icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

finn
6. kvě 2016

@danulka79 Aha, takže konstrukce stejná, ale jiná barva. Tak to jo, to je dobře, že nezměnili tu konstrukci, takhle je ten podvozek fakt pěkný a hrozně dobře se s ním jezdí 👍

marelu
8. kvě 2016

@vera123123 My máme trojkombinaci Baby design Husky a teď jsme od Petite and Mars kupovali sporťák Street a je parádní 🙂

petronie
9. kvě 2016

Zdravím a přidávám fotku dotty eco 17 - eko kůže se na fotkách i téch katalogových jeví jako oranžová,z toho jsem měla trošku obavy...Ale ve skutečnosti má blíže k hnědé,možná hnědorezavé a je opravdu nádherný! ☺

monnnulka
9. kvě 2016

@petronie mozna jsem slepa, ale asi se fotecka nenahrala 🙂 chtela bych taky poridit tento kocarek, tak jsem zvedava na real fotku 🙂 dik

gabcik25
9. kvě 2016

@danulka79 Tak jsem koukala na ten nový s černou konstrukcí, a za mě teda nic moc.. ten bych si asi nepořídila.. ta stříbrná je mnohem hezčí.. 🙂

parley
9. kvě 2016

@gabcik25 ale to prodlouzeni strisky u hluboke korby bych zrovna moc ocenila ted

leotedy
10. kvě 2016

Objednáno 🙂 dotty č.10 tak máme radost, hned co jsme ho viděli, tak pro nedostatek raději hned zamluvili a zaplatili 🙂

petronie
10. kvě 2016

k mému předchozímu příspěvku - omlouvám se, ale fotky mi nejdou vložit.... ☹

danulka79
10. kvě 2016

@gabcik25 Proto jsme objednali stribrny podvozek, ale korbu novou😉. Ani nam se ta cerna nelibi.

veronikahamplova
10. kvě 2016
gabcik25
11. kvě 2016

@danulka79 Je super, že lze kombinovat ruzné podvozky a korby... 🙂 a to jde tak normálně nebo jste jen měli štěstí na prodejce co vám to povolil?

gabcik25
11. kvě 2016

@parley Tak já jsem nadmíru spokojená s tím prodlouženým kšiltem, a myslím že jak v zimě proti větru tak i teď proti sluníčku to stačí.. takže já bych asi ani to prodloužení nevyužila.. ale tak každá nová vychytávka je fajn.. 🙂

parley
11. kvě 2016

@gabcik25 no ja ted proti slunku, to ta mala proste nestaci a musim tam davat jeste plenu

finn
11. kvě 2016

@gabcik25 Mně to také nestačí, jak je sluníčko ještě relativně nízko, na malou tam svítí jakoby ze strany. Ona to nesnáší, vždycky začne natahovat, tak mám clonu. A ta je dobrá, že tam na ni ani nefouká, u nás je sice krásně teplo a slunko, ale fičí slušně 🙂

martiniquest
11. kvě 2016

@finn Ta clona je super 🙂 Odkud ji, prosím, máš? A co je to za značku? Na fotkách to není úplně čitelné. Děkuji 🙂

finn
11. kvě 2016

@martiniquest Je to Dooky a je fajn 👍 A Emitex dělá taky takovou podobnou 😀

jane085
11. kvě 2016

@finn kde si prosim vzala drzak na piti a jaky mad? Snazim se taky nejaky najit.diky

parley
11. kvě 2016

@finn co to máš prosím za držák na to pití?

@martiniquest já mám clonu z DM drogerie, je teda černá na gumu okolo stříšky a přivázání k rukojeti

finn
11. kvě 2016

@jane085
@parley Holky, držák je Diono a je v pohodě, zvládne i velké kafe z Tchiba 😀👍

gabcik25
11. kvě 2016

@finn jee, tak to vůbec nevím, že něco takového existuje.. 🙂 jako pro mimi narozené na jaře nebo v létě super.. ale já tu naši malou zase tak nerozmazluji.. 🙂 když přežila zimu, tak trochu sluníčka už konečně potřebuje.. 🙂 🙂

danulka79
12. kvě 2016

@gabcik25 No my objednavali primo na vrletrhu v Brne. Pani videla, ze se nam kocarek libi, ale ze nejsme nadseni z podvozku, tak nam to tak nabidla. Ted jen doufam, ze kocarek dojde😊. Uz jsou to dva mesice a jeste nedorazil😕.

leotedy
14. kvě 2016

Já jen trosku nechápu, že na korbě na stříšce je ten první velky zip a není schovaný... Co jsem kouakla na ty samé Dotty co mají už jiné slečny/paní tak oba zipy jsou zakryté a teď ten první není :-/ ale tak nic co bych nepřežila.. Jen prostě detail, že to dříve vypadalo lépe 😄

adellt
16. kvě 2016

včera jsem byla objednat Dotty 07, ale zapomněla jsem se zeptat, zda je k tomu i pláštěnka a síťka proti hmyzu.

finn
16. kvě 2016

@adellt Pláštěnka ano, síťka ne, tu jsem si teď koupila v DM a čekám na ten hmyz 😉

adellt
16. kvě 2016

@finn a sedí hezky?

akcejn
16. kvě 2016

@finn kolik prosim stoji ta sitka v DM? Dekuji

gracinka7
16. kvě 2016

@akcejn Asi 130Kč. Sedí skvěle

maarie
16. kvě 2016

Tu síťku jsem v DM drogerii kupovala teď o víkendu,stála tuším 80Kč...a měli na výběr ze dvou barev - bílá a šedá...

astyna
16. kvě 2016

Já mám baby design lupo a supeeer - nyní už jezdím se sportáčkem 🙂 Jen korba nám vydržela asi jen do 5.měsíce, pak malý už musel do sportáku, nevešel se tam, ale taky je zimní a fusak + deka + oblečení hodně vezme z toho místa...U nás na sídlišti tady jezdí asi 4 další Lupa a 2x jsem viděla Dotty 😀

finn
16. kvě 2016

@akcejn Taky mám pocit, že to bylo kolem 80 Kč, brala jsem šedou...

Strana