icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

koubovii
7. říj 2016

@dzogobela jj no právě to já psala jen tak že někdy se zbytečně mění co bylo dobré

astyna
7. říj 2016

@bjoucik.15

Já jsem je dnes víc okoukávala na veletruhu For Babies a to by bylo z bláta do louže...

leotedy
7. říj 2016

@adriis děkuji... 🙂 tu spirálu tedy nemáme ale máme tu sovičku hrací🙂

gerdee
7. říj 2016

@kahramana jj je to opravdu šusťákovina, takže po korbičce klouže a nijak se neodírá.. je to taková melounová hodně výrazná 🙂 ale mají spoooustu krásných a aktuálně i nových vzorů a můžeš kombinovat kabelu s fusakem, rukávníkem, dekou..

finn
7. říj 2016

@kahramana Myslím Dotty Denim a pak kolekci 2016. Já mám 2015 a prodřela se, ale mám teď už trochu zmatek v tom, kdo tu má jakou kolekci a jestli má nebo nemá prodřeno... 😉

marelu
7. říj 2016

@leotedy Jůů, odkud máte sovičku? 🙂

adriis
7. říj 2016

@leotedy odkud je ? potřebuju jí :D :D nutně :D

kahramana
7. říj 2016

@finn ja ti ani nevim.jestli mam 2015 nebo 2016... jde to nejak poznat, nevis? Jestli tam jde o nejaky zasadnejsi rozdil... treba u BD Husky byl v obrazku na ksiltu a tasce, ale u Dotty nevim vubec...

kahramana
7. říj 2016

@leotedy jezis ta graphit barva je tak krasna... ja ji chtela tez, ale nevidela jsem ji nikde nazivo a bala jsem se, ze bude do fialova delat odlesky... jako Lupo... ach jooo...

kahramana
7. říj 2016

@finn a nebudes to zkouset reklamovat? Jak nasadis sportak... ja bych to zkusila teda... vada materialu

kahramana
7. říj 2016

@bjoucik.15 panejo, kolik ma prcek?:xxx

leotedy
7. říj 2016

@marelu já mám dojem z Prahy Dětský ráj? Kupovali jsme tam kočárek... Ale je to 3 měsíce zpět a byla jedna jediná, tak nevím jestli ještě mají... Ale na netu se snad dá sehnat 😉 ale je úžasná a hraje krásně! 🙂

leotedy
7. říj 2016

@adriis přeposílám ještě jednou já mám dojem z Prahy Dětský ráj? Kupovali jsme tam kočárek... Ale je to 3 měsíce zpět a byla jedna jediná, tak nevím jestli ještě mají... Ale na netu se snad dá sehnat ale je úžasná a hraje krásně!

leotedy
7. říj 2016

@kahramana nene vážně šedivá... U nás taky nebyla v Mb tak jsme se jeli podívat tehdy do Prahy v Dětském ráji byl k vidění a rovnou jsme ho objednali a uz snad na konci 4 měsíce na doporučení, že pak nebude... Já byla teda mírně na nervy, že mi to připadalo brzy,ale jsme rádi protože kdyz jsme pro něj jeli, tak už nějakou chvilku tato barva nebyla k dostání a možná teď jsem teda nekoukala, ještě třeba ani není. :-/ ale teda nevím.

lucielucie64
7. říj 2016

taky mame sovičku maly jí uplne zboznuje,jen jsem ji dostala takže neporadím kde je kupovaná :(

kahramana
7. říj 2016

Kdyby ty hracky nebyly tak draheee, to je děs:(((

kahramana
7. říj 2016

@leotedy no ja se tehdy musela rozjodnout pto barvu hned, menila jsem na prodejne Lupo za jiny, takze ta Dotty a tim padem jen podle katalogu, pac na prodejne byl jen evo a denim, a ty uz zas byly jeste drazsi:(( .. takze taky na objednavku a cekacka 3 mesice, ale byl uz po mesici, a s tim jak jsem se spalila s Lupem, ze ta seda se mi nelibila, byla do fialova, tak jsem se bala i u Dotty no... je to skoda, ale co uz... gray jsem aspon videla nazivo jednou v Praze, tak jsem vefela jak vypada... jinde na Sev. Mor. u nas ty BD k videni moc nebyly bohuzel... a taky jsme brali cca v 5mesici... hlavne k vuli te dostupnosti, kdyby to byly ty tri mesice, tak by dosel tak akorat pted TP

adriis
7. říj 2016

já jsem taky objednala v 5. měsíci a jen podle fotek z netu .. jsem zvědavá jakej bude.. měl by být snad už příští týden ,tak jsem natěšená 🙂 Mám tyrkysovej .. ta sova by se mi hodila :D

adriis
7. říj 2016

našla jsem všechny ty soví věcičky.. ale ty ceny jsou uff mno dost no .. ale asi to koupíme.. kootoč,spirálku a tu hrací :D ale musím chvlu počkat ,aby chlapa nekleplo :D http://www.detskyraj.cz/hracky/tiamo-plysova-so...
http://www.detskyraj.cz/hracky/tiamo-spirala-so...
http://www.detskyraj.cz/hracky/tiamo-hudebni-ko...

kahramana
7. říj 2016

@adriis ja je taky nasla, jsou boziiii, cela ta kolekce, videla jsem i v cernobilee💞💞💞

adriis
7. říj 2016

@kahramana no tak my to v týdnu prý objednáme :D Nevydržela jsem a běžela jsem hned za chlapem :D Měla jsem milion argumentů ,proč to potřebuju a jak se mi to hodí ke kočárku a k postýlce :D zakroutil očima a řekl ano .. ale nemusíme to brát hned,ne ? :D tak jsem spokojená :D

agymia
8. říj 2016

Ja videla takovehle mint sedive hracky nedavno v Detskem dome v Libusi v Praze. Mam pocit, ze na netu ani nebyly, ale stala jsem tam u nich a kochala se...i nad cenou hracka mala asi 500kc, ale kdybych mela jinou barvu nez bezovou a hodila by se mi ,tak jsem brala.hned 😁 myslim, ze meli i spiralky 👍

kahramana
8. říj 2016

@adriis 😂😂😂
@agymia jojo, takovehle jsou krasneee, mnohem hezci nez nejake kycovite barevne, jen u nas to doma nikdo moc nechape a maji mi to za zle... ze porad sedaa, sedaa, cernaa apod. Takze u nas ja s nimi moc nepochodim, zvlast za ty prachy... tak uvazuju nad Alliexpressem, tam.jsou za tretinu:D

leotedy
8. říj 2016

@kahramana
@kahramana ty hračky jsou šíleně drahé :-/
A co se týče kočárku ja měla zase dilema nad tím co máme a nad tim asi denim tmave modrý s těmi trpytkami🙂 ten se mi strašně líbí snad ještě víc jak náš...ale také ten nebyl nikde k vidění nás nadchnul tento co máme a pak v Boleslavi vystavili ten modrý a ja kvetla😀 nejen zbytečná Praha 😀 ale líbil se mi snad ještě víc... Ale všem kamarádům, sestře, manželovi se líbí víc ten náš tak mě to pak uklidnilo a začala jsme ho vidět ještě krásnější😀 jsme v tomhle děsná😀pro mě pak vždy nejlepší už nalézt do krámu 😂

leotedy
8. říj 2016

@kahramana
@adriis
Jooo děvčata a to já ještě ujela od této značky na kolotoč, ale zase trochu jiný..měla jsem vybraný od Nattou... Jelikož čekáme holčičku tak těmto v barvickach, ale pak jsem na jedné prodejně viděla na živo taky od Tiamo a zamilovala se totálně! 😍 máme si totiž vybrat něco od kamarádů, tak uz jsme dala typ na ten se žirafkama ❤

kahramana
8. říj 2016

@leotedy jeeej, ty jsou pekny, na kolik vyjdou ty kolotoce? Ja to nechavam zatim na Vanoce...

kahramana
8. říj 2016

@leotedy ja si muset vybrat kocar ted, tak beru ten denim se trpytkami, je boziii, jenze taky he ram cena dost vyssi, uz tak jsem dala za kocar vice nez js r m mela v planu...

leotedy
8. říj 2016

@kahramana 780kc 😉 coz asi i je pěkná cena... Kolem mě lidi maji za tisíc až výš a to mi přijde už přehnané

leotedy
8. říj 2016

@kahramana no je úžasný 😍skvela volba 👍

kahramana
8. říj 2016

@leotedy jojo, jako uz i nad 500,- mi to prijde dost no... hele, ty kolotoce, to je na baterky ci do zasuvky? Kdyz jsou hrajici... My budem s postylkou dost soupat sem a tam, tak si ted rikam, jestli je to u nas mozna vubec reálné, ten kolotoc...

Strana