Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@finn Ok, díky za radu.
Prosím pěkně ,můžete mně uklidnit že Baby design dotty má polohování sporťáku do úplného sedu i úplného lehu ? videa jsem se to nedozvěděla
Používám hluboký kočárek měsíc a půl a máme pod hlavičkou proleželou matraci. Máte to taky tak někdo?
Davate posteradlo, holky?
Taky jsem jezdila denně a matrace ok.Měla jsem to obalené plinkou.Já si teda myslím,že je to jeden z nejlevnějších kočárků a za ty peníze je super.Aspoň teda podle mých zkušeností.Já si nemůžu vůbec stěžovat a kdybych kupovala znovu,určitě beru ten stejný🙂
@kahramana Na matraci mám po celé ploše obrázkovou látkovou plenu. Když se dá na koso a zašoupnou rožky pod matraci, vypadá to upraveně a matrace je chráněná 😎
@kahramana mam to stejne jako
@martiniquest
mě nenapadlo ani matraci obracet 😀 vozila jsem v hluboké jen 5 měsíců teda
@adriis No 13000 se zdá dost.. ale myslím, že jsou mnohem dražší kočárky, ale jsou i levnější jak říkáte.. každopádně tento kočárek má jednu obrovskou výhodu.. a to tu, že je skvělý jako hluboký, a je skvělý i jako sporťák!! Je plno drahých kočárků, které prostě jako sporťák jsou na dvě věci nebo naopak, když máte dobrý sporťák je hluboká korba nanic... tak samo u nejlevnějších.. ale Baby Design nabízí i levnější varianty kde se v pohodě vejdete do 10000 kč a je to v podstatě stejný kočárek, až na drobné maličkosti které hold u Dotty jsou vychytanější a za to si připlatíte.. ale jestli řešíte peníze, myslím, že když si pořídíte BD Lupo určitě s ním také budete spokojena...
@gabcik25 my už máme objednaný Dott 🙂 zamilovala jsem se do něj 🙂 a těším se až přijde 🙂 snad příští týden už dorazí 🙂 Peníze moc neřeším,ale přijde mi zbytečné dát za kočát 20tiisíc 🙂 proto jsem volila ,co mi bude vyhovovat 🙂 a vypadá to ,že tent kočárek splňuje vše,co jsem od něj chtěla 🙂
@adriis záleží na typu,já mám třeba za 8 000,- a to jen proto,že tam nejsou puntíky a taky jsem měla dost času vybírat přes net a hledat akci a slevy.Srovnávám to s kočárem na prvního syna.Ten jsem kupovala před osmi lety za 15 000,- a neměl ani ty přední kola otáčivý.Hroznej krám,neskladý a neovladatelný,takže za mě je to pořád levnější varianta🙂
Holky, prosim, u Dotty, nebo.i tak celkove u BD, jak resite tasku? Nechavate si tu, co tam je a do ni date vse (jakoze i sve věci, ktere bezne nosite v kabelce, kdyz jste bez mimca, nebo kdyz mimco vlastne jesre nebylo, abych byla presna:D) a nebo si na rukojet pridelate nejak (to by me prave zajimalo JAk) svou kabelku s os. vecmi, nebo ji nosite stale pres rameno...? Nebo jste tasku vymenily za nejakou uplne jinou, ktera slouzi pro.oboji ucel? Nejak si rikam, jestli ty moje tasky, kabelky co nosivam do ted jeste nekdy pouziju totiz:D

@jankavranova Jo jo, přesně ten 🙂 Jinak na tom sucháči, kterým se připíná na konstrukci kočárku, to má takový jakoby silikonový průhledný potah - to se mi začalo hned loupat, tak jsem oloupala celé a vypadá to líp. Tak kdyby se vám to stalo taky, nebojte se to sundat, na funkci rostlináře to nemá vliv... 😉