icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

koubovii
22. srp 2016

na slunci háže trošku odlesky do stříbrna..

finn
22. srp 2016

Já jsem před týdnem přesedlala na sporťák a jsem spokojená já i malá. Stříška nijak nezlobí a kočár stále uvezu jednou rukou i do kopce, jen jak mám malou proti sobě a v lehu, tak se jednou rukou hůř zatáčí. Ale s tím jsem počítala a vožení jednou rukou u mě nebylo hlavní kritérium, popravdě mě to ani nenapadlo, jen to beru jako příjemný bonus... 🙂 A vyhovuje mi i ta origo vložka, překvapilo mě, že se na ní malá vůbec nepotí. Z korby i autosedačky byla vždy mokrá na zádech... Takže za mě jednička s hvězdičkou i za sporťák. Jo vlastně jediné, co bych přidala, by byla jedna pozice opěradla navíc, takový ten pololeh, aby malá vleže o trochu líp viděla... 🙂

mila15
22. srp 2016

@gabcik25 Prave k teto volbe se zacinam priklanet, kamaradka me ale dnes zas upozornovala, ze lehke sportaky typu Valco nejsou vubec vhodne do terenu a ze ona upotrebi oba sportaky...jak z kombinace tak lehky.

marelu
22. srp 2016

@gracinka7 Prý to chce jen správný grif na nasazení, já už ho teda prodávám, ale bojím se, aby to nebrali za vadu, nám to takhle zlobí od počátku.

gabcik25
23. srp 2016

@mila15 Tak samozřejmě musíte sama vědět kam s kočárkem budete chodit nejvíce.. my bydlíme na vesnici, takže jsme s kočárkem denně hlavně v lese a na polních cestách (už od hluboké korby) ale pokud bydlíte ve městě a sem tam půjdete na výlet tak stačí mít k těm sporťákům nafukovací kola - a i tak si to maminy chválí co jsem četla různé recenze právě na lehčí sporťáky.. 🙂

gabcik25
23. srp 2016

@marelu A můžu se zeptat, v čem vás ta stříška zlobí? Vždyt se nikde nenasazuje, jen na poprvé když kočátek skládáte nový z krabice a pak se stříška jen ovládá jednou rukou..

gracinka7
23. srp 2016

@gabcik25 Mě nejde natáhnout tak, aby byla napnutá. Pořád se krčí ☹

gabcik25
23. srp 2016

@gracinka7 Aha.. a reklamovat jste nezkoušela? mě drží krásně, i při tom prodloužení.. tak možná, že je to jen výrobní vada..

marelu
23. srp 2016

@gabcik25 Mě tam u sporťáku nejde nasadit, cvakne to, ale není to takový finální, pak při manipulaci to zase vyskočí, stačí rozevřít nebo něco a vyvrátí se, nedrží tam napevno. Už jsem to tu řešila a nejsem jediná.

gabcik25
23. srp 2016

@marelu Tak s tím zacvaknutím na jedné straně jsem měla taky problém, už jsem myslela, že to budu reklamovat, ale nakonec to chtělo malinko více síly a správně to "napolohovat" až to tam zaskočilo a je to vše ok.. zkuste to ještě..různě s tím pohybovat jak to tam budete tlačit.. možná požádejte manžela.. 🙂

finn
23. srp 2016

@marelu Stejně jako gabcik25, taky jsem musela jednu stranu trochu přemlouvat, ale pak to konečně cvaklo a natažená drží krásně. Pokud ti to nepůjde, dejte jim to fakt k reklamaci. Kdes kočárek kupovala? Já mám kočárek z Dětského ráje, kde mi třeba hned vyměnil pán ložisko u kolečka, když rachtalo. Snaží se tam pokud možno všechno vyřešit či opravit hned, když to tam člověk vezme osobně...

marelu
24. srp 2016

@gabcik25 Chlapovi to právě taky nešlo, teď jsem zkoušela v jiné fázi roztažení a klaplo to, drží to asi lépe.

@finn V Dětském ráji v Liberci 🙂

dzogobela
24. srp 2016

Holky pichla jste nektera? Mne se to asi podarilo ani ne po 4tydennim jezdeni ☹ a ted nevi, jestli s tim do kramu nebo do cykloservisu nebo kam.

marelu
24. srp 2016

@dzogobela Nepíchla jsem ani jednou, ale rozlepily se mi po stranách gumy ☹ (u těch velkých kol). Nesla jsem do cykloservisu. Bavili jsme se doma o reklamaci, ale myslíme si, že to na reklamaci není. Ale teda po 4týdenním ježdění? Já nepíchla nikdy a kočárek jsem používala od začátku srpna do cca půlky března denně, jen ty kraje se polorozlepily.

dzogobela
24. srp 2016

@marelu smula no, mam tam nejakej dlouhej trn. Bohuzel, to clovek neovlivni no. Vezmu to teda taky do cyklo, diky

kminek
24. srp 2016

@dzogobela ja uz dvakrat. Zrovna vcera. Sla jsem do cyklo a tam mi to hned vymenili i dofoukali kola 🙂

marelu
25. srp 2016

@dzogobela Nevím co s tím, zda zalepit, ale výměna pláště mě stála 179 Kč plus 50 Kč práce - pro info 😉

dzogobela
25. srp 2016

@marelu manzel byl nakonec sikovny a zalepil 🙂 byla to mikrodirka.

marelu
25. srp 2016

@dzogobela Já už kočárek prodávám, tak jsem musela řádně pořešit 🙂

herminka6
29. srp 2016

Maminky, nemáte někdo , prosím, reálnou fotku kočárku Baby design dotty 19 - hnědá. Není skladem a váhám, jestli 8 týdnů čekat nebo objednat radši 09, která skladem je. Ten hnědý se mi na obrázcích líbil víc, ale třeba by to reálná fotka rozhodla. Děkuji.

jankavranova
30. srp 2016

Holky, můžu se zeptat, máte na kočárku držák na lahve? Ehm. resp. aby se mi tam vešel kelímek na kafe. Kde jste kupovaly?

kahramana
30. srp 2016

@jankavranova mam stejny dotaz, prosim, kde koupit, nejaky universal, aby pasoval na dotty?

finn
30. srp 2016

@jankavranova
@kahramana Diono Já ho mám a kupovala si ho i kamarádka na Joolz, je na suchý zip kolem dokola 👍

jane085
30. srp 2016

@jankavranova
@herminka6
Mam stejny jako
@finn a je super.

joyride
30. srp 2016

Ahoj, chtela bych se zeptat zda se kočárek vejde do kufru krátké fabie - sportovní verze. Diky moc!

jane085
30. srp 2016

@joyride nevim,cim se lisi sportovni verze od normalni,ale jelikoz ho mame do kombiku tak akorat,tak u kratke verze to bude asi tip top. Coz o to podvozek slozis a das na stojaka,ale myslim,ze korbicka bude horsi,leda nejak na storc a kufr bude bez rolovaci krytky. Co zajet do obchodu a radsi vyzkouset?

jankavranova
31. srp 2016

@finn
@jane085 holky, je to on? jiný jsme nenašla, ale pro jistotu se raději zeptám 😉

mila15
31. srp 2016

@jankavranova Ahoj, vcera jsem koupila na Dotty presne tento a sedi dobre!

jankavranova
31. srp 2016

@mila15 díky, to jsme ráda, tak já dneska kúpím, jedeme pro manducu, tak ho přidám k objednávce 😉

jane085
31. srp 2016

@jankavranova ano,je 😊

Strana