Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
No tak jsem to vyzkoušela - pokud by byla mírná zima a já tam mohla dát jen deku, tak OK, ale s fusakem nemám šanci... 😒
@astyna tak to mě mrzí.... přeci jen 11 kg je už dost. Ono těch 15 co je nosnost je počítáno s hubeňoury nebo bez fusaku a dek... aspoň vám je 9m ale co my?? Ještě nějakou dobu se tam snad vejde.... budem doufat, že letos bude mírná zima 🙂
@martiniquest je fakt, že když skládám, tak mi občas ujede dopředu... ale nic hrozného. X-lander je na skládání horší 😉 spíše ta váha. Ona Zafira je docela vysoká, já mám stěží 50kg, a skládám a rozkládám občas 5x denně 😒 to mi v to obchodě nedošlo, když jsem si ho kupovala..... jinak je skvělej 😉
jéje holky, čtu diskusi od začátku, mám doma lupíka (baby design) no a nestačím se divit jak hodně stoupla cena...já ten svůj kupovala za půlku peněz, doteď jezdí, a jsme moc a moc spokojeni, myslím že neprohloupíte když si vyberete kočárek BABY DESIGN...
jéje, a teď nevím jestli jsem neporušila nějaké pravidloooo 🤐
@kalisie kočárek je fajn...jen mi přijde uzkej sporťák.. 😒
@bjoucik.15 fakt jo? vůbec jsem s tím neměla problém, a to první holka byla docela macek...druhá je hubeňour, takže úplně v poho. No ale předem to nemůžeš vědět, jak velké budeš mít dítě.
@kalisie bez fusaku a kombinezy v pohode... mozna se vytahne a uznwbude silit do sirky...tak jako tak s nim budu muset vydrzet..... syn je prostorovejsi,to ma po tatinkovi 🙂
@astyna tak takhle vypada ve fusaku
@kahramana Rukojeť je v pohodě, vypadá stále stejně, nic se s ní neděje 🙂
@martiniquest A máš rukojeť složenou dolů, když kočárek skládáš? Já ji vždy ohnu zcela dolů a ta se krásně zaklapne mezi kolečka, nikdy jsem se nedotkla země. Druhý tip je couvnout si před skládáním s kočárem tak, aby přední kolečka mířila jakoby dopředu, pak zabrzdit, sklopit rukojeť a složit. Přední kolečka se tak nezaseknou o košík a jdou hezky přiklopit. Sportovní sedačku mám v poloze úplného sedu, trochu zvednutou opěrku nožiček a shrnutou boudu a takhle se to dá hezky zapasovat do podvozku. Hodně jsem se toho skládání sporťáku bála, ale jsem příjemně překvapená, je to fakt v pohodě 🙂 😎
Jinak mám extrémně drobné a štíhlé dítě, takže mi šířka sporťáku přijde úplně v pohodě, ale jako samozřejmě sporťáky s neotočnou sedačkou, které mají sezení připevněné přímo na konstrukci, jsou širší, to je bez debat...
Ten můj je na celou šířku jenom v tepláčkách a mikině 😒 Dnes jsme ho navlíkli a i můj muž - šetřil největší a skeptik - usoudil, že to fakt takhle nejde. Dali jsme deku pod něj a deku na něj a chudák ani nezvedl ruce 😒
@finn
Hledala jsem širší kočárek - ideálně tak 40 cm, NIC! I ty moje vysněné Britaxy jsou úzké - asi o 2 cm širší než můj Lupo sporták. To nemá cenu ani kupovat. Délka jakž takž, ikdyž už mi hlavou "ryje" o opěrku. Netušila jsem, že budu mít tak dlouhého syna, takže mě ani nenapadlo se nějak moc dívat na rozměry sportáku.
Jak jste na tom s ošoupáním korbičky od přebal.tašky ? Vozim 8 týdnů a sundala.jsem ji ! Hrůza, jak korbičku odírá při jízdě. Nedomyšlené. U camarela je taška o dost dál od korbičky. Ještě s pláštěnkou bez okénka jen se zipem, kde pak zatéká při rozepnutí dávam BD dotty mínus. Jinak vše OK.
tak já čekala nějakou tragedii.. ale ai si tam dám nějakou folii ,je to dbrý vědět předem,na co si dát pozor
@astyna myslíš že Britax je malý?? Chci si ho taky koupit... baby jogger je stejně široký jako Britax. nejprostornější z bj je summit a ten je velký, pak elite a ten se může rovnat s Britaxem b-motion. Já ještě zvažuji mini city gt.... ale nevím co ty kolečka...
@astyna a jinak baby jogger nemá polohovatelnou rukojeť jen city mini, ve předu zdvojená kolečka. Jinak jsou polohovatelná všechny.. ale ta cenaaa
@agymia hmmm, uplne ti rozumim, nas taky stal se vsim dost na to, abych to neresila... taky ho pak budu chtit prodat dal.... ach jo.... ja ho mam jeste schovany, na prdolku teprv cekam a moc radost z toho teda nemam:((( a kdyz tam das jinou treba??? nezkousela jsi to? bude taky hned nalepena na te korbicce??? zase bez tasky jezdit.... kam chces dat vsechny ty veci??? ja uz tak resim dilema jako kam dam svoje veci z kabelky co normalne nosivam... Uvidime co jeste napise @finn, ta s nim uz jezdi delsi dobu....
@kahramana no vyřešila jsem to zatím tak, že jsem si zas vyndala svojí kabelku přes rameno ;( dala jsem si do ní stejné věci jako mám v přebalovací a když jedu pryč autem vemu přebalovací a když jen na procházku, tak svojí na rameno. Vrátim jí zas na kočár až nasadíme na jaře sporťák :(
@kahramana ja teda treba na klasickou prochazku s sebou nic nepotrebuju. Beru jen penezenku a telefon. Kdyz jsem jela na cely den k nasim, tak jsem vzala tasku. Takze ve vysledku ji taham.jen obcas, pripafne vezmu klasickou kabelu pres rameno 🙂
Coz samozrejme ale nerikam, ze je ta taska.dobre vymyslena 😀 jen rikam, ze to, co jsi zvykla tahat v kabelce asi nebudes potrebovat 🙂

@bjoucik.15 Já jsem ze skládání kočárku dost zklamaná. Dělá se mi to blbě (rozložení je ještě horší, bojím se, že podřu rukojeť) a je to nehorázně těžké. Ale nemám srovnání s jiným kočárem 😝