icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

sleepers
3. pro 2015

Holky, netusite nektera k cemu patri ta cerna tyc?
Nejak nam nikam nepasuje

parley
3. pro 2015

@sleepers není to jen výztuha krabice?

petulinda09
4. pro 2015

@sleepers nepatří někam dolů do košíku?

trikolka_13
4. pro 2015

A nepatří to až pak ke sporťáku?? já si myslím, že to patří potom pod košík. U korbičky je ta černá tyč taky pod košíkem, tak možná se to nějak předělá pak...

nonam_
4. pro 2015

@foli už jsem tam jednou objednávala a bez problémů 😉 , i jsem si s nima kolikrát psala meilem a byli pokaždý hodně příjemný, takže zatím spokojenost 🙂 ..jj tak pak dám vědět, až přijde, jsem na to taky zvědavá 🙂 , já jsem si objednala ten 01 nakonec, nikdy mě nenadchl z obrázku, chtěla jsem tu 10 a nebo ten světle hnědý a pak jsem na prodejně viděla 01 a bylo jasno 😀

nonam_
4. pro 2015

@sleepers už se to někde řešilo, že každýmu zbyde tyč po sestavení kočárku, že to bylo asi jen kvůli zabalení toho kočárku

mikika1111
4. pro 2015

Jojo, měla by to být tyč na přepravu nebo zabalení, nám nikam nepasuje a myslím, že jsem to pak někde našla v diskuzi 😉

finn
4. pro 2015

Na eMiminu se ta tyč řeší, je to fakt jen výztuha.

brabdomi
4. pro 2015

Ja mam akorát tycku vespod korbIcky která se pak da odklapet a jakoby nacvaknout na nákupní košík.. Je to pro větší stabilitu kicarku aby se netrepak na kocicich hlqvach nebo v tezsim terénu ale nevím jestli je to to co myslíte.. Kupovala jsem uz složený kus přímo z prodejny

rencabe
4. pro 2015

ahoj všem, moc se nám líbí Dotty, jen bych chtěla vidět barvu 19 nevíte kde ji mají nebo nemáte ji?

finn
5. pro 2015

Holky, takže aby nebylo do budoucna mýlek 😉 Toto je rozpěrná tyč, která se přibaluje do krabice ke kočárku za účelem pevnějšího balení, aby se kočárek při přepravě nemohl poškodit:

lytta86
7. pro 2015

Ahojte maminky, ani jsem netušila, jaké trable budou s objednáním kočárku Baby design Dotty 😒nejvíce se nám líbil odstín 09. Zajeli jsme do Sam baby v Brně, objednali 15. 09. (a to nám přišlo docela brzo...) s tím, že nám bylo řečeno, že bude 100% do prosince. Nikdo se neozýval, tak jsem tam v pátek volala a prý do konce roku nebude určitě, spíše až v 2. půlce ledna, což už je pro nás docela šibeniční, nehledě na to, že v lednu bývají inventury a nechtěla jsem riskovat, že bychom měli kočár až někdy v únoru. Mrkla jsem na net, měli ho skladem v Dětském Růžku v Praze, ihned k odeslání, kočárek bychom měli mít do konce týdne doma. V Sam baby byli naštěstí vstřícní, trochu jsem to přibarvila, že se nám termín posunul na prosinec a bohužel nemůžeme čekat až na druhou polovinu ledna a zálohu nám vrátí celou. Takže maminky, které čekáte děti později, kočárky z limit. edice objednávejte klidně s půlročním předstihem, to tak akorát vyjde 😀 ale jsem šťastná, že to dopadlo tak, jak to dopadlo a kočárek mít budeme! Ale byly to trochu nervy.

parley
8. pro 2015

@lytta86 je zajímavé, že sambaby jako výhradní dovozce má největší problém s dodáním kočárků. Taky nám tam jedna prodavačka řekla, že stačí 2 měsíce před termínem a pak jsme tam šli o týden později a pomalu už aby jsme objednali hned a vybrali si rovnou i náhradní barvu, protože není jisté, že dodají tu co chceme (a to jsme chtěli jen obyč Lupo Comfort). Takže jsem objednala taky z Dětského růžku a kočár do týdne doma, přesně jak slíbili a ve vybrané barvě.

lucie088
11. pro 2015

Ahoj mám kočárek Dotty a nemůžu si ho vynachválit. Mám hnědou barvu 🙂 Sháněla jsem kočárek, který bude odpérovaný...na trhu jich moc nedělají. Krásně se s ním jezdí s úplnou lehkostí, jednou rukou. Skvělé je, že se dá polohovat prostor pod hlavičkou (to moc kočárků nemá). Takže kdo váha, tak doporučuji !!!

kristyna96
11. pro 2015

Ahoj, ta tyc patri pod hlubokou korbu a podvozek proto aby byla stabilni a pripadne se nehoupala. Patri na stranu kde ma mimi hlavu. Kdyz se podivate na obrazky tak tam nikde není videt, ale kdyz si pustite nektere video tak tam to ukazuji, i pani co je prodava nam to ukazovala. 🙂

finn
12. pro 2015

@kristyna96 Tyčka už je vyřešená, Sleepers šlo fakt o tu rozpěru z krabice, tyčka pod korbičkou vypadá jinak a je tam už z fabriky přidělaná a mimochodem je to fakt geniální vychytávka 😀 To snad nikdo jiný kromě Baby Designu nemá 👍

hrhanka
16. pro 2015

Ahoj holky, mohla bych vás o něco poprosit? Mohla byste mi některá změřit skutečné rozměry hluboké korby a sporťáku? A kolik je místa u sporťáku od konce zádové části po stříšku? Moc děkuji za ochotu!

gabcik25
16. pro 2015

@hrhanka Dobrý večer, hluboká korba má 74 cm na délku a 34 cm na šířku.. 🙂 sporťák mám zabalený a schovaný, tak ten vám poměřit nemůžu.. snad se najde někdo jiný.. 🙂

hrhanka
16. pro 2015

@gabcik25 moc děkuji! 🙂

finn
17. pro 2015

@hrhanka Mrkni na stranu 3, dávala jsem tam fotky z měření korby. Sporťák jsem také neměřila a mám ho schovaný u rodičů, ale mrkni na tuto fotku, místa nad hlavičkou je pod stříškou dostatek 🙂

hrhanka
17. pro 2015

@finn super! děkuji! 🙂

lusany
22. pro 2015

Zdravím, nemáte prosím někdo Baby design Dotty denim?

gerdee
22. pro 2015

@lusany ahoj, my mame zatim jen objednano 🙂 cela ta kolekce je super!!! Jeden hezci nez druhy 🙂

gracinka7
22. pro 2015

@lusany Já 🙂

kminek
22. pro 2015

@lusany Ahoj, my máme Baby design dotty denim č. 13, když se mrkneš na stranu 6, dávala jsem tam fotku 🙂

bartovka83
22. pro 2015

@finn moc hezky kočárek 👍

lusany
27. pro 2015

Ještě dotaz kdo už s kočárkem jezdíte nějakou chvíli, co přední kolečka na chodnících a nerovných cestách v pohodě? Ptám se proto, že u prvního dítěte jsem měla polské Tako a tam ty přední kolečka když jsem je nezaaretovala tak to byl děs. Díky

gabcik25
27. pro 2015

@lusany Zdravím, jezdím s kočárkem cca 3 měsíce, a jezdí se s ním skvěle. Zkoušeli jsme od chodníků, kočičích hlav, polní cesty a tchýně s ním jezdí dokonce v lese a bez problémů. 🙂 Rozhodně doporučuji. 🙂

alubif
27. pro 2015

@lusany jezdím pul roku a super, žádné problémy.

lusany
27. pro 2015

@kristyna96 Můžu se zeptat co to bylo za vystavu, kde jste koupila kocarek se slevou?

Strana