icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

adriis
19. říj 2016

@gabcik25 já na něj taky čekala.. objednávali jsme ho v srpnu :-/

dzogobela
19. říj 2016

@adriis ta se vyhazuje 🙂 rikala nam to pani v obchode a i kdyz pohledas po netu, tak zjistis, ze je k nicemu 🙂

adriis
19. říj 2016

@dzogobela no dobře,ale zajímalo by mne kam to patří ,než to vyhodím 🙂 podle toho bych se rozhodla :D

dzogobela
19. říj 2016

@adriis no nikam to nepatri 🙂 nebo, kdyz je kocar slozeny v krabici, tak to tam asi ma nejakou fuknci, ale u rozlozeneho kocaru ne.

gabcik25
19. říj 2016

@adriis Tato tyčka nepatří ke kočárku. Slouží k vystužení (zpevnění) krabice. Takže klidně vyhoďte. 🙂

foli
20. říj 2016

@adriis to jsme taky řešili před pár měsíci🙂To je tyčka jen do krabice,aby se kočár nějak nezdeformoval.Tu můžeš v klidu vyhodit🙂

finn
20. říj 2016

@adriis Viz tato diskuze, strana 10 👍😉

finn
21. říj 2016

@klar_a Tak mám konečně převlečeno a vyfoceno - fusak je ve sporťáku úplně v pohodě, díry přesně sedí na všechny pásy 👍

klar_a
22. říj 2016

@finn je, vy mate oranzovy! Vypada super🙂

finn
22. říj 2016

@klar_a Taky z něj jsem nadšená - chtěla jsem ideálně šedo-oranžovou kombinaci a tento byl jediný na trhu, akorát už nějaká starší kolekce, takže se nedal už skoro sehnat. Našla jsem ho tehdy už jen v jednom e-shopu, takže jsem okamžitě objednala a jsem byla ráda, protože je fakt dobrý 👍

kahramana
8. lis 2016

Holky, prosim, u dotty, vim ze se to tady nekde uz resilo.... co ta plastenka.. za par dni mi přivezou kocar a musmusim je pristi tyden uz použít a kdyby prselo at jsem pripravena... at kdyztak stihnu objednat nekde jeste na netu... kdyby ta origo pláštěnka u dotty, vim, ze jste resily nejak, ze novejsi dotty ji uz snad maji ok, uzbyla k prdu... kterou jste tedy kupovaly vy??? Asi mam predstavu, aby byl kocar schovaný radeji cely, ne jen boudicku a ten predek, myslim na korbu... @finn? Prosiiim... dekuju vam😉🌼

kahramana
8. lis 2016

..i ten emitex jich ma tisic druhů, rozdil nepoznam asi:D tak nevim, ktera z nich na dotty tak nejlepe pasuje...

dzogobela
8. lis 2016

@kahramana mne prijde ta jejich v pohode, kryje cely kocar.. Jen tam neni zadny otvor, takze kdyz treba mimco breci, je to na prd.

jane085
8. lis 2016

@kahramana ja na korbu pouzivam tu na sportak,kryje celou boudu a je rozepinaci. Nepoznas,ze je na sportak.

finn
8. lis 2016

@kahramana Já jsem si vystačila s tou origo, ani jsem ji mockrát nepotřebovala - sníh opadal a v dešti jsem ven nechodila anebo rychle pádila na bus a domů 😄

gabcik25
8. lis 2016

@kahramana Já si jak v hluboké tak ve sporťáku vystačila s origoš pláštěnkami.. přijdou mi fajn a kupovat další je vyhazovnání peněz.. 🙂

kahramana
9. lis 2016

Oukej, diky holjy za rychle reakce, tak vyzkousime a uvidime 🌼hned jsem klidnejsi, ze kdyz by bylo nejhur, tak tam aspon neco snesitelneho pribalili😉 u toho huskyho je to pry fakt katastrofa s tou plastenkou...

adriis
9. lis 2016

tak já nasadila na korbu origoš a to snad ani není na ten kočár :D vůbec na tom nesedí.. tak mám ještě náhradní univerzální na korbu a další na sorťák 😖

eiwa
10. lis 2016

@bjoucik.15
@bjoucik.15 Dobrý den prodáváte ještě kočárek?

kahramana
10. lis 2016

@adriis nemas moznost, prosim foto, jak to vypada na tom nasem dotty ta plastenka? na te korbe staci... dekuju

finn
11. lis 2016

@adriis Otvor na pláštěnce? 😨 Ta origo přeci žádný nemá, když nepočítám ten na chycení madla, a sedí úplně v pohodě, tak třeba ti fakt ke kočáru přibalili nějakou špatnou pláštěnku 😀

j.b.
12. lis 2016

Chtela sem se zeptat kdo mate na hluboke korbe na boudicce to ptodlouzeni- zip jak vam to sedi? Kdyz neni bouds prodlouzena tak na tech stranach nezacvakne mate to taky tak?

kahramana
12. lis 2016

@finn ja stejne asi nechapu, proc to vymysleli tak, ze to kryje vpodstate jen pul kocaru😂😂😂 ve meste, kdyz potkavam kocary, tak jsou zabaleny cely vzdycky:DDD

jane085
13. lis 2016

@finn prosim te,mohla bys mi vyfotit,jak mas slozeny a poskladany v aute ten sportak? Dbeska jsem ho pipeve vytahla a musim se s nim nejak szit. Ani nanoznik se mi nepodarilo nasadit 😔 diky

finn
13. lis 2016

@jane085 No, já ho zrovna teď začala zase vozit tak, že podvozek mám v kufru a sedačku na zadním sedadle, protože už je ten podvozek špinavý a mokrý, tak by to bylo zahnojené. Ale když o tom tak přemýšlím, šlo by tam dát nějaký pytel nebo hadr mezi to 🤔 Vyzkouším to a vyfotím 👍 I nánožník ti vyfotím 🙂

finn
13. lis 2016

@kahramana Bugaboo to má taky tak... Nevím, no, mně jde hlavně o to, aby nepršelo dovnitř, to ostatní uschne 😉 Víc mi vadí mokrá rukojeť, pač to je hnus to držet...

jane085
13. lis 2016

@finn diky

gabcik25
13. lis 2016

@kahramana No já myslím, že to vymysleli dobře.. na co balit celý kočár? pak by ta pláštěnka byla dvojnásobně větší (hlavně ve složeném stavu).. a ta kočárkovina na hluboké korbě je z takového fajn materiálu, že ty kapičky jen stečou, nic nepromokne.. 🙂 Navíc spousta maminek je nervnozní z toho, že plaštěnka nemá nějaký otvor - tak já zase tvrdím, že v plátěném kočárku proudí vzduch i skrz tu látku - takže proč tam dávat zase nějaký plast dolů a zakrývat to a otvor jsme za 8 měsíců zimního používání nepotřebovali.... 🙂 Jinak co se týka nepromokavosti materiálu, měla jsem malou ve sporťáku venku na zahradě, a začalo mrholit.. než jsem to zjistila, chvíli to trvalo a kočárek zvrchu byl poměrně mokrý - ale ani kapička nepromokla dovnitř ani skrz boudu ani skrz nánožník.. takže obavy o promoknutí jsou podle mých zkušeností zbytečně.. 🙂

gabcik25
13. lis 2016

@jane085 Já ted nedváno viděla video, kde ten sporťák skládali vkuse.. to znamená, že normálně sportovní část je na konstrukci a s ní to složíš jak jste byla zvyklá skládat konstrukci bez korby.. tak jsem to zkoušela, a jde to super, jen teda už nesmí být plný košík.. takže rychlovka a nic se nemusí sundávat.. 🙂

Strana