icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

finn
16. kvě 2016

@adellt No to právě zatím nevím, ještě nebyla příležitost ji vybalit, ale zkusím to a vyfotím 🙂

parley
16. kvě 2016

@finn @adellt je to obyč kruh s gumičkou (aby asi seděla na všechny typy kočárků) už jsem ji měla a v pohodě jen to vždycky trochu zastrčím ty přebývající kousky, účel to splní, mám šedé Lupo a šedou síťku a vypadá jak kdyby k tomu patřila

akcejn
16. kvě 2016

@finn dekuji 🙂

finn
16. kvě 2016

Holky, vyzkoušeno a vyfoceno - sedí dobře, nikde díra nebyla 👍

adellt
17. kvě 2016

Díky holky 🙂 takže nakoupím v DM

foli
17. kvě 2016

@astyna taky mám lupo a jsem nadšená.Super se ovládá a je moc hezký.Jezdíme měsíc a nemůžu si ho vynachválit🙂

dada_88
21. kvě 2016

@finn:ja mam objednan uplne stejny kocar,muzu se zeptat,proc mas jinou tasku?Nekde jsem cetla ze ta ke kocaru je na dve veci,tak zda je to pravda (mam zaplacenou zalohu a kocar na prodejne,tak se ptam..), a prosim odkud mas tu tasku novou,mne se totiz zadna nelibila,kdyz jsem koukala,kterou bych peipadne koupila 🙂!Dekuju za odpoved 😉

finn
21. kvě 2016

@dada_88 Ahojky, já jsem si kupovala jinou, protože jsem si chtěla kočárek víc barevně oživit 🙂 Je to taška Okiedog Freckles Tote a měli ji ve výprodeji na Dětském ráji asi za 800 Kč. Navíc já v tašce vláčím bežně i věci na cvičení (obuv, ručník, elasťáky a tričko, láhev na pití) a to se mi do té Okiedog všechno vejde, což do té origo byl už trochu problém. Ona je víc vypolstrovaná, což trochu ubírá místo, ta Okiedog je jen tenký (ale pevný) jakoby šusťák nebo co to je za matroš. Ale dětské věci se do té origo vejdou, to jo...

jane085
21. kvě 2016

@dada_88 ja pouzivam tu originalni a prijde mi v poho.nosim v ni pleny, vlhcene ubrousky, latkove plinky, krem na prdku, opalovaci krem,prebalovaci podlozku +je tam jejich mekka podlozka a dam tam i penezenku a veslo by se tam i nahradni oblecenia

dada_88
22. kvě 2016

@finn
@jane085 :díky holky 🙂 zkusím tu origoš a kdyby něco, tak koupím novou 😉 !

dara7777
22. kvě 2016

Ahojte koceny tak aj ja mam kociari doma. Mala som objednany dotty ecco17 prisiel do predajne a bol skutocne krasny len ma tam triska rozculivali tie oranzove doplnky ktore boli rukovet a zips,napisi.Tak som si na prevadzke vybrala inu farbu a to dotty ecco 09 taky bezovo kakaovy a je skutocne kradny.Doma som vsetko odskusala a je to skutocne snadne ,co sa pouzivania tyka.Takze doporucujem vsetkym,ktore sa nevedia rozhodnut a ako som ja ,co pol roka na internete hladala,ktory kociar si nakoniec vyberiem.Plastove ,ovalne vanicky kociarov sa mi vobec nepacia a tak som pozerala po skutocnom kociariku takej peknej klasiky.Kociar som objednavala v Ziline v obchode Kundercentrum maju aj inter.stranku kde sa da kociar objednat.Pani predavacky velmi mile,prijemne a ochotne a velka vdaka ,ze som si mohla aj napriek inej objednavke vziat inu variantu kocika.Odporucam termin dodania bol po 5 tyzdnoch .Velka spokojenost.Dufam,ze som pomohla pri rozhodovani.

hrhanka
22. kvě 2016

@dara7777 máme stejný 🙂 už se těším až vyjedeme 🙂

lena2012
24. kvě 2016

tak jsme přesedlali v 8 a půl měsících na sporťák. ne proto,že by se do hlubokého už nevlezla,ale už se v něm otáčela na bříško a vylézala 😆 ve sporťáku si libuje,vše sleduje a líbí se jí tam. holky,jen jsem nepřišla na přidělání nánožníku,poradíte? dnes ho kvůli počasí určo budem potřebovat.

agymia
24. kvě 2016

Máte někdo baby design dotty 09 ?
Na fotkách v katalogu byl nánožník světlý u sporťáku jako je bouda a ve skutečnosti neni vůbec sv.běžový,ale takový kafový hnědý. Nikde jsem nedohledala jaký má teda být, ale světlý vypadal lépe na fotkách na netu.

agymia
24. kvě 2016

Takhle by měl vypadat zřejmě podle fotografii, ale ve skutečnosti přišel nánožní tmavě hnedý. Jak to máte vy u Dotty 09 nebo u ostatních dotty u sporťáku ? Máte stejný nánožník jako je boudička ??

astyna
24. kvě 2016

@lena2012

Já mám BD Lupo, ale nánožník se bude asi všude přidělávat stejně 🙂 U nánožníku jsou taková "ouška" ze suchého zipu a těma se nánožník připne k boudě.

lena2012
24. kvě 2016

@astyna jo,děkuji.nějak jsem na to přišla,ale přesně kam ty ouška připnout,to nevím.taky mám lupo comfort.

gabcik25
24. kvě 2016

@agymia Dobrý večer,

nánožník mám také hnědy.. ta barva je stejná jako spodní část hluboké korby a stejná jako vnitřní látka u celého sporťáku. Takže to pěkně ladí, kdyby ta látka byla světlejší určitě by to nevypadalo pěkně.. a u fotky jde asi jen o to zvýraznit že ta spodní část je koženka (když si všimnete na fotce stejná barva jako u madla).. a světlá je jen ta boudička s puntíky.. a vlastně celkově podle fotek se u BD nelze moc orientovat.. ale to je asi jediná jejich chyba.. 🙂

agymia
24. kvě 2016

@gabcik25 diky za info 😉 presto me trochu mrzi, ze prece jenom ta barva neni takova jako z katalogu. Mne osobne by se to libilo vic tak jako to ma BD Eco svetlou boudu i nanoznik. Nu, co nadelam 😊 ta hneda mi k tomu nejak nejde i presto, ze ma barvu ksiru sportaku a kozenka madla.

finn
24. kvě 2016

@agymia Já mám 07 šedý a nánožník je - jak píše gabcik25 - ze stejné látky jako spodek korby. 09 má spodek korby tmavý, takže i tmavý nánožník. Ta fotka je blbost, odkud ji máš? Je to Photoshop, když se pořádně koukneš, tak ten nánožník ve skutečnosti vůbec na tom kočáru není, vůbec tam nesedí a není tam nijak připnutý. Prostě si někdo hrál s fotkou a vyrobil chiméru. Je to taky jedna jediná fotka BD Dotty s nánožníkem na sportovní verzi, kterou umí Google najít...

finn
24. kvě 2016

@lena2012 Náhodou mám jednu fotku sporťáku s nánožníkem, kde je vidět, kam se ta poutka připínají, tak jukni 🙂

agymia
25. kvě 2016

@finn no bohužel je i v katalogu baby designu se světlim nánožníkem

finn
25. kvě 2016

@agymia Jenže to je furt jedna a ta samá photoshopová fotka, kterou holt asi někdo zmrvil, protože se to všechno dělá počítačově a grafik nabral blbou barvu. Není to fotka reálného kočárku. Kdyby sis objednala třeba jinou barvu, vůbec by tě nenapadlo to řešit, takhle máš holt smůlu, že ses zrovna upnula na béžový nánožník, který bohužel není reálný. Buď jim to vrať s tím, že je to klamání zákazníka a že podle katalogu má být nánožník světlý (s největší pravděpodobností se budou omlouvat, že je to na fotce špatně, protože všechny ty kočárky mají nánožník v barvě korby), anebo se s tím smiř 🙂 Navíc tedy na videu je vidět, že ta barva je o několik odstínů tmavší...

finn
25. kvě 2016

Jinak já mám takové upozornění pro všechny - bacha na potvory patenty na košíku! Myla jsem podvozek a při sundavání košíku nastal problém. Patent držel tak pevně, že se mi celý vyrval z látky. Dnes to manžel bere na reklamaci...

astyna
25. kvě 2016

@finn

mě se jednou stalo, že jsem cestovala českýma dráhama a "pilný" pan průvodčí mi chtěl asi pomoci a vytrhnul košík z patentků, na štěstí se nic nestalo 😀

astyna
25. kvě 2016

Já mám světlou boudu i nánožník...Ale to je Lupo...

finn
25. kvě 2016

@astyna Jenže to je korbička, my jsme řešily nánožník u sporťáku, u kterého pokazili fotku... Jinak Dotty má u korbičky také stejný nánožník jako boudu, to jo 🙂

astyna
25. kvě 2016

@finn

Nánožník fotku nemám, ale má stejnou barvu jako bouda právě...

finn
25. kvě 2016

@astyna Protože - jak správně podotýkáš - je to Lupo, ne Dotty. Dotty to má jinak.

astyna
25. kvě 2016

@finn

Aháá, já jsem měla za to, že takový ty nánožníky apod. jsou u všech Baby Design stejný, že se to lidí jen např. vybavením nebo velikostí boudy...Tak to se moc omlouvám, pokud tedy chce některá světlý nánožník, tak jedině Lupo 🙂

Strana