icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

finn
24. lis 2015

@nonam_ Také jsem řešila kombinování barev, ne tedy z pohledu co se mi bude líp kombinovat, ale spíš jaké barvy se mně osobní víc líbí, tak jsem vzala jednobarevný šedý 07 a kombinuji se svou oblíbenou oranžovou - oranžový fusak, termoska, šedý rukávník na madlo. Na léto pak mám do korbičky různé barevné plínky, co dám místo prostěradla, třeba žlutou. A se sporťákem uvidím, tam asi pořídím nějakou barevnou vložku. Podle mě půjde ale krásně kombinovat i hnědý - třeba hnědá s červenou je taky krásná kombinace. Já jsem viděla naživo ten tmavohnědý č. 19, byl moc hezký a dal by se vymazlit krásně 🙂

nonam_
24. lis 2015

@zabmar a mezi kterým jsi se ještě rozhodovala? fusak mám teda šedobílej, tak se bude líp hodit do té č.10..tak jsem ráda, že jsi si ho vybrala taky pro holčičku a už ho máš doma? já jsem ho bohužel neviděla na živo v téhle barvě, tak jsem ráda, že tady aspoň holky dávají fotky, jinak bych byla totálně v prd 😀

babanci
24. lis 2015

Děěvčata,mě tak baví nakupovat pro mimčo!Včera jsem řádila jak černá ruka. Koupila jsem úžasné věci v Mothercare a v Benettonu a viděla jsem naživo Joolz a taky moc pěkný. Ta šedá barva je elegantní a dobře se kombinuje,to jste vybraly moc dobře.

zabmar
24. lis 2015

@nonam_ jj, už ho mám u našich. Rozhodovala jsem se mezi tou 10 a 09 a naživo jsem neviděla taky ani jeden, naštěstí mi ale paní prodavačka pomohla a objednala na prodejnu oba dva a nechala mě vybrat a ta 10 prostě vyhrála - fakt mi přijde, že k té šedé můžeš dát prakticky cokoliv a bude to pěkné 🙂 (ikdyž nemůžu říct, že by ta 09 pěkná nebyla 😉 )

brabdomi
24. lis 2015

@nonam_ Já čekám kluka ale když jsme vybírali tak jsme nevěděli co to bude.. a šedej jsem chtěla jak pro kluka tak pro holku aby se pak hodil i pro další když už je kupovanej novej 🙂.. nechám si do něj ušít nějaký barevný deky atd a hned bude veselejší 🙂

babanci
25. lis 2015

Já jsem viděla včera nádherný kočár, ale byl hodně barevný a to pak, když se tam přidá nějaká další barva a miminko s barevným oblečením, už z toho až oči přecházejí. V poslední době preferuji jednobarevné věci. Na první vnouče jsme koupili takový šedobéžový kočár a byl nádherný a elegantní.

nonam_
25. lis 2015

@zabmar
@brabdomi je to fakt holky, asi půjdu teda do té č. 10 šedomodré, taky ho budem schovávat pro případný druhý dítko, tak se hodí i pro kluka i holčičku, a teď, když jí tam dám růžovou deku nebo něco, tak to bude pěkný, chybu něudělám asi ani s tou hnědou..ale ta šedá se bude fakt líp kombinovat...ale pořád mě ten šedej přijde takovej smutnej, já jsem hrozně nerozhodná, já to mám takhle se všim ☹ ..na korbičku mám v plánu pověsit od Lamaze toho růžovýho dráčka zoubka 🙂 a hned to bude veselejší

babanci
25. lis 2015

Říkáme tomu -tragédie nerozhodnosti a taky to máme. Ať vybereme,co vybereme,vzdycky pochybujeme.Koupila bys dżínový,kdyby byl?Viďěla jsem ho včera -Casualplay.

nonam_
25. lis 2015

@babanci džínový ne, to je z té limitky ne? z té limitky se mi žádnej nelíbí 😒

babanci
25. lis 2015

Pani rikala,ze ho privezla od zname ze Spanelska. Jak vidim neobvykly kocar,tak hned vyzvidam.

foli
27. lis 2015

Ahoj holky,tak já jsem včera viděla v obchodě Dolly eco-ten šedý.Na netu se mi líbil,tak jsem tam hned frčela,že si ho koupím a velké zklamání.Korbička byla šílená ☹ Byla jsem zklamaná.Objednala jsem si tam 07-ten šedý,ovšem nikdo není schopný říct,jeslti ho dostanou.Tak jsem v rozpacích,abych pak nezůstala úplně bez kočárku.Budu si muset najít i jinou variantu,ale ta 07 se mi moooooooooc líbí!

babanci
27. lis 2015

Já viděla dnes kočárek Mima. Jdu hledat,byl zajímavý.

gracinka7
27. lis 2015

@babanci Vybírej kočárky jak chceš, ale tohle je diskuze o BABY DESIGN DOTTY, takže by se příspěvky měly týkat tohoto kočárku. Je to tak těžké pochopit, když už jsi na to jednou byla upozorněna?

babanci
27. lis 2015

Nevšimla jsem si,že mě někdo upozorñoval. Tak to teda promiñ. To je asi velkej prùšvih.☺

finn
27. lis 2015

@babanci Mrkni spíš do skupiny Kočárkománie, tam si zjistíš informace a recenze na různé kočárky.

hrhanka
30. lis 2015

Zdravím holky, chtěla bych se zaptat....dle videa co jsem viděla na youtube, tak se mi zdá, že sporťák u baby design dooty je docela malý...víceméně nízký. Jde mi o to aby třeba dvouleté dítě nedřelo hlavou o třechu. Jak to vidíte vy co už ho máte? Děkuji za odpovědi! 🙂

brabdomi
30. lis 2015

@hrhanka mě připadá docela prostorný ale nemám odhad jak velké je dvouleté dítě.. stejně počítám s tím že později budu kupovat ještě nějaké golfky..

petulinda09
3. pro 2015

Ahoj holky, tak už máme Dotty doma (10). Zkoušeli jsme ho složit, jestli je všechno OK a při sestavení korbičky nám šly ty kovový rozpěry strašně špatně, hlavně ta pod hlavičkou. Tak se chci zeptat, jestli to je normální. Museli jsme pak použit hrubou sílu, abychom to dostali do té zajištěné pozice...měl jste to někdo podobně? Díky

foli
3. pro 2015

Ahoj holky,tak min.týden jsem si objednala v jednom obchodě dotty 07 s tím,že mě paní řekla,že zboží dovezou až v lednu a neví,jeslti 07 dovezou.Mě to nevadí,mám termín 4.4.,ale včera mě volala,že ho ddovezou už dnes,tak atˇ si přijdu.Jenže teď mám dilema,protože se mi to zdá dost brzy kupovat kočárek ☹ Jak jste na tom vy s pověrčivostí?Potom už ho určitě neseženu,ale moc se mě riskovat nechce.

gracinka7
3. pro 2015

@foli Já ho mám doma od 6. měsíce. Nemám ho kam jinam dát.
Buď budeš v klidu, že ho budeš mít hned a nebo ho nemusíš mít vůbec (třeba zase nebudou).

foli
3. pro 2015

No to je mě právě jasný.Chlap o tom vůbec nechce slyšet 😖 Teď jsem se dívala,že bych možný stihla veletrh v Brně,má být od 3.3.2016,ale jaká je jistota,že tam bude 07??A hlavně mám rizikový těhu a tak není vůbec jistý,že do března vydržíme!Mám hrozný dilema.

gabcik25
3. pro 2015

@petulinda09 Zdravím, kočárek jsem skládala sama,když byl manžel v práci a přesně s tímto jsem se "nadřela" nejvíce..šly dost těžko, ale zase aspoň dobře drží a jsou pevné.. 🙂

gabcik25
3. pro 2015

@foli Zdravím, já měla sice kočárek doma jen pár dní před porodem (byla jsem ráda že jsem ho nakonec vůbec sehnala - jinak bych neměla žádný asi) a nemyslím si že je problém mít ho doma, zabalený v krabici vám určitě vadit nebude..a lepší je mít jistotu doma, než pak před porodem být ve stresu že nebudete mít nic.. 🙂

koubovii
3. pro 2015

@foli my jsme měli problém sehnat vůbec nějaký šedý baby design a řekli nám ať si ho odvezeme hned že to nemají kde skladovat takže se přivezl domů ( v 6. měsíci) byl tu nesložený asi měsíc a dala jsem ho k otci na barák ale pokud byh neměla místo tak bych to neřešila - kočárek neskládat nechat rozložený v obalech, klidně přes něj něco přehodit.. když se nad tím tak zamyslíte tak to byste nemohli pořídit postýlku, dupačky ani plenku 😉

foli
3. pro 2015

Ahoj holky,tak jsem se byla na dotty 07 podívat a je opravdu boží!!!Ještě lepší než na netu.Je to fakt favorit.Rozhodla jsem se ho nevzít,hrozný dilema,ale hned jak jsem otěhtněla jsem se zařekla,že si do 27.týdne nekoupím ani plinku,mám hodně rizikové těhu,tak to prostě tak bude.No je mi to moc líto,zřejmě taková příležitost už nebude,ale co.Je to jen kočár.Paní říkala,že ještě by měli přijít v lednu,tak uvidím.Objednám si ho někde na e shopu,třeba přijde.Neobjednával někdo z vás přes internet?Můžete mě doporučit nějaký e shop?Díky

gracinka7
3. pro 2015

@foli My ho máme z Dětského ráje. Mají i e-shop.

foli
3. pro 2015

a můžu se zeptat,jak dlouho jste na něj čekali?

gracinka7
3. pro 2015

@foli Kupovala jsem ho přímo na veletrhu, takže vůbec. Sice jsme chtěli počkat, ale pak by nebyl. Je jich v ČR jen pár. Mám tu limitku Denim ;)

nonam_
3. pro 2015

@foli já jsem objednávala z Ajashop mají je tam nejlevnější , je to pár dnů, tak zatím nepřišel, ale psali , že do 14 dnů by měl být, tak jsem zvědavá 🙂

foli
3. pro 2015

@nonam_ tak to jsem teda zvědavá,jeslti do 14 ti dnů fakt bude.Musíš mě pak dát prosím vědět.Já si ho objednám,ale budu počítat,tak aspoň s dvouma měsícema.To bych asi koukala,kdyby ho dovezli za 14 dnů.To bych si ho mohla rovnou koupit dneska.No je ale fakt moc krásnej.A ty máš nějakou zkušenost s tímto e shopem.Nikdy jsem to neslyšela.Přece jen je to dost peněz

Strana