icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

dada_88
1. dub 2016

@lena2012 :děkuju 🙂!Už jsem se pro něj rozhodla 😀

zabmar
1. dub 2016

@finn No, v obchodaku a na novych chodnicich se taky nehoupe, ale bydlime u centra a vsude jsou same kocici hlavy a chodniky nic moc, takze se houpe a jak se houpe, tak se tre o kocar... Ale zatim jsem to nemela silu nejak resit.. Kdyz tam je taska, tak to neni videt, tak je to jedno 😀

j.b.
1. dub 2016

Nevíte prosím kde by byla možnost prohlédnout si kočárek naživo ve východních Čechách?

finn
2. dub 2016

@zabmar Já na to taky koukla a moc ji odřenou nemám, jen jeden menší škrábaneček, který bude spíš od skládání do auta. Ale mám jinou tašku, což může hrát roli... Celkově je to ale spíš taková maličkost 🙂

adellt
8. dub 2016

jaký mátek fusak v dotty, případně jaký plánujete.

dada_88
8. dub 2016

Já koupila Emitex, ale vůbec netuším,jak se tam bude nebo nebude vejít, kočár jsem objednala včera 😀 !

marelu
8. dub 2016

@adellt V Husky mám fusak od Pinkie 🙂

dmiska
8. dub 2016

@adellt já jsem objednala Lodger Bunker 🙂

foli
8. dub 2016

taky mám emitex a myslím,že se tam vejde hezky

finn
8. dub 2016

Já mám Little Angel Exclusive a sedí tam perfektně 🙂

gabcik25
8. dub 2016

@adellt Já mám emitex, a byla jsem maximálně spokojená... ta kratší verze se vejde přesně do hluboké korby a je fajně teploučky - malá nemusela být nijak extrémně oblečená ani jsem nemusela dávat deky navíc jak jsem často viděla v jiných kočárcích.. 🙂

kminek
8. dub 2016

Poridila jsem emitex a ted na jaro a podzim lodger bunger a jsem maximalne spokojena 🙂

hamila
10. dub 2016

Tak my jsme piřídili Dotty barva aqua a je nádherný. ☺ Na doporučení prodavačky jsme rovnou pořídili univerzální pláštěnku.

montyska
11. dub 2016

Holky z paneláku prosím vejde se vam kočárek Dotty do výtahu,který je upraven podle norem EU? Samozřejme si ho přeměřím,ale pro jistotu se ptám... 😶

@hamila je krásný,také ho máme v plánu poridit...Rozhodovala jsem se mezi verzí Eco a touto,a tenhle vyhrává i právě kvůli te barvičce... 🙂

lena2012
11. dub 2016

@montyska ahoj,vejde se tam luxusne,navic já i s manželem.nejsme z panelaku,ale chodime tam casto na navstevy.

zdraji
11. dub 2016

Holky, neslyšely jste, kdy vyjde kolekce 2016 a jaké budou změny?

martiniquest
11. dub 2016

@zdraji Nám v obchodě tvrdili, že řada Eco je v podstatě kolekce pro tento rok - co se Dotty týče. Vyšla až někdy na konci roku, takže údajně teď v dohledné době nic nového v Dotty nebude.

zdraji
11. dub 2016

@martiniquest díky.

A můžu se zeptat na všechny rozdíly mezi Dotty a Lupo comfort, vím jenom, že na Dotty je o ten malý kšiltík více a barvy. Je ještě něco?

jankavranova
11. dub 2016

My si z veletrhu přivezli tento Dotty Denim (obr. stažený z netu, ve skutečnosti je barva trochu tmavší a hezčí). Bála jsem se cestou domů, jestli se nám vejde do našeho malého výtahu v paneláku. Vešel se jak kočárek tak i jedna osoba k němu, což je super 😉. Co se týče barev, tak je pravdou, že vystavené kusy se barevně trochu lišily od katalogových fotografií - byly hezčí než na obrázku, alespoň my s manželem jsme se na tom shodli 😉.

denousek
11. dub 2016

@zdraji lysi se jen ti ksiltikem a barvama,jinak ja uz jsem ho zavrhla ma malou korbicku,uplne ve skutecnosti pidi,jdu do adamex barleta

martiniquest
11. dub 2016

@zdraji Pro mě byl důležitý jeden "nepodstatný detail" - ve sporťáku v místě, kde má dítě položené nohy, je u Dotty koženky, u Lupo Comfort pouze látka, a to mi připadá velmi nepraktické. Koženku na rozdíl od látky setřu hadrem a mám hotovo.

klar_a
11. dub 2016

@zdraji Nám paní v Dětském ráji říkala, že by měly být nějaká nová kolečka - gelová.

montyska
11. dub 2016

@denousek Ted jsi me pěkně zmátla s tou korbickou,většinou všude pisou,ze má 79 cm,ja myslela,že to je vnitřní rozměr,protoze uvádějí i větší,a ten jsem právě mela za vnější... 😲

denousek
11. dub 2016

@montyska běž se podivat do obchodu a vem si metr...věc jak 74cm nemá. je to videt hned na pohled byla jsem se prave podivat .. já mám termin srpen a potrebuji vetsi at tam dcerka vydrží celou zimu....adamex taky krásnej 🙂

gracinka7
11. dub 2016

@montyska Má 73,5. Tady v diskuzi je fotka.

martiniquest
11. dub 2016

@denousek Taky rodím v srpnu a vzala jsem Baby design. Když ho tam už nenacpu, jakože do půl roku maminy píšou, že bez problémů, tak ho prostě předělám do sporťáku. Tady ty plastové koráby se mi nelíbí 😒

denousek
11. dub 2016

@martiniquest taky jsem si rikala že kdyztak do sportaku ale nechcese mi ho predelavat v te největší zimě... já jsem spíš nehleděla na to co se mi nějak líbí ale na to aby to bylo užitečný tzn velka korbička 🙂 aby hlavně miminku bylo dobře...

lili166
11. dub 2016

@foli Zdravím. I nám se hrozně moc líbí kočárek Lupo, který jste si objednávala.Mohla by jste ho prosím vyfotit jak vypadá ve skutečnosti? Nikde není totiž k vidění. Děkuji

denousek
11. dub 2016

@lili166 nemáte nekde sam baby?tam ho mají ...

vera123123
11. dub 2016

Ahoj holky, s tímhle kočárkem zkušenosti nemám, ale objevila jsem na ForKids něco obdobného od Petite a Mars, Kočárek Go 2v1 - Black Melange. Je podstatně levnější a mám kámošky co s ním mají dobré zkušenosti.

Strana