Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@deberus Vypadá pekne. Věřím,ze budete spokojeni. Vždyť Dotty denim a maxi cosi vejce by taky stalo víc než 15k. Dotty denim 13,5 a vejce tak 3k,no ne? Ber to tak,ze kočár budes používat nějaký ten patek,tak se za něj maličko priplatit da.
@martiniquest Nás by vyšel Dotty na 12500 a 3 tis vejce, takže tam jsme přesáhli jen 500, ale jak říkáš, je to věc, kterou budeme užívat nějaký ten pátek...proto jsme zase úplně šetřit nechtěli a zvolili takový střední cenový limit, myslím si...Jsou mnohem dražší kočáry, které ale mají vlastnosti třeba úplně na nic...Takže ona cena není zas tak rozhodující vodítko, jako u spousty věcí. Děkuju, že se líbí ;) Tak se měj hezky. Ahoj ;)
to má taky tu plastovou vanu korby, jako moonlight? Věřím, že Vás čekání nebavilo, my čekali na náš Husky skoro 3 měsíce a taky to byly nervy 🙂
@tata_hovado plastova na povrchu,to je klasicka latka...co je pod, jsem zatim nezkoumala...
@tata_hovado plastova na povrchu neni,to je klasicka latka...co je pod, jsem zatim nezkoumala... Jo,3 mesice jsou tedy hodne, to verim, pokud bych mela cas,tak o nic nejde a pockali bychom,ale do mesice ma byt mimco na svete a to uz muze nastat kdykoli...Ten moonlight neznam ;)
@deberus tak nevim, jak je to s poradnikama a s problémy s dodáním do ČR, protože my jsme Baby Design Dotty Denim č. 13 objednali před 14 dny a uz ho máme doma 🙂 vubec jsme takovou rychlost nečekali, kdyz vsude čteme, jak se na nej ceka...
holky prosím vás jaký jste koupili fusak?
@kolacek87 Dobrý den, s kočárkem jezdíme denně už více než 4 měsíce a je skvělý.. hodí se do všech terénů (od polních a lesních cest, do města, na kočičích hlavách taky není problém)..maximálně spokojená jsem se skladností - často kočárek převážím v autě a vyhovujeme mi že je poskládány raz dva.. určitě bych neměnila.. malá bude mít z chvíli 5 měsíců a pořád se tam v pohodě vejde i se zimní kombinézkou a fusakem ( a to není žádný prcek-když se narodila měla přes 4 kg).. A co se týče barvy, tak bohužel ta světlejší je náchylnější k ušpinění, ale čekala jsem že to bude horší.. v podstatě mám pár světlounkých flíčků jen na té části čím se ta hluboká korba zakrývá (a to taky jen díky tomu, že tam si na to odložím občas nějaké věci)..a až budu přecházet na sporťák chystám se prát, takže pak můžu dát info, jak vypadá po praní.. sama jsem zvědavá jestli barva nevybledne nebo tak něco..
Tak jsme se konecne dockali Dotty denim 13! I presto, ze pan z Detskeho ruzku volal min.tyden, ze se doruceni opozdi o takove 2-3 tydny, tak nakonec z niceho nic dorazil vcera PPLkou. Byli jsme z toho prekvapeni a tak jsme radsi volali do prodejny, jestli to bude fakt on a pn rikal, ze mu nakomec prisly tri a ze nas termin porodu byl nejbliz, tak nam ho nakonec poslal. No moc tomu nerozumim. Kocarek jsme hned slozili a je vazne nadherny. Ani jsem to necekala 😀 nikde jsme ho nazivo nevideli. Vse funguje tak jak ma a zda se nam vse kvalitni, pevne, funkcni. Prostorove se mi zda akorat. Platili jsme celkem 16 tis. Strop byl take 15tis, ale nedalo se nic delat 😊 autosedacku k nemu mame Cybex aton 2015, ktera stala asi 3200,-. Plus adaptery za cca 400,-. A plastenky jsme objednavali. Prikladam par fotek 🙃
Ahoj, neměla jsem sílu to tady celé pročítat, tak jsem to jen prolétla. Tak se kdyžtak omlouvám, jestli něco opakuju. Chci si pořídit tenhle kočárek - buď Lupo nebo Dotty. Ale nejde mi do hlavy jak je to s tím nánožníkem u sportovní verze. Naživo jsem ještě kočárek neviděla, ale ze všech videí a fotek se mi zdá, že je to dole hrozně úzké - že se tam pak nemůžou vejít nohy a taky jsem nikde neviděla jak to vypadá když se to s nánožníkem položí do vodorovné polohy. děkuji předem za postřehy a kdyby se některé Vás chtělo to vyfotit, tak bych byla moc vděčná. 🙂
A este jedna otazka,mali ste v baleni aj adaptery na napojenie vajicka??
Tak budeme musiet dokupit aj my ☹ myslela som ze ked mame vajicko Baby Design ze to nebude treba, no smola 😎
Holky,prosim , kdo máte možnost, nemohla byste nektera přeměřit ještě delku a sirku sporťáku?Děkuju moc.
ten nánožník už řešili někde v diskuzi, že si tam přidělali nějaký gumky snad, nebo koupit univerzální. Pláštěnky a nánožník nějak nevychytali.

@kminek @martiniquest branili jsme se polskym kocarum a nakonec v uzsim vyberu skoncili dva polaci, klasika :D ...ale nemecky Viper 4S mel monstrozni konstrukci a sotva by se vesel do auta a mohla bych s vyctem podobnych pripadu vyrobcu z jinych zemi pokracovat...takze vyhral Baby Design Dotty Denim 13 a kdyz jsou problemy s jeho dodanim, zvolili jsme u nas stribrnou pricku Tako Maxone...konkretne model Script Grey Lava 01. Na polaka je ale drazsi :/. 14tis! Nas limit byl 15 i s maxi cosi vejcem,coz bychom s Dotty dali,ale co nadelame,kdyz se to zkomplikovalo. Snazila jsem se o nem zjistit,co se dalo. Skladem jsem ho nasla v Ostrave,coz mame pres celou republiku. Nastesti jsou tam prijemni a poslali realne fotky. Ty na webu konkretne u sede barvy absolutne neodpovidaji. Kocar je ve skutecnosti mnohem tmavsi,nez je seda na internetu. Coz je skoda,uplne tmavy taky neni az tak prakticky,ale porad se nam provedeni libi. Je cerstve vybaleny s krabice,tak o jeho vlastnostech mohu poreferovat az pozdeji,ale jevi se velmi stabilne. Lehce se ovlada, hezky pruzi, latky jsou pevne a pusobi kvalitne. Vnitrni delka korby je skutecne 79cm - ne jako u Baby Design, kde jsou casto uvadene lzive udaje. Je pomerne vysoky,coz nam vzhledem k nasim postavam taky vyhovuje. K vybave nalezi klasicky moskitiera,plastenka,taska s prebalovaci podlozkouba hrnek na piti. Dotty na nas pusobil skladnejsi do kufru, ale oproti jinym je i tento ve slozenem stavu porad jeste mensi. Prvni dojem je opravdu skvely. Budu doufat,ze nas nezklame,snad budeme spokojeni stejne, jako jsou uzivatele kocarku Dotty... Tak treba nekomu tahle "recenze" bodne.