Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@gabcik25 tenhle zip tam ma taky :-P ale ja tam ma pak prave jeste dalsi zip a v nem je i latka, jakoby me slouzit na dalsi rozlozeni te strisky, ale tam uz neni, kam to rozlozit. Mrkni na fotku, spodni pruh na strisce je ta odepinaci cast, o ktere mluvis ty. Ale nad ni je jeste jeden zip, normalne tam je jen vyraznejsi sev...
@dzogobela Aha, tak to já na lonském Dotty nemám.. koukala jsem že třeba ty Denim Dotty to mají už jako rozložení stříšky.. Ale když koukám na tu fotku, jde vidět, že zevnitř té boudy tam látka je na rozložení, takže jestli to dobře chápu, chybí ti tam jen jezdec na otevíráni? Tak to si fakt asi dělají srandu potom...
@finn
@gabcik25
Tak holky, byli jsme se mrknout v prodejně... manžel říkal, že by chtěl alespoň nějakou slevu, pokud je to vadný kus. No měli tam ještě vystavené 4 různé baby design, 2 ten zip navíc měli, 2 ne... Pani prodavačka říkala, že je to novinka. Ale není to žádná nová série, ale prostě nově ušité kočárky to mají (a nejen dotty ale i lupo). Ale shodli jsme se s prodavačkou, že je to uplně k ničemu, ta stříška už prostě nění, kam rozšířit. Jsem ráda, že nemáme vadný kus 🙂 ale přijde mi divné, že se o tom nikde nedočtete, všude najdete jen fotky a videa s jedním zipem. Tak ať Vás to nezaskočí, až kočárek budete mít 😀
@dzogobela Tak jestli se teda můžu zeptat, je tam zip, jde odepnout, je tam látka na rozšíření ale bouda už nejde posunout více dolů jak to mají ty denim dotty jo? No tak asi soudruzi někde udělali chybu.. 🙂 Tak zase na funkci to vliv nemá a to je asi to hlavní.. jen je škoda, že když už to tam je, že to není dodělané na 100%..
@gabcik25 je tam zip, který když rozepneš, tak pod ním najdeš složenou látku. Přesně tak, jak je to u sporťáku. Ale u sporťáku zatáhneš za stříšku a o tu složenou látku jí rozšíříš. Tady už to proste rozšířit nejde... po rozepnutí můžeš stáhnou tu látku jakoby dozadu (tak nám to ukazovala i pani v obchodě), ale tam normálně látka je... Jediné, co nás napadlo, že když jakoby odepneš ten kus látky a máš tam síťku na větrání, vyjedeš ven a ochladí se, tak vlastně tím horním zipem uvolníš kus látky, který pak můžeš přetáhnout přes tu síťku... No ale nevím 🙂 možná někdo přijde na to, k čemu je to dobré 🙂
@gabcik25 jo a ty denim dotty jsou v tomhle uplně stejné jako ten náš. Ten druhý zip tam taky neměly, až teď ty nové kusy to maj. Když vytáhneš všechny ty kšiltíky, tak do kočáru není skoro vidět, proto mi ještě další rozšiřování stříšky přijde fakt i zbytečné, myslím, že úmysl toho druhého zipu byl jiný.
@dzogobela Mrkněte na toto video o Dotty denim.. cca 27 vteřina.. zip odepínají a boudu rozšiřují...
https://www.youtube.com/watch?v=0JUJm67bmKc@dzogobela tak ze mě je mi jedno že je to polský kočárek, stejně i tak i kdyby ho šili v Číne.. pro mě je ten kočár naprosto bez chyby... po 8 měsících denního ježdění jsem na něm nenašla nic co by mi vadilo, co by bylo technicky nedořešené.. za mě je ten kočárek perfektní.. 🙂 🙂
Tak se všem omlouvám za zmatky 🙂 měla jsem víc hledat a ne plašit, že máme vadný kus 🙂 druhý zip na stříšce je novinka a měl by sloužit na ještě další (podle mě už zbytečné) zastínění hluboké korbičky.
Mě má zítra dorazit, tak jsem zvědavá, která to bude verze 😀
@dzogobela No vždyť to jsem psala hned, že by se to mělo dát rozložit po zmáčknutí čudlíků, samo se to nenaklopí 🙂 Že to prodávačka neví? Tak to mě vůbec neudivuje 😀 A tedy vůbec bych neřekla, že to je k ničemu! Počkej, až budeš jezdit a mimino ti bude řvát, že mu svítí do očí - jak ráda si to rozložíš! Já bych to uvítala moc, protože teď je slunko ještě nízko a svítí do kočáru i přes ty dva kšilty jakoby spodem z boku. Musela jsem koupit clonu, malá to nesnáší a ječí 😉
Tak dorazil ten s tím zipem navíc a je to super!!! Já jsem nadšená! 😀
@eeen ano, Denim 13, objednávala jsem Amálka-dětský ráj, ale už je tam dostupnost na dotaz ☹ ale zkus si vyhledat na netu, kde píšou, že je skladem a telefonicky si to ověřit a pak objednat. Píšou např. na Bambino.cz že je skladem a zboziprodeti.com taky.

@dzogobela Tak já mám na stříšce hluboké korby jen jeden zip, a ten slouží k odepnutí jedné třetiny stříšky, a když ho odepnu je tam sítka.. takže tu jednu třetinu stříšky lze budto zvednout nebo uplně odepnout.. slouží určitě pro letní miminka, at jim jim tam proudí ve vedrech vzduch.. takže navíc to tam určitě není a má to smysl..i když nemůžu potvrdit jako prvorodička zimního dětátka, ale v i ted na jaře jsem to využívala... 🙂 rozhodně pokud čekáte letní mimi budete ráda, pokud zimní rozhodně to ničemu nevadí..zip je opravdu pěkně schovaný.. 🙂