icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

lili166
11. dub 2016

@denousek To máme, ale mě právě zajímá ta barva Lupo 07 naživo, protože zrovna ten tam nemají a bojím se ho objedat jen tak .

parley
11. dub 2016

@lili166 já mám lupo comfort 07

parley
11. dub 2016
izka1
11. dub 2016

Holky, mám baby design lupo comfort a rodila jsem v srpnu.Malýho jsem dávala do sporťáku před pár dny..V pohodě vydržel v korbičce celou zimu i s fusakem a to rozhodně není žádné drobátko.Takže té velikosti se nebojte, já se také obávala, ale zbytečně 🙂

klar_a
11. dub 2016

@izka1 To je super zpráva! My jsme právě váhali ještě nad Dorjanem prestige basic comfort, který má tu korbu o dost větší, ale prostě mi tak neseděl jako dotty, tak jsme to riskli.

lena2012
11. dub 2016

@izka1 jsme na tom stetně. Rodila jsem 11.9. A malá je doteď v hluboké korbě. S fusakem už to je taktak,ale každou chvíli ho už vytáhnu a malá v hluboké bude ještě aspoň měsíc. Holky,ta hluboká korba je rozhodně akorát.ona jen oproti robustnějším kočárům působí malá.

lena2012
11. dub 2016

@parley máme stejný 😊 jen ten váš je o hodně čistější😆

marelu
11. dub 2016

@vera123123 Já mám Baby design Husky a teď se chystám od Petite a Mars kupovat sporťák Street 🙂

janiczkas
12. dub 2016

Tak už náš Dotty Graphite (odst.10) máme doma 🙂 Vypadá moc dobře, jediné co mě trochu znervózňuje, tak když za madlo nadzvednu kočárek, tak se jakoby nahoru dolů trochu kýve, je tam vůle.. Tak snad se to co do času nejhorší a madlo nebude vyvrklané.

Jinak vůbec nesmrdí novotou, takže není potřeba přát. Jen vnitřek korby, střechu a nánožník přejedu žehličkou.

parley
12. dub 2016

@janiczkas nam taky vikle to madlo, ale uz se to tu resilo par stran dozadu a asi to tak je

agymia
12. dub 2016

@janiczkas a máte korbu zajištěnou tou tyčkou,aby se nehýbala ?

agymia
12. dub 2016

@janiczkas přehlédla jsem, že mluvíte o madle 🙂 mně v krámu překvapila vyklající se korba, ale bylo to tou tyčkou 🙂 madlo jsem u našeho až tak nezkoumala ;)

wikivik
13. dub 2016

Ahoj holky, mám termín v srpnu a právě taky řeším tu velikost korbičky, včera jsme se byli dívat na DOTTY a trošku jsem znejistěla, prý má délku 75 cm, přemýšlím ještě o Junamě právě kvůli velikosti korbičky, ale dotty mi přijde lepší...na druhou stranu nechci miminko třeba v únoru dávat do sporťáku, aby na něj netáhlo...co myslíte? Děkuji za rady! 🙂

gabcik25
13. dub 2016

@wikivik Zdravím, moje malá se narodila na začátku října, a nebylo to zrovna malé miminko.. ted jí bylo 6 měsíců (má 69 cm- což tady nějaká maminka psala že mělo jeji mimi mělo až v 8 měsících), v sobotu jsem jí ještě schválně zkoušela dát do fusaku, jestli se vleze a pořád v pohodě. Hlavně zima už není zima.. letos bylo dohromady pár dní, kdy fakt mrzlo, jinak je pořád nad nulou, téměř pořád plus 5 stupňů.. Za mě teda můžu říct, že i když každý říká, že je korba malá, vůbec si to ze zkoušenosti nemyslím.. Dotty je skvělý kočárek, určitě bych neměnila za žádný plastový koráb.. ale záleží co vše je pro vás u kočárku důležité, a jestli je to jen velikost tak asi ostatní výhody kočárku neoceníte.. 🙂

lena2012
13. dub 2016

Maminky,posílám důkazní foto. Dcerka,7 měsíců, 8a půl kg,70 cm. Není drobek a je tam v pohodě,foceno dnes... do května nechám určitě hlubokou korbičku. Jak píše maminka výše -BD Jsou super kočárky.korba malá není.

dara7777
14. dub 2016

Ahoj Lena aku mas farbu kociata mislim oznacenie katalogu

simbata
14. dub 2016

Maminky, muzete mi prosim odfotit pumpu ke kocarku? Podle me mame spatnou a vubec nejde nasadit. Asi mame ten nejnepodarenejsi kus co vysel z vyroby. 😒 korba je uz v reklamaci a ted zjistim, ze nemam cim nafoukat koleso.

lena2012
14. dub 2016

@dara7777 BD Lupo Comfort 2015 /07/ - dle katalogu šedá, ale skotečnost je šedofialovohnědá 😀

wikivik
15. dub 2016

Moc děkuji za reakce 🙂 Člověk fakt netuší, když čeká první, co a jak🙂

filipovaa
18. dub 2016

@simbata Vzpomnela jsem si a vyfotila jsem 🙂

j.b.
19. dub 2016

Tak jsme na veletrhu objednali kočarek a dnes volali ze sam baby že už jim přišel a že ho dnes odešlou, vubec sem nečekala takovou rychlost.

flowerbl
19. dub 2016

@j.b. který typ jste měli objednaný?

j.b.
19. dub 2016

@flowerbl denim 13

pipicek2
19. dub 2016

já čekám už měsíc, mám objednaný v Růžovým panterovi ☹ Dotty Denim 13.

flowerbl
19. dub 2016

@j.b. tak potom přidej real foto 😉 my čekáme na Huskyho, tak snad se dočkáme 😀

gracinka7
19. dub 2016

@flowerbl reálné fotky už jsou tu ode mě 😉

j.b.
19. dub 2016

@pipicek2 já mam termín v srpnu a počítala sem že bude tak za 3měsíce

j.b.
19. dub 2016

@flowerbl jj fotky už tu sou ale klidně vyfotím

pipicek2
19. dub 2016

@j.b. já konec června a slibovali že bude do konce března. ještě mám čas, ale už bych ho chtěla 😀

simbata
19. dub 2016

Dekuji, ta pumpa vypada uplne jak ta nase, ale nase nejde nasadit. 😒 manzel byl nakonec koupit v obchode s bicyklema.

Strana