icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

agymia
25. kvě 2016

@astyna jo jo, jak koukám, tak LUPO a Dotty ECO to má tak, že má stejný nánožník s boudičkou sporťáku a DOTTY ten nánožník maji podle barvy spodní části korbičky. Tak hlavně, že to tak má být a nedali mi špatný (o to mi celou dobu šlo). Rozhodně nemám důvod @finn to kvůli tomu reklamovat ;)

finn
25. kvě 2016

@agymia Oni fakt mají v tom katalogu hrozně zavádějící obrázky, neodpovídající barvy řeší holky na fórech od chvíle, kdy je ten kočár na trhu... By mě zajímalo, co by se dělo, kdyby jim to někdo fakt reklamoval - t by možná konečně najali kloudného grafika 😀

agymia
25. kvě 2016

@finn to jo teda ☺

pipicek2
27. kvě 2016

Ahoj, je tady prosím někdo, kdo má objednaný Dotty Denim 13 a čeká na něho? Já ho mám objednaný od konce března, je konec května a stále ho nemají, pořád jen slibují, že bude za týden, za 14 dní a nic. Jedná se o prodejnu Růžový panter v Brně. Už začínám být nervózní, termín mám za měsíc.

j.b.
27. kvě 2016

@pipicek2 Já ho objednávala na veletrhu v Praze a za 14 dní sem ho měla doma ( počítala sem s delší dobou dodání)

eeen
28. kvě 2016

@pipicek2 My ho objednávali 1.března, termín mám příští pondělí a zatím ho taky nemam ☹.

pipicek2
28. kvě 2016

@eeen no to jste na tom ještě hůř ☹ kde jste objednávali? a kdy vám řekli, že bude skladem?

eeen
28. kvě 2016

@pipicek2 Objednávali jsme v Českých Budějovicích s tím,že je třeba objednat včas, že s tímto dodavatelem je problém. Před třemi týdny mi volali, že kočár bude do 4 týdnů určitě, tak jsem zvedava. To je příští čtvrtek. ☹

pipicek2
28. kvě 2016

@eeen tak držím pěsti!! Takový zbytečný nervy takhle ke konci. Já se jen děsím toho, že mě týden před porodem řeknou, že prostě nebude a já budu muset na rychlo řešit jinej kočár ☹ a do tohohle jsem se zamilovala, nechtěla bych jinej 😕

eeen
28. kvě 2016

@pipicek2 to mi povidej, snad bude...

finn
29. kvě 2016

V tom jsou ty obchody holky nevinně... Hlavním dovozcem tohoto kočárku do ČR je ostravské Sambaby, ale to prý má - dle slov majitele jednoho obchodu s kočárky - docela špatnou platební morálku nebo co, tak kvůli tomu chodí ty kočárky pozdě a v malém množství... Další teorie je, že výrobce nestíhá vyrábět. Nevím, co je na tom pravdy, každopádně s BD je tento problém odjakživa. Já jsem to věděla z diskuzí, tak jsem ho radši objednala už v pátém měsíci...

eeen
29. kvě 2016

@finn jj já vim,že za to ten obchod nemůže a o dlouhých lhůtách jsem taky věděla, takže jsem objednavala už 1.3.,ale zatím stále čekáme...Termin mam za 8dni,tak snad to vyjde akorát.

finn
29. kvě 2016

@eeen No to jo, byla bych taky nervní... Řešili jste to s tím obchodem? Měli by vám nabídnout náhradní kočárek, než přijde ten váš...

gabcik25
29. kvě 2016

@finn Hlavním dovozcem je ostravské SamBaby? Tak se docela divím, protože když jsem si kočárek objednávala já, byla jsem na ostravské prodejně, kdy mi nabídli Dotty modrý, který jako jediný měli skladem a to mi odmítli i rozbalit abych se na tu barvu aspon podívala.. a dodací lhůtu mi řekli cca 6 týdnů i více.. nakonec jsem objednala přes jiný e-shop a byl doma v barvě jakou jsem chtěla a za dva týdny.. (přišel mi tehdy týden před porodem, tak jsem si ho asi vymodlila.. 🙂) 🙂 ale je zajímavé, že hlavní dovozce je nemá ani na své prodejně, ani není schopný je dodat svým zákazníkům a jiným e-shopům je dále prodává.. Ale stojí to za to si na ten kočárek počkat.. 🙂

foli
29. kvě 2016

taky jsem objednávala kočárek baby lupo 3 měsíce před termínem a došel naštěstí po dvou měsících.Už jsem byla taky nervozní,ale došel.Jsem s ním strašně spokojená🙂

jane085
29. kvě 2016

Ja ho objednavala v puli prosince (termin v breznu),protoze me prodavajici upozornila na dlouhou cekaci dobu,a kupodivu k memu udivu byl doma jiz ta 14 dni. Takze evidentne je cekaci doba vsude jina. Ale je pravda,ze u jedne barvy mi rikala,ze ji ani nema cenu objednavat,ze bych se nedockala vubec.

eeen
29. kvě 2016

@finn jj tak my jsme domluveny, že nám kdyztak náhradní kočárek pujci.Ale i tak bych nereda jezdila s náhradním pul roku,to si rovnou pak už muzu koupit sporťák.

astyna
29. kvě 2016

@pipicek2

Já jsem na kočárek čekala asi 2 měsíce, pak mi napsali, že už ta barva nikdy nebude. Ok, objednala jsem jinde. Pokud tak dlouho čekáš, tak bych jim napsala, kdy co a jak a případně vzala jinou barvu nebo koukla jinde.

pipicek2
29. kvě 2016

Zítra obvolam všechny obchody a eshopy, kde mají napsáno, že je skladem a zkusím objednat jinde. Snad budu mít štěstí 🙂

finn
29. kvě 2016

@gabcik25 Oni taky dostávají omezené počty... Já ho objednávala v červenci v Dětském ráji a tam pán říkal, že mají přijít asi v srpnu (ale možná i později) a že jich prý na celou republiku přijde 19. Takže jsem ho objednala ihned, i když nebyl ještě skladem, abych byla první v pořadí a dostala ho. A za měsíc naštěstí fakt přišel 👍
@eeen A jaký konkrétně máš objednaný? Jestli by ti nebyli schopni dát aspoň třeba jinou barvu...

dzogobela
29. kvě 2016

Taky jsem si vybrala dotty. V patek jsme chteli objednat, ale pan nas zrazoval, ze dodaci lhuta muze byt i vic jak 2 mesice ☹ termin mam na zacatku srpna, tak nevim, jestli to riskovat...

eeen
29. kvě 2016

@finn denim 13,jinou barvu nechceme ☹

finn
29. kvě 2016

@dzogobela Nikde není zrovna skladem?

dzogobela
30. kvě 2016

@finn to jsem teprve začala zjišťovat a barvu, co chceme mají v jedno obchodě 🙂 naštěstí nechceme žádné ty denim, ty jsou asi největší problém 🙂 dneska se na něj jdeme podívat na živo a případně kupujeme.

lena2012
30. kvě 2016

holky,potřebuju radu. máme týden sportak lupo Comfort,ale je to stejny jak Dotty. kdyz je díte uplne do lehu,jdou vám zafixovat do té polohy operka na nožky a lehátko?nevím,zda se vyjadruju spravne. v jinych než lezicicpg polohach to vzdy jakoby cvakne a tím se to zafixuje a uz nehybe.ale v lezici mi staci kabelou drbnout a operka jde o stupen výš. malé to skoro skříplo nožku.a ta ležicí čast stačí jen trhnout boudičkou dopředu a uz se to celé zvedá. je to důvod k rekĺamaci,neboto máte taky tak?moc děkuji.

lena2012
30. kvě 2016

@lena2012 v těchto polohách.

gabcik25
30. kvě 2016

@lena2012 Já teda sporták taky vytáhla a jezdím s ním teprve pár dní, ale tohle se mi nestalo.. jak prostor u nožiček drží (musím ho dát dolů nebo zvýšit až za pomoci bočních čudlíků) a lehátko drží pevně musím použít trochu síly (jakože musím rukou zatlačit) aby se lehátko zvedlo do první polohy (tedy polosed).. to spíše naopak se mi zatím jen jednou stalo, že se mi to seklo v poloze polosed a nešlo dát dolu, tak jsem s tím malinko zalomcovala a dál to funguje bez problémů.. Tažke toto bych určitě reklamovala.. si neumím představit, že by mi malá spala v leže, a jen proto, že drcnu do boudy se to lehátko zvedlo.. to je fakt nebezpečné...

gabcik25
30. kvě 2016

@dzogobela Sambaby má určo nějaké skladem.. dneska jsem viděla na prodejně šedý.. 🙂 tady pokud to nemají jen jako neprodejný vzorek.. ale to si nemyslím.. 🙂

dzogobela
30. kvě 2016

Mam dotaz... Ted jsem koukala na video o kocarku a vsimla jsem si, ze mame na strisce hluboke korby zip navic, ktery tam nema byt... (no jo no Cina) Jsem prave premyslela,k cemu ten zip je, tak jsem to hledala na videich. Asi to nicemu nevadi, vsechno, co to ma mit, to ma... Resili byste to?

pipicek2
30. kvě 2016

Tak jsem si ho našla v jednom eshopu, telefonicky ověřila že je skladem, zítra odeslou a ve středu je tu. Tak jsem zvědavá, nechce se mi tomu vůbec věřit 🙂

Strana