icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

bjoucik.15
22. bře 2016

@dada_88 x-lander byl pouzivany jen jako korbicka,jinak mi nevyhovoval.... S babydesingem jsem ještě nevyjela 🙂 ale vejde se do něj má 3leta dcerka a to houpani mě mile prekvapilo. Má větší korbu než x-lander a je po i proti smeru. Za mě jasný vitez 😉

gabcik25
23. bře 2016

@alubif Můžu se zeptat, když jste přešla na sporťák, prala jste hlubokou korbu?

alubif
23. bře 2016

@gabcik25 neprala, jen ten bílý vnitřek. Na sporťák jsem přešla až teď v 8 -9 měsících, ale už to bylo dlouho. Malá se ovšem ráda mačka, tak jí o nevadilo 🙂

agymia
23. bře 2016

@alubif otazka ta korba se da teda nejak svleknout a vyprat ? 😊

alubif
23. bře 2016

@agymia bouda ano, korba ne, jen ten vnitřek.

marelu
28. bře 2016

Holky, včera jsme přešli na sporťák a nějak nám nezapadá ta střecha, nechce to docvaknout, drží, ale není na pevno, máte s tím zkušenost nebo je to problém jen u nás? 🙂

monijonak
28. bře 2016

@marelu Nám to taky napoprvé nešlo úplně lehce, chce si to s tím pohrát 🙂 a pak drží dobře.

brabdomi
29. bře 2016

Ahoj tak už jsme taky poprvé vyjeli s naším dotty a musím říct že jede bezvadně.. vyzkoušeli jsme všechen možnej terén a i na kočičích hlavách je jízda nad očekávání pohodlná..

simbata
29. bře 2016

Maminky a jak resite pripnuti jarniho fusaku do kocarku? Mam emitexovy fusak a nevim kde ho zvrchu prichytit, aby male nepadal na hlavicku.

simbata
29. bře 2016

@marelu ta striska nesla ani me. Prala jsem se s tim pres pul hodiny. Ted uz to jde snadno.

dada_88
29. bře 2016

Holky mohu poprosit, jedna paní tvrdila, že jí po roce a půl kočárek skřípe, jinak jsem zatím nějaké negativní recenze nenašla (ač mi příjde, že na babydesign moc recenzí teda není, když nemluvím o tom, že je špatně dostupný 🙂 )!Prosím jaké máte zkušenosti vy maminky, co už nějakou chvilku používáte, případně nějaké recnze i na sporťák a do kdy se vám mimčo do korbičky vešlo?Nějaká negativa?Jsem teda skoro rozhodnutá pro Babydesign Dotty, ale ráda bych se jeětě něco dozvěděla 🙂!Děkuji za reakce 😀 😉 !

hrhanka
29. bře 2016

@dada_88 já teda zkušenosti s používáním zatím nemám, ale seděla v něm má tříletá cca metrová a ještě se tam hezky vešla 😉

marelu
29. bře 2016

@monijonak
@simbata
No i chlapovi to nešlo, se bál, aby se něco nezlomilo, ale zkusíme znovu, holky díky 😉

marelu
29. bře 2016

@dada_88 My máme BD Husky, bude nám 8m a zatím neskřípe 🙂, do sporťáku jsme přešli teď v neděli, protože malá už sedí, ale do hluboké se ještě vejde (měří 69cm) 🙂

finn
30. bře 2016

@dada_88 Přečti si na eMiminu diskusi a recenze na Baby Design Lupo, tam je spousta informací a vesměs žádné negativní zkušenosti. Skřípání tam nikdo nezmiňoval, možná stačí kočár vyčistit a promazat...

dada_88
30. bře 2016

@finn :to je také jedna z mála recenzí, co jsem našla 😀 jinak jsem se toho moc nedozvěděla z internetu, proto se ptám 😀

finn
30. bře 2016

@dada_88 A co víc by ses chtěla dozvědět? 😉 Já bych řekla, že diskuze, která má 240 stránek a jsou tam posbírané informace za skoro 4 roky zpátky, už může dát docela relevantní info o tom, jaký ten kočárek je... Já se na základě té diskuze a recenzí pro něj rozhodla 🙂

lena2012
31. bře 2016

@dada_88 Recenzí na tuto značku kočárku je víc než dost 😀 My používáme 5. měsíc a super!!! Projede terén, který se zdá, že nikdo neprojede, neskřípe, krásně houpá, je skladný, lehký, do košíku nacpu snad celý týdenní nákup a ještě balík plín 😀 To, že má hezký design je jen bonus navíc 😀 Pro nás bylo nejdůležitější, aby byl do terénu i do města, houpal a byl skladný do malého auta 😀

lena2012
31. bře 2016

@lena2012 Máme BD Lupo Comfort 2015

denousek
31. bře 2016

mě se hrozne libil ve fialove ale uz ho nejde sehnat :( tak asi pujdu do Dorjan Prestige P2 Harmony

zabmar
31. bře 2016

Zdravim, my jezdime s hlubokym dotty treti mesic a vse je ok. Jen ze zacatku jakoby piskalo (vrzalo) predni kolecko, tak se promazalo a nepomohlo to, pomohlo az profouknuti kompresorem a ted uz je to bez problemu. Ale hluboka korba se nam zacala osoupavat o prebalovaci tasku - takze uz je ta spodni hrana docela jeta, na to, ze je to používané teprve tri mesice, ma nektera stejny problem? Jinak si na kocarek stezovat nemuzu. Krasny den 🙂

leninkka
31. bře 2016

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat na zkušenost s kočárkem Baby Design Dotty Denim 13. Kočárek už máme doma a jsme nadšení, ale chtěla bych vědět Vaše zkušenosti s vyšisování barvy. Kočárek vytáhneme až v červnu a někde jsem četla, že ty tmavší barvy se někomu na sluníčku vyšisovaly. Tak jsem se chtěla zeptat, zda s tím máte někdo nějakou zkušenost. Nebo dá se tomu nějak předejít?

denousek
31. bře 2016

@leninkka já myslim ze to ti zatím asi nikdo moc nerekne je to novinka ne?já ted vybriram dotty ale ještě nevim barvu 😉

klar_a
31. bře 2016

Taky vybírám barvu. Trochu se obávám, že za měsíc vyjedou všechny šťastné majitelky a bude jich všude mraky, paní v obchodě nám říkala, že jich za den prodali třeba i pět:D

denousek
31. bře 2016

@klar_a ja jsem prave chtela 06 fialovy ale uz neni k sehnani 😕 tak premyslim jestly sedy tmave,nebo 08 s tou ruzovou nebo uplne jiny uvidime no

klar_a
31. bře 2016

@denousek Já to vidím na dotty 13 - do modra. Ale ještě chci porovnat s Drojan prestige basic comfort, ten nám padl do oka při první obhlídce kočárků (linen grey). Růžový bude určitě změna vedle těch nenápadných kočárků, k šedému se zase hodí skoro všechno...

denousek
31. bře 2016

@klar_a ja prave dorjan prestige harmony 😀

finn
1. dub 2016

@zabmar Člověče, to slyším poprvé s tou hranou korby. Mně se to neděje, taška se mi při jízdě skoro nehýbe, takže asi ani není šance, že by korbu odřela. Navíc ta taška je přeci měkká, je to fakt zvláštní... Já mám tedy tašku jinou, mám ji zavěšenou dokonce blíž korbě, než původní, a nic nepozoruji. Ale schválně se pořádně podívám... 🙂

simbata
1. dub 2016

@zabmar mame stejny problem. Prestala jsem tasku pouzivat. 😐

parley
1. dub 2016

Tak jsem se na tu hranu zamerila a mam ji taky trosku soupnutou, tak jsem tu tasku privazala jinak a nehoupe se, navic jsem si do tasky dala kartony aby mela tvar. Ty tasky jsou naprd, ale jinak kocar skvely

Strana