Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@kristynka7 ten ruzovy jsem nasla na strankach detskyruzek.cz taky z Prahy. Jinak celoruzovy je ten Lupo
Tak uz jezdíme s lupo comfort a jsem nadšena!super na ovládání,fakt jsem moc spokojená
Holky, vrze nektere z vas predni kolo/kola, kdyz je nemate zaaretevana? Ja jakmile zaaretuji kola, tak nic, ale jakmile se otaci, tak na nerovnem terenu (napr. kostky na namesti), tak vrzou ☹ ani promazani "wedeckem" nepomohlo, tak nevim, co jeste zkusit, abych nemusela reklamovat.. moc dekuju za pripadne rady 🙂
Mně také nevržou... Zvláštním způsobem mi vrzalo zadní kolečko, když nebylo pořádně dofouknuté, to je jediné, co mě napadá... Pak už asi jedině reklamovat.
@akcejn Ja nechci uplne ruzovy. ☹ Nebyl tak ruzove sity jako ta 08. Vůbec nevím jak ho seženu :-\
@kristynka7 Píšeš, žes ho viděla v Dětském ráji, tak ho určitě seženeš tam, ne? A ještě mě napadá - jsi si jistá, že to byl opravdu Dotty? Pokud je to skoro až "pleťová" barva, tak bych tipla, že by to mohl být spíš Lupo Comfort... Byl dvoubarevný nebo jednobarevný?
@kristynka7 Na Černém Mostě v obchodě Kašpárek baby jsem viděla Lupo Comfort růžový, modrý a fialový. Všechny barvy byly spíše pastelové a hodně světlé. Nebyl to spíš tento model?
Baby vedeli by ste mi zmerat ako vysoko od zeme je vanicka? Ci nie je moc nizky ten kocik 🙂 dakujem
@melisssssa Na špičku boudičky má 1,20 a vrch korby 85 cm.Můžu tě uklidnit,kočárek je dost vysoký.Nemám ráda nízké kočárku,proto jsem si taky kupovala tento.Je jeden z nejvyšších.Mám 1,60 a nic před sebou nevidím 🙂 S kočárkem jsem zatím fakt hodně spokojená.Jezdíme teda jen týden,ale je super!
@foli dakukem pekne 🙂 tak to si ma potesila 🙂 tak prijemne kocikovanie 🙂
@tweego mohu se zeptat ta barva je vážně šedivá nebo trochu do fialkova na světle? Ja tady našla jednu fotku kde to vypadá mirne do fialkova barva č.10 a dnes jsme koukali na lupo comfort na zivo.... Taky je barva uvadena jako sediva,ale je jemne do fialkova!
Modlc se mi iba druhy libi...ale ten dotty je roztomilejsi, tak se ptam na odstin a prikladam foto 🙂 děkuji!
Mockrát díky 🙂
Ahoj moc se mi libí zelená 05 Dotty 2016 namáte ho někdo vyfocený na prodejně mám strach,že bude barva jiná než v katalogu. Moc děkuju☺
Ahoj holky. Moc prosím, nemáte někdo doma kočárek Baby design dotty denim 09 - béžový? Jsem nerozhodná, jestli objednat tento anebo pak zvažuju klasický dotty béžový 09. Nejsem si jistá tou barvou u verze denim - zda fotky na internetu odpovídají barvě ve skutečnosti... Pokud byste měla některá reálnou fotku, byla bych hrozně ráda. Už nám nejvyšší čas kočárek objednat, ale nevím který risknout, protože ani jeden bohužel nemám možnost vidět ve skutečnosti. Díky!!
Děkuju podle data jsem myslela, že je to nějaký loňský tyrkysový a ne 2016 označený zelená a podle katalogu má na sobě malé puntíky nebo co to je . Zelenou si právě představuju trošku jinak😉
Ahoj maminy. Přidávám se do diskuze se svou zkusenosti. My objednali na Veletrhu v Brně, letos v březnu, Lupo comfort 2016. Měl by dorazit do ČR každným dnem, tak dám vědět, až si vyzvednu na prodejně. Jsou nové odstíny a mají jiné podvozky. My si ale vzali podvozek 2015, manželovi se líbil víc, než ten nový. Jinak barvu jsme objednali 09 coffe. Mel by byt spis kavovy, nez bezovy. Kolekce 2016 ma u hluboke korby, stejne jako dotty, ten kšilt proti slunci a ještě zip, kdy se po odepnuti spustí bouda níž, takže nebude do kočárku svítit sluníčko. Sporťák má oboustranou vložku. Prostě je letošní kolekce srovnatelná s Dotty, jen levnější. Až budu mít doma, tak dám vědět.
@finn Našla jsem je již na www.detskyraj.cz, pisou, ze dostupny bude v pulce kvetna😉. My mame objednany ten hnedy.

Ahoj potřebuji poradit s kočárkem baby design dotty. Viděla jsem v Praze v dětském ráji světlounce růžové až pleťové barvy. Ale nikde na internetu ho nemůžu najít ☹ Ty barvy se strašně liší :-\