Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
Dekuju za postreh, to me nenapadlo.
holky neprala jste nektera kosik? ty vyztuhy jsou papirove nebo nejaky plast?
Ještě se chci zeptat, jak jste spokojené s fusakem k tomuto kočárku?
Holky máte foto dětí ve sporťáku? prosím i o věk, já teď vybalila sporťák a přijde mi strašně úzký a dlouhý a oproti valcu je to teda sakra rozdíl. Já ten kočár miluju, ale ten sporťák jsem měla v paměti širší 😀
@parley Mě teda přijde dost velký.. zkoušela jsem pro porovnání i jiný sporťák od kámošky a od Dotty je s přehledem vetší a prostornější.. a o koupi Valca jsem taky uvažovala, ale teď po dvou měsících ježdění s Dotty sporťákem mi to přijde zbytečné.. 🙂 Jinak fotka kde malá spí tam jí bylo 8 měsíců, a v sedě (moc není vidět) 9 měsíců... 🙂
Holky, jake mate do sportaku na podzim a zimu fusaky? A mate nejake vlozky pod mimco?
tak si zítra jedeme pro Dotty gray... jsem zvědavááááá... snad nebudu zklamaná jako u prvně objednaného šedivého Lupa, ten ve skutečnosti vypadal totiž úplně jinak☹ ani to nakonec netrvalo avizované 3 měsíce, ale jen něco přes měsíc, takže ještě máme i čas nakonec...😀
Ahoj holky..Moc se nám líbí Dotty,ale i Lupo. Chtěla jsem se zeptat, jestli náhodou některá z vás nemá doma Lupo barvu graffit 17? Bohužel ho nikde nemají vystaveny. Díky moc 😉
@terezskaaa já mám lupo šedé-ne teda grafit.Jsem naprosto spokojená,je super na ovládání i skládání do auta.Rozhodně bych neměnila.Moc se mi líbí.Zatím máme jen 3 měsíce,tak máme ještě hlubokou korbu,sporťák nemůžu ohodnotit
@foli Moc děkuji. Tenhle se mi také moc líbí, viděli jsme ho v obchodě. Zajímá mě, ta barva graffit, pze co jsem četla, je prý mnohem světlejší,než na obrázku 😕.
@terezskaaa projeďte stránky někde tu je vyfocený u někoho doma a je fakt pěkný. Jsme ho chtěli, ale nakonec jsme vzali béžový.
@terezskaaa to se divím,že je světlejší. Lupo je teda o dost tmavší než na obrázku🙂ale i tak je moc hezký,mě se snad líbí všechny BD🙂
Prosím máte někdo zkušenost se stupátkem ke korbičce Lupíka? 🙂
Hezky den! Jake mate zkusenosti se sportakem Dotty? Prijde mi, ze se zde spise hodnoti a chvali hluboky. Ja ted vybiram kombinace - mezi Dotty a ABC Design Viper a Petite&Mars a narazim na negativni hodnoceni sportaku, tak si rikam, zda nemam odjezdit miminko v hluboke korbe co uz mam (z 2.ruky) a koupit si novy pouze sportak...nejaky poradny a siroky.
@mila15 Sice nemám Dotty, ale Baby design Husky a sporťák mám právě Petite&Mars z důvodu váhy, skladnosti a taky jsem na sporťáku BD měla problém se stříškou.
Je
@mila15 Je pravda, že sporťák je težší, ale není to tak hrozné.. A je jasné, že vleže má kočárek těžiště jinde, ale je to jen o zvyku.. po pár procházkách si toho už nevšimnete. Jinak já u Dotty problémy se stříškou nemám. Pokud srovnávám se sporťáky u jiných dvojkombinací, u Dotty je teda o poznání lepší. Já bych kočárek neměnila za nic, přijde mi to jako nejlepší volba co jsem mohla udělat. Ale pokud již máte hlubokou korbu, tak bych se na koupi dvojkombinace vykašlala a koupila jen sporťák. PettiMars nebo Valco či Britax vypadají velmi dobře, jsou skladné a lehké. Takže ve vašem případě bych volila jen jen sporťák.
@terezskaaa my ho máme je to tmavě šedá opravdu grafitová - každý nám chválí

Ahoj. Nebudete někdo prodávat hluboký kočárek BD Dotty? Měla bych zájem.