Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@bjaresova
@jane085
@finn
@parley
Ahoj, mnozi se tu "hrkajici/vrzajici kolecka"
Moje zkusenost: od zacatku chrastilo lozisko v zadnim kole, pak zacalo vrzat predni kolecko na nerovnem terenu a jako tresnicka na dortu zacal vrzat cely podvozek v kloubu, kde se sklada.. psala jsem i tady a holky.mi.psaly, ze problem nemaji, takze jsem to riskla a kocar poslala na reklamaci - vyrizeno za dva tydny, vymenene cele zadni kolecko, podvozek a predni kolecka serizena v servise a je to super 🙂 za mne teda uz bych to na reklamaci neposilalla, ale zajela do nejakeho servisu cyklo, kde jsou schopny seridit kocarek.. nastesti jsem mela doma druhy kocar, jinak nevim, co bych delala
Jinak vyrobce doporucuji minimalne kazde dva tydny podvozek ocistit a promazat, klidne prave tim WeDeckem 😉
@gerdee
@finn no manzel je cyklista a rikal ze tim ze ta duse a plast je vetsi nez to plastovy tak to nikdy seridit nepujde, ze to proste uplne nesedi, ale asi jak poridime valco tak ho poslem taky vyreklamovat, dobry napad. Jeste bych potrebovala poradit jak spravit osoupany rantl od tasky, mam osoupany ten vrch, ktery jde vytahnout a vyprat, stejna latka asi k sehnani nebude co
já mám pláštěnku univerzální a přetáhnu i přes tašku.Kupovala jsem ji teda už před 8 lety na prvního miláčka.Je dost velká🙂
@jane085 a to mas plastenku primo od Dotty, ktera se dodava s kocarkem? Ja zatim na Dotty stale cekam, takze jsem ji nevidela, ale co vim o BD Lupo ci Husky, tak snad maminy psaly, ze je ta plastenka jen takovy kousek slidy pres strisku, aby neprselo na mimco, ale ze jinak pres cely kocar se natahnout vubec neda... tak nejak jsem to aspon pochopila... i pani prodavacka v Sam Baby tvrdila, ze ty jejich plastenky stoji za prd....
Jinak taťka mi podvozek obrátil vzhůru nohama a prostříknul pérování i zespodu a voilà, kočárek nevrže! 🙂
@kahramana jojo,mam primo od Dotty, jedna plastenka je na sportak (tu jsem zatim nevyzkousela) a druha je na korbicku (zakryje ji celou). A jak jsrm psala vyse, tak jsem zazila cca 5km pochod v naprostym lijaku a v pohode, malej spal v suchu a kocarek nebyl mokry. Dokonce je tam i sikovne dany zip, takze pri mensim desti muzu rozepnout a mimino muze lip dychat.
@kahramana Já jsem taky měla od BD Dotty originál pláštěnku a přišla mi super.. i když mi taky v Sam Baby prodavačka tvrdila že si mám rovnou koupit jinou, nějaký univezál.. A co se týče zipu, tem mám jen u sporťáku, a tam je ta pláštěnka taky naprosto vyhovující.. je dělaná na kočárek v poloze když mimi leži takže je dost velka..
Já jsem se na tu pláštěnku ptala při koupi kočárku v květnu a paní v obchodě říkala, že ty pláštěnky byly blbý dřív, ale teď prý už jsou ok. Ještě jsem ji nerozbalila, tak nevím.
Já jsem kupovala pláštěnku jinou, ta origoš je dost malá, nezakryje spodní část korbičky a nemá žádný otvor (kvůli čerstvému vzduchu, podání dudlíku apod.) Kočár jsem kupovala v prosinci, tak třeba u ji vytunili
@finn
@gabcik25
@petulinda09
Holky, kdyz to tak ctu, tak mi asi doslo, ze na korbu pouzivam plastenku od sportaku 😀 v baleni jsou dve, mensi a vetsi, a jelikoz ta mensi je blba, tak pouzivam tu vetsi (asi na sportak) i pro hlubokou korbu. Tim se vysvetluje, proc pisu o zipu a pokryti i spodni casti korby 😁😎 ale me naprosto vyhovuje a sedi perfektne 👍😀
@petulinda09 Tak kvůli čerstvému vzduchu jsou po boku otvory.. a dudlík se dá lehce podat když se šáhne spodem.. a to že to nezakrýva spodní část korby přece ničemu nevadí.. jezdíla jsem celou zimu a i když sněžilo nebo pršelo po té korbě kapky jen stekly dolu ale nikdy se nepromočila nebo tak něco.. za mě je teda ta plaštěnku fajn, a naopak jsem viděla kočárky s okýnkem přímo před obličejem miminka a mě zase toto přijde dost nepraktické.. ale to je už asi o každé mamině co komu vyhovuje.. 🙂
@petulinda09 a jakou a kde jsi kupovala prosím?
@kahramana kupovala jsem ji tady: http://www.petto.cz/plastenkaneoriginaldlepozad... Je teda trosku vetsi (ale na Libertu je zas mala 😃), ale jinac v pohode. Taky jsem slysela, ze na BD sedi plastenky z DM a z Rossmannu a ty jsou za polovicny cenu oproti teto
Ahoj holky,chtěla jsem se zeptat,jesltli jste některá prala vnitřek kkočárku?Máme to trochu růžové od cukrové vaty,tak bych to chtěla vyprat.Díky za info

@parley Přesně tak i my, sporťák bude do zimního nečasu ideální a v krabici už čeká Cybex Callisto jako lehčí a skladnější varianta na nákupy, cestování a procházky, až pak bude malá větší... 🙂