icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

finn
31. srp 2016

@jankavranova Jo jo, přesně ten 🙂 Jinak na tom sucháči, kterým se připíná na konstrukci kočárku, to má takový jakoby silikonový průhledný potah - to se mi začalo hned loupat, tak jsem oloupala celé a vypadá to líp. Tak kdyby se vám to stalo taky, nebojte se to sundat, na funkci rostlináře to nemá vliv... 😉

jankavranova
31. srp 2016

@finn Ok, díky za radu.

adriis
19. zář 2016

Prosím pěkně ,můžete mně uklidnit že Baby design dotty má polohování sporťáku do úplného sedu i úplného lehu ? videa jsem se to nedozvěděla

adriis
19. zář 2016

@gabcik25 zeptám se ,jaké má polohy sporťák ? jde tam úplný leh i úplný sed ?

gabcik25
19. zář 2016

@adriis Zdravím.. sporťák má 3 polohy.. úplný leh, polosed a úplný sed.. A je skvělý.. 🙂

j.b.
20. zář 2016

Používám hluboký kočárek měsíc a půl a máme pod hlavičkou proleželou matraci. Máte to taky tak někdo?

jane085
20. zář 2016

@j.b. matraci jsen otacela a taky jsem tam mela jeste deku jako podlozku, nejvic ji mel prolezelou v oblasti zadecku.

j.b.
20. zář 2016

@jane085 já tam mám froté ručník ale je to divné a brzo.

adriis
20. zář 2016

@gabcik25 no to je bazvadný 🙂

adriis
20. zář 2016

@jane085 tak tea z tý matrace v kočárku mám trošku obavy.. no holt se koupí nová ,stojí to pár korun ,ale není to úplně levný kočár a tohle mi přijde jako velké mínus

jane085
20. zář 2016

@adriis
@j.b.
Nemuzu posoudit,jake a jak kvalitni jsou matrace v jinych kocarcich,ale mam ho pul roku a matraci jsem nemenila, na jare tam mel fusak, pres leto byla obalena plinou a v pohode,ted na podzim vypolstruju dekou a za chvili presedlame na sportak takze se da 😉

gabcik25
20. zář 2016

@j.b. To je nějaké divné.. já jezdila s kočárkem denně 8 měsíců (malá v něm denně spala cca 5 hodin) a matraci jsem neměla vůbec zničenou..

kahramana
21. zář 2016

Davate posteradlo, holky?

foli
21. zář 2016

Taky jsem jezdila denně a matrace ok.Měla jsem to obalené plinkou.Já si teda myslím,že je to jeden z nejlevnějších kočárků a za ty peníze je super.Aspoň teda podle mých zkušeností.Já si nemůžu vůbec stěžovat a kdybych kupovala znovu,určitě beru ten stejný🙂

dzogobela
21. zář 2016

@adriis ja prave myslim, ze je to spis levny kocar 😀

martiniquest
21. zář 2016

@kahramana Na matraci mám po celé ploše obrázkovou látkovou plenu. Když se dá na koso a zašoupnou rožky pod matraci, vypadá to upraveně a matrace je chráněná 😎

jane085
21. zář 2016

@kahramana mam to stejne jako
@martiniquest

jane085
21. zář 2016

@dzogobela videla jsem i mnohem levnejsi,beru ho jako stredni tridu 😉

astyna
21. zář 2016

mě nenapadlo ani matraci obracet 😀 vozila jsem v hluboké jen 5 měsíců teda

adriis
21. zář 2016

@foli jeden z nejlevnějších kočárů ? 13000 je levný ?

gabcik25
21. zář 2016

@adriis No 13000 se zdá dost.. ale myslím, že jsou mnohem dražší kočárky, ale jsou i levnější jak říkáte.. každopádně tento kočárek má jednu obrovskou výhodu.. a to tu, že je skvělý jako hluboký, a je skvělý i jako sporťák!! Je plno drahých kočárků, které prostě jako sporťák jsou na dvě věci nebo naopak, když máte dobrý sporťák je hluboká korba nanic... tak samo u nejlevnějších.. ale Baby Design nabízí i levnější varianty kde se v pohodě vejdete do 10000 kč a je to v podstatě stejný kočárek, až na drobné maličkosti které hold u Dotty jsou vychytanější a za to si připlatíte.. ale jestli řešíte peníze, myslím, že když si pořídíte BD Lupo určitě s ním také budete spokojena...

adriis
21. zář 2016

@gabcik25 my už máme objednaný Dott 🙂 zamilovala jsem se do něj 🙂 a těším se až přijde 🙂 snad příští týden už dorazí 🙂 Peníze moc neřeším,ale přijde mi zbytečné dát za kočát 20tiisíc 🙂 proto jsem volila ,co mi bude vyhovovat 🙂 a vypadá to ,že tent kočárek splňuje vše,co jsem od něj chtěla 🙂

foli
22. zář 2016

@adriis záleží na typu,já mám třeba za 8 000,- a to jen proto,že tam nejsou puntíky a taky jsem měla dost času vybírat přes net a hledat akci a slevy.Srovnávám to s kočárem na prvního syna.Ten jsem kupovala před osmi lety za 15 000,- a neměl ani ty přední kola otáčivý.Hroznej krám,neskladý a neovladatelný,takže za mě je to pořád levnější varianta🙂

adriis
22. zář 2016

@foli tak to je parádní akce.. mně se ty puntíky nelíbí .. ale chtěla jsem tyrkysový .. jinej jsem nenašla :D

astyna
22. zář 2016

@adriis

Já mám taky bez puntíků - verze lupo, za 7499 Kč z ajashopu 🙂 v kamenných obchodech jsem ho viděla za 11500.

foli
22. zář 2016

@astyna tak já mám taky lupo z aja shopu🙂

adriis
23. zář 2016

@astyna jakože bez puntíků a je stejný jako dotty ?

astyna
23. zář 2016

Jediný rozdíl je stříška, jinak je to jen jiná verze - tento, no a rozdíl v penězích je několik tisíc:

foli
23. zář 2016

mi máme tento a jsem nadšená.Ušetřeno mám minimálně 6 000,-.Taky jsem původně chtěla dotty,ale pak jsem se na to vyprdla

kahramana
24. zář 2016

Holky, prosim, u Dotty, nebo.i tak celkove u BD, jak resite tasku? Nechavate si tu, co tam je a do ni date vse (jakoze i sve věci, ktere bezne nosite v kabelce, kdyz jste bez mimca, nebo kdyz mimco vlastne jesre nebylo, abych byla presna:D) a nebo si na rukojet pridelate nejak (to by me prave zajimalo JAk) svou kabelku s os. vecmi, nebo ji nosite stale pres rameno...? Nebo jste tasku vymenily za nejakou uplne jinou, ktera slouzi pro.oboji ucel? Nejak si rikam, jestli ty moje tasky, kabelky co nosivam do ted jeste nekdy pouziju totiz:D

Strana