icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

foli
2. led 2016

Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,jestli si někdo z vás objednával kočárek na e shopu www.ajashop.cz a jaký máte zkušenosti?A nevíte,jeslti na kočárku baby desing lupo new 2015-šedá je stříbrná konstrukce?Nikde to není moc vidět a nerada bych,aby to bylo bílé.Nemáte tento kočárek někdo?Já chtěla dotty,ale uvažuji o lupu.Díky za info.

kminek
2. led 2016

@foli já objednávala z Aja shopu, chtěla jsem Dotty č.13 ale nikdo mi nemohl zaručit že dorazí, tak jsem nakonec jinde v kamenném obchodě koupila tu novou edici. Kamarádka objednávala z Ája shopu kočár, čekačka dlouhá (taky chtěla baby design ale husky a taky byl nedostatkové zboží), ale dočkala se. Já z Áji brala postýlku, matraci a dalších x-věcí a vše v poho 🙂

foli
2. led 2016

@kminek díky za info.já jsem tam psala a ptala se právě na tu konstrukci a nikdo mi zatím neodpověděl,tak už to se mě moc nelíbí.Zkusím tam zavolat nebo ještě počkám týden,jestli se někdo neprobere z deliria.No hlavně,že se kamarádka dočkala.Někdo tady psal,že kočár i zaplatil a nedorazil,tak právě nevím.

kminek
2. led 2016

@foli já jsem s nima i po emailové komunikaci byla spokojená, ale věřím, že když se neozývají, že to na tebe blbě působí :-/

foli
2. led 2016

@kminek přikládám to k tomu,že byly svátky,tak to nebudu nějak hrotit a zkusím to ještě příští týden.Snad to klapne.Díky.

kminek
2. led 2016

@foli a řekla bych, že konstrukce bude stříbrná. My máme tento na fotce to taky nejde bůh ví jak poznat a je stříbrná. Na té fotce Lupo bych řekla, že je to to samé 😉

foli
2. led 2016

@kminek já si to taky myslím,ale to jsem si myslela i o husky a konstrukce je bílá,tak se raději ptám.Kočárek máš moc hezký.Tady ty tipy se mi líbí snad všechny,pořád nejsem 100% rozhodnutá.Zamilovala jsem se do té dottyny,ale teď se mi líbí zas ten lupo new,no prostě nevím.Tak děkuji a hezký večer.

parley
2. led 2016

@foli máme ten šedý Lupo a konstrukce je stříbrná, bílá je jen u huskyho

foli
2. led 2016

@parley super,díky za info.

nonam_
3. led 2016

@foli já tam mám objednaný kočárek od začátku prosince a zatím nedorazil, psali mi, že dodavatel není schopen říct datum, takže prý během ledna by měl být, ale nikdo mi to nezaručil, modlim se, abych dřív neporodila 😒 , takže radim objednat s velkým předstihem..jinak jsem u nich už něco objednávala a vše ok, komunikace s nima je špičková 😉

foli
4. led 2016

@nonam_ díky za info.Mě ta komunikace teda nepříjde špičková.Už týden mi nikdo nebyl schopný odpovědět na mail.Zkusím tam napsat ještě dnes znova a uvidím.

nonam_
4. led 2016

@foli mě vždycky odpověděli hned, možná tam přes svátky nebyli, hodně eshopu měli do včera zavřený, tak zkus napsat znovu a snad se někdo ozve 😉

foli
4. led 2016

@nonam_ tak jsem tam šla znova psát a koukám do mailu a už jsem tam měla odpověď.Tak je jasné,že měli přes svátky volno.Kočárek jsem si objednala,ale psala paní,že nemůže zaručit,kdy dojde.Měl by dojít v lednu,ale jistý to není.Budu doufat.Musím najít ještě jinou alternativu.Říkala jsem si,že to jistí veletrh v Brně,ten je ale až 3.3.,tak nevím jeslti budu schopná tam ještě štrádovat 😉 Radši bych už měla kočárek připravený.

lusany
4. led 2016

@foli myslite ze na veletrhu v Brne budou kocarkz baby design mit?

brabdomi
4. led 2016

Holky kdo jste z Brna nebo to máte blízko tak já kupovala Dotty v Babycar.cz v Králově poli a minulej týden jsem tam byla a měli tam doty v barvách šedá+modrá, světle šedá, béžová.. a ještě měli tu novou kolekci a celkově od baby designu docela dost kočárků..Hezky vypadal ten jeanovinovej.. měl na soubě takový jemný třpitky

foli
4. led 2016

Jsem si psala s holkama,co si loni baby desing právě kupovali na veletrhu.No upřímě na to moc spoléhat nechci,to beru jen jako krajní možnost.

lusany
4. led 2016

@foli aha a maji na tom veletrhu aspon nejakou slevu?

foli
4. led 2016

@brabdomi koukám na jejich stránky a mají jich tam skladem plno.Zítra se tam asi zajedu podívat.Zrovna teda ten co bych chtěla tam nemají na fotkách,ale třeba se mě zalíbí i jiný.Díky za info.

foli
4. led 2016

@lusany Holky psaly,že tam jsou všeobecně kočárky levnější.Já zkušenost nemám,ale předpokládám,že když tam vystavují přímo výrobci,tak to levnější určitě bude.

gracinka7
4. led 2016

@foli Vystavuje tam výhradní dovozce, který má paradoxně nejhorší dodací lhůty. Kdybych kočár nekoupila na veletrhu, tak ho snad nemám do teď. Jinak byla sleva na všechno zboží asi 15%.

foli
4. led 2016

@gracinka7 to si mě moc nepotěšila.Ale vím,že dodací lhůty jsou šílené a to ještě kdoví jeslti vůbec na nějakou lhůtu dojde 😒

petulinda09
4. led 2016

@foli my jsme kupovali (ne lupo, ale dotty) přes detskyruzek.cz a měli jsme ho do 14 dní doma. Ze Sam Baby mi napsali, že dodací doba je cca 8 týdnů na úplně stejný kočárek! Tak zkus mrknout i tam. Akorát nevím, jak to vycházi cenově v porovnání s Aja shopem.

foli
4. led 2016

@petulinda09 aja shop je nejlevnější,taky jsem se dívala na dětskyruzek i na detskyraj.No já bych si i ty 2 000 připlatila,kdybych měla jistotu,že mi přijde za dva týdny.Počkám měsíc a pak budu vymýšlet něco jiného.Paní mi psala,že by to mělo teď v lednu přijít,tak budu doufat.

nonam_
4. led 2016

@brabdomi o baby caru vím, byla jsem se tam na ně dívat osobně, ale mají je tam hrozně drahý, tak proto jsem objednala z toho ajashopu

@foli tak to tam měli asi fakt volno, no snad dojde během ledna, my máme doma ještě jeden starý kočár od švagrové na zahradu na spaní, tak bysme v nejhorším zatím jezdili s ním, a teď stejně mrzne, tak bysme s mimčem ani ven nemohli..ale už se na něj těším, chtěla bych ho stihnout ještě vyprat a nachystat si , než se mimi narodí 🙂

petulinda09
4. led 2016

@foli to chapu, 2000 je už celkem rozdíl! Tak snad to dobře dopadne a v lednu bude kočár doma 🙂

brabdomi
5. led 2016

@nonam_ Já vím že je tam dražší než na netu ale protože je trochu problém s dodáním.. tak jsem ho nakonec vzala tam než abych ho neměla 🙂 to jen pro maminky co na to třeba spěchají 🙂

nonam_
6. led 2016

@brabdomi a kterou barvu jsi si vybrala 🙂 ?

lena2012
6. led 2016

@lusany my jezdíme s lupo comfort 2015 asi měsíc a můžu říct,že velká spokojenost. Je to teda náš už třetí kočárek od té doby,co se malá narodila /má 4 měsíce/ a je fakt už poslední.konečně štastná volba,splnuje vše,co jsme potřebovali-odpružení,skladnost do malého auta,lehká ovladatelnost,jak do města tak do terénu. Na lesních cestách obstál na výbornou i před Dorjanem,Jeddo,Camarelem a Bebeto Pascal a to si holky myslely,že já s našim kočárkem s nimi do lesa nemůžu. Pěkně jsem jim vytřela zrak. Za mě fakt spokojenost.

lusany
6. led 2016

@lena2012 to jsem rada, že jste s kočárkem spokojená, já měla pro první dítě Tako a spokojená jsem nebyla ☹ Tenhle kočárek je vzhledově podobný tak právě hledám pozitivní recenze

brabdomi
7. led 2016

@nonam_ já mám tu tmavší šedou 10 myslím.. dávala jsem sem i fotku někdy 🙂 Chtěla jsem původně tu světlejší ale tu tehdy neměli.. ale teď mají.. ale ta moje se mi taky líbí 🙂

Strana