icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

agymia
9. únor 2016

Těšim se až vyrazíme do nějakého krámku na jaŕe 😊

hrhanka
9. únor 2016

@martiniquest ta barva se mi taky líbila, ale měli zrovna tuhle barvu skladem, druhou jsem naživo neviděla. A měla jsem i strach, že bych třeba už takový nesehnala vzhledem k momentální dostupnosti dotty...

hrhanka
9. únor 2016

@lentilka2013 no některé kočárky mají i 85cm, baby design má 74cm...ale tak snad to nějaký čas vydrží a pak přesedláme na sporťák. Ten je zase super prostorný, vejde se tam i moje tříletá, takže paráda. 🙂

filipovaa
9. únor 2016

@martiniquest Já každým dnem čekám, až mi zavolají z Dětského růžku, že jim už kočárek přišel 🙂 Čekám na barvu denim, tak pak můžu poreferovat 🙂 Už je to skoro měsíc, takže se vůbec neboj objednat kočárek dřív. Zřejmě je o ně opravdu velký zájem.

gerdee
9. únor 2016

@hrhanka to mas naprostou pravdu, my vybojovali ten tm.modry denim, ale protoze je to limitka, taky jsme nevahali a hned brali 🙂 navic my uz jsme 33.tt, takze by ani nebyl cas cekat, jestli se na nas jeste dostane nebo ne a pripadne vybirat jiny 🙂 tahle kolekce by mela na jare koncit a bude zase nova..

martiniquest
9. únor 2016

@filipovaa Jéé a mohla bys sem potom hodit fotku? Protože naživo jsem denim zatím nepotkala a fotky z katalofu moc barevně neodpovídají. Tak já jsem teprve ve 4. měsíci. Ještě vyčkávám, jaké budou novinky pro tento rok (dočetla jsem se, že budou na přelomu březen-duben) a ihned kupuju. Přítel chtěl kvůli ceně Lupo Comfort - co si budeme povídat, funkčně je úplně stejný, jen design jiný a cenový rozdíl 3,5-4tis, což je šílené. Já to ale beru tak, že chci kočár pro dvě děti a chci, aby se mi líbil. Lupo Comfort se mi bohužel nelíbí v žádné variantě (model 2015), proto jsem ochotna zaplatit víc, i když mi to rve srdce. Ne že bychom na to neměli, ale uvědomuju si, že za tento cenový rozdíl bychom měli autosedačku Cybex.

martiniquest
9. únor 2016

@hrhanka Až teď jsem si všimla, že jsi v 17tt 🙂 Vidíš, já si připadala blbě, že nakupuju od samého začátku a kočár jsem chtěla koupit až tak v 7. měsíci. Ještě počkám na veletrh v Brně a asi kupujeme hned. I když mě to netlačí. Věřím, že seženu béžový nebo denim i někdy později, nevadí mi nakupovat v eshopech. Případně koupím nějaký z novinek.

hrhanka
9. únor 2016

@martiniquest já chci mít všechno hotové než ze mě bude koule 😀 Pak mi bude stačit ten hic v létě a tříletý prcek doma...následné praní, žehlení a chystání věciček...a teď mi to všechno navíc letí šílenou rychlostí....

martiniquest
9. únor 2016

@hrhanka Já sháním tak postupně. Moc toho zatím nemám, ale mám pocit, že toho vlastně ani moc potřeba není 🙂 Zatím máme jen postýlku, matraci, peřiny, odsávačku, bezdotykový teploměr, zavinovačky Swaddle me a pár kusů oblečení. Ale nemusím se starat o nikoho kolem - jen o přítele, psa a udělat státnice 🙂

hrhanka
9. únor 2016

@martiniquest já mám ještě spoustu věcí po prvním prckovi, tak teď s věcma čekám na určení pohlaví. 🙂

gracinka7
9. únor 2016

@martiniquest Stačí si projít tuhle diskuzi, fotku už jsem sem dávala 😉 Mám ten světle modrý denim. A nebo se koukni ke mě do alba.

martiniquest
9. únor 2016

@gracinka7 Ano, ten světlý denim jsem viděla. Já bych ráda reálnou fotku toho tmavého Denim 13 😉

gracinka7
9. únor 2016

@martiniquest Aha, já jsem to špatně pochopila. Ten tmavý je taky moc pěkný. Viděla jsem ho naživo, ale fotku bohužel nemám. Je v takovém odstínu jako většina džín. Rozmýšlela jsem, jestli tmavý nebo světlý, ale ten světlý se nám líbil víc.

kminek
9. únor 2016

@martiniquest dnes jsme poprve vyrazili, tak posilam 🙂

lentilka2013
9. únor 2016

@hrhanka No to sice jo, ale ty větší korby mají většinou kočárky, které jsou obecně těžší a jsou to takové tanky. Myslím, že BD je akorát - ani moc malý a ani moc velký.

lucien
9. únor 2016

Holky, máte některá Denim 09? Zajímalo by mě reálné foto. Případně nevíte, kde v Brně jej vidět?

martiniquest
9. únor 2016

@kminek Dekuji 😊 Je krásný a vám třem to moc sluší!

filipovaa
11. únor 2016

@martiniquest Určitě fotky hned dodám 🙂, ale už tady i dávala právě fotky i @kminek (na straně 6). Tak mrkni.

martiniquest
11. únor 2016

@filipovaa Ježiš, já jsem slepá jak poleno 😀 Resp. už mám v těch modelech a diskuzích takový guláš, že nevím, čí jsem.

market43
11. únor 2016

@lucien v Brně mají dotty v babycaru, sam baby a taky nove otevřena prodejna na Osove moje-miminko.cz

fazolin
11. únor 2016

@hrhanka muzu se zeptat, na jake prodejne jste kocarek koupila? a jaka je to presne barva? cislo? moc dekuji

hrhanka
11. únor 2016

@fazolin je to limited edition denim 09. A byli jsme pro něj v Polsku. Mají webovky www.emaluch.com

fazolin
12. únor 2016

@hrhanka aha, ja si myslela, ze je to Baby Design Eco limitovana edice cislo 09. dekuji za odpoved 🙂

hrhanka
12. únor 2016

@fazolin omlouvam se je to ECO. Nevím na co jsem se dívala 😀

fazolin
12. únor 2016

@hrhanka dekuju. ja si to myslela. je moc hezky.

finn
13. únor 2016

Ahoj holky, tak mám další poznatky z užívání kočárku:
- látka, kterou je potažený molitan/matrace, je tenká a ten molitan mi po okrajích zežloutl - prosvítá to. Takže až půjde ven fusak, bude potřeba prostěradlo. Tak jako tak bych ale dávala barevnou plínku, takže je mi to jedno.
- levé zadní kolečko vydává podivný zvuk, jako by se tam dřela guma o disk nebo jak to popsat. Manžel s taťkou na to kouknout, tak jsem zvědavá, s čím přijdou...

Jinak jízda, odpružení i ostatní uživatelské vlastnosti parádní! 👍

gabcik25
14. únor 2016

@finn Zdravím, já zatím jezdím 4 měsíce, ale kolečka naprosto v pohodě.. snad to nebude nic vážného.. 🙂 a jinak koukala jsem na ten molitan, zaujalo mě co vše se řeší, ale přijde mi že tím jak je látka tenči tak ten molitan je žlutý tak lehce prosvítá..ale nepřijde mi to jako vada vzniklá užíváním..myslím že to bylo už od začátku.

parley
15. únor 2016

Ja jeste nejezdim, ale prala jsem ten potah na molitan (dat ho tam pak zpatky byly nervy) a molitan uz i ma nazloutle kraje. No hned jsem si tam dala sede prosteradlo nepropustne a molitan uz vytahovat nebudu.

deberus
15. únor 2016

Zdravim vas. Mesic cekame na kocarek Baby Design Dotty Denim 13. Objednano v Praze v Detskem ruzku. Pan se omlouva, ze dodavatel nestiha vyrobu, misto na zacatku unora mel tedy prijit ted v pulce, ale opet zmena, uz zas mame cekat na konec mesice. Do terminu mam sice ofiko jeste chvilicku cas, pulka brezna, ale vite, jak to chodi. Dite se o prichod na svet muze prihlasit uz kdykoliv. Jedna se mi ale o to, ze jsem zblbla z fotek. Nazivo jsem kocar nevidela. Prodejce jsem se ptala, jakou barvu ma madlo - jestli opravdu tmave hnedou, jako na obrazku a na tomto videu na konci, kde je sportovni verze

https://www.youtube.com/watch?v=BnTCAy-xXsk

... Tvrdi, ze ano, ze barva je tmava. Jenze pani @kminek ma na fotce barvu madla spis bezovou a ja bych radeji ten vetsi kontrast, tzn. tu hnedou. Nechapu to. To jsou dva typy? Nevite? Asi je to malichernost, ale kocar jsme vybirali hodne dlouho a poctive zvazovali prakticnost a docela by me nastvalo, ze se mi ve finale nelibi...Coz se mi s tim svetlym madlem prave tolik nepozdava :(

fazolin
15. únor 2016

@deberus dobry den, ja jsem tento kocarek Denim 13 videla nazivo v Praze v obchode Detsky raj na Vysocanech, fotku nemam, ale co si tak pamatuji, tak madlo je opravdu hnede. rekla bych, ze v tomto obchode jeste mozna tento kocarek maji i vystaveny. zkuste si tam zavolat. jinak jak zminujete to video a sportovni verzi, tak to se jedna o jiny typ a to Baby Design Dotty Eco c.17 - ten ma madlo spise do oranzova. ja jsem si odtud od maminek ukladala obrazky ruznych typu techto kocarku a jednu fotku Vam prikladam (uz nevim, ktera maminka sem davala, tak snad ji to nebude vadit). je to fotka rekla bych primo z obchodu na Vysocanech, ktery zminuji vyse.

Strana