Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@sleepers nepatří někam dolů do košíku?
A nepatří to až pak ke sporťáku?? já si myslím, že to patří potom pod košík. U korbičky je ta černá tyč taky pod košíkem, tak možná se to nějak předělá pak...
@foli už jsem tam jednou objednávala a bez problémů 😉 , i jsem si s nima kolikrát psala meilem a byli pokaždý hodně příjemný, takže zatím spokojenost 🙂 ..jj tak pak dám vědět, až přijde, jsem na to taky zvědavá 🙂 , já jsem si objednala ten 01 nakonec, nikdy mě nenadchl z obrázku, chtěla jsem tu 10 a nebo ten světle hnědý a pak jsem na prodejně viděla 01 a bylo jasno 😀
Jojo, měla by to být tyč na přepravu nebo zabalení, nám nikam nepasuje a myslím, že jsem to pak někde našla v diskuzi 😉
Na eMiminu se ta tyč řeší, je to fakt jen výztuha.
Ja mam akorát tycku vespod korbIcky která se pak da odklapet a jakoby nacvaknout na nákupní košík.. Je to pro větší stabilitu kicarku aby se netrepak na kocicich hlqvach nebo v tezsim terénu ale nevím jestli je to to co myslíte.. Kupovala jsem uz složený kus přímo z prodejny
ahoj všem, moc se nám líbí Dotty, jen bych chtěla vidět barvu 19 nevíte kde ji mají nebo nemáte ji?
Ahojte maminky, ani jsem netušila, jaké trable budou s objednáním kočárku Baby design Dotty 😒nejvíce se nám líbil odstín 09. Zajeli jsme do Sam baby v Brně, objednali 15. 09. (a to nám přišlo docela brzo...) s tím, že nám bylo řečeno, že bude 100% do prosince. Nikdo se neozýval, tak jsem tam v pátek volala a prý do konce roku nebude určitě, spíše až v 2. půlce ledna, což už je pro nás docela šibeniční, nehledě na to, že v lednu bývají inventury a nechtěla jsem riskovat, že bychom měli kočár až někdy v únoru. Mrkla jsem na net, měli ho skladem v Dětském Růžku v Praze, ihned k odeslání, kočárek bychom měli mít do konce týdne doma. V Sam baby byli naštěstí vstřícní, trochu jsem to přibarvila, že se nám termín posunul na prosinec a bohužel nemůžeme čekat až na druhou polovinu ledna a zálohu nám vrátí celou. Takže maminky, které čekáte děti později, kočárky z limit. edice objednávejte klidně s půlročním předstihem, to tak akorát vyjde 😀 ale jsem šťastná, že to dopadlo tak, jak to dopadlo a kočárek mít budeme! Ale byly to trochu nervy.
@lytta86 je zajímavé, že sambaby jako výhradní dovozce má největší problém s dodáním kočárků. Taky nám tam jedna prodavačka řekla, že stačí 2 měsíce před termínem a pak jsme tam šli o týden později a pomalu už aby jsme objednali hned a vybrali si rovnou i náhradní barvu, protože není jisté, že dodají tu co chceme (a to jsme chtěli jen obyč Lupo Comfort). Takže jsem objednala taky z Dětského růžku a kočár do týdne doma, přesně jak slíbili a ve vybrané barvě.
Ahoj mám kočárek Dotty a nemůžu si ho vynachválit. Mám hnědou barvu 🙂 Sháněla jsem kočárek, který bude odpérovaný...na trhu jich moc nedělají. Krásně se s ním jezdí s úplnou lehkostí, jednou rukou. Skvělé je, že se dá polohovat prostor pod hlavičkou (to moc kočárků nemá). Takže kdo váha, tak doporučuji !!!
Ahoj, ta tyc patri pod hlubokou korbu a podvozek proto aby byla stabilni a pripadne se nehoupala. Patri na stranu kde ma mimi hlavu. Kdyz se podivate na obrazky tak tam nikde není videt, ale kdyz si pustite nektere video tak tam to ukazuji, i pani co je prodava nam to ukazovala. 🙂
@kristyna96 Tyčka už je vyřešená, Sleepers šlo fakt o tu rozpěru z krabice, tyčka pod korbičkou vypadá jinak a je tam už z fabriky přidělaná a mimochodem je to fakt geniální vychytávka 😀 To snad nikdo jiný kromě Baby Designu nemá 👍
Ahoj holky, mohla bych vás o něco poprosit? Mohla byste mi některá změřit skutečné rozměry hluboké korby a sporťáku? A kolik je místa u sporťáku od konce zádové části po stříšku? Moc děkuji za ochotu!
Zdravím, nemáte prosím někdo Baby design Dotty denim?
@lusany Ahoj, my máme Baby design dotty denim č. 13, když se mrkneš na stranu 6, dávala jsem tam fotku 🙂
@finn moc hezky kočárek 👍
Ještě dotaz kdo už s kočárkem jezdíte nějakou chvíli, co přední kolečka na chodnících a nerovných cestách v pohodě? Ptám se proto, že u prvního dítěte jsem měla polské Tako a tam ty přední kolečka když jsem je nezaaretovala tak to byl děs. Díky
@kristyna96 Můžu se zeptat co to bylo za vystavu, kde jste koupila kocarek se slevou?

Holky, netusite nektera k cemu patri ta cerna tyc?
Nejak nam nikam nepasuje