrozí mi předčasný porod, tak se mi ulevilo, že kočár už je 🙂 , ty máš ještě hodně času, třeba do konce ledna přijde 😉 ..jakou barvu sis objednala? jinak mi ten meil přišel někdy snad v 7 ráno,že kočárek došel

foli
9. led 2016

@nonam_ já jsem sem dávala fotku,je taky šedý.Kousek nahoru když se podíváš,tak tam je.Objednávala jsem ho 1.1.,paní ale psala,že příjde tady s tím zbožím,ale asi teda nedošel.Mám pocit,že jim to zboží totiž chodí tak 1 za 3 měsíce.No počkám do konce února a musela bych vymyslet něco jinýho.Termín mám v dubnu,taky mě hrozili předčasným porodem,že už po 30.týdnu půjdu na císař,tak bych to už měla radši vše připravené.

nonam_
9. led 2016

@foli ahá, tys nechtěla ten dotty, ten lupo na obrázku je moc pěknej, možná i hezčí jak ten dotty, ale vadí mě tam, že je krátká ta stříška 😒 jinak bych asi taky šla do toho levnějšího 🙂 ..a zkoušela jsi jim ještě psát? týjo to jim snad nechodí jednou za 3 měsíce ne? já bych řekla, že ty kočárky třeba jednou měsíčně, jiný zboží dřív, já tam před tím něco objednávala co neměli skladem a čekala jsem na to asi týden myslim

foli
10. led 2016

@nonam_ upřímě taky doufám,že jim kočárky dodávají častěji.Ale co jsem slyšela,tak dodavatel si s tím moc hlavu neláme.No budu doufat.

lusany
11. led 2016

Kdo jezdí se sporťákem, jak jste prosím spokojené? Ovladatelnost, prostor pro dítě? Děkuji

maarie
13. led 2016

Uvažuji o tomto kočárku,jak dlouho Vám vydržela hluboká korba?Pročítala jsem diskuzi,někde tam byla měřená a byla menší,než uvádí výrobce...Díky 🙂

gerdee
13. led 2016

ahoj, jen pro info - pokud máte zájem o limitovanou edici Dotty Denim, tak v Dětském růžku na Smíchově mají k dispozici 09 (béžový se žlutým madlem) a zbylé barvy přijdou do konce ledna 🙂 nám dnes odesílají barvu 13, tm. modrý se stříbrnými tečkami.. huraaa 🙂

kminek
13. led 2016

@gerdee ten mám taky a je nádherný 🙂 iž se těším až s ním vyrazím ven 🙂

tata_hovado
14. led 2016

@kminek Zdravím, mám taky objednaný Husky z Ajashopu..kdy prosím té kamarádce dorazil? Objednáno mám od listopadu ☹

filipovaa
14. led 2016

@gerdee od kdy jste ho mela objednany? My mame objednano od tohoto tydne v Ruzku a psali mi, ze do 4 tydnu by mel byt. Tak jen jestli tomu muzu verit 🙂 Mame take objednany Dotty v barve Denim! 🙂

filipovaa
14. led 2016

@kminek Mate nejake fotky? Odpovida barva? 🙂

foli
14. led 2016

@filipovaa Co jsem viděla kočárky baby desing,tak barvy odpovídali.Mě včera volala paní z Ajashopu,že kočárek samozřejmě nedorazil a další zboží má dojít kolem 20.1.tak budu doufat 😒

kminek
14. led 2016

@filipovaa Mrkni na stranu 6, dávala jsem tam fotku. Mě se v reálu libí víc jak na fotkách 🙂

kminek
14. led 2016

@tata_hovado ona ho kupovala loni.. Taky to dlouho trvalo než přišel, ale jak to nevím. Nakonec dorazil 🙂

nonam_
14. led 2016

@foli určitě ti ho do dubna dodají , neboj, já si myslím, že nejpozději do konce února bude u tebe doma 😉

nonam_
14. led 2016

holky, kdo už kočárek máte, prali jste ho , když byl novej? já bych ho chtěla vyprat - smrdí z výroby, ale bojim se, aby se to mu něco nestalo..v návodu píšou ruční mytí na 30, tak bych to dala jen na jemný praní do pračky...jo a ještě dotaz,včera jsme ho poprvé složili a jak je to madlo u podvozku,tak je to takový trochu volnější, když tím madlem ten kočárek jako chcem zvednout těma velkýma kolečkama nahoru, tak to tam trochu lítá, máte to taky?

gerdee
15. led 2016

@filipovaa objednávala jsem ho před Vánoci, nějak v půlce prosince, takže opravdu tomu věř 🙂

gerdee
15. led 2016

@filipovaa jinak barva je opravdu o moc hezčí než na fotkách 😉 já měla šanci ho před objednáním vidět a byla to láska na první pohled <3

gabcik25
15. led 2016

@nonam_ zdravím.. mě kočárek taky trochu smrděl, ale nechala jsem ho větrat jednou venku, a pak jsem ho měla asi 2 týdny v pokoji už složený a připravený a za tu dobu to vyčichlo.. taky jsem uvažovala o praní, jelikož jsem jinak prala snad uplně všechno z výbavičky, ale u kočárku mi to přišlo zbytečné.. a naší malé se v kočárků líbí, a žádné vyrážky nebo tak něco neměla jestli máš strach z toho.. já se chystám hlubokou korbu prát až budu přecházet na sporťák.. 🙂
A na druhou otázku ti neumím bohužel odpovědět, protože vůbec netuším o jakém madle mluvíš.. 🙂

Strana