Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@klar_a Taky z něj jsem nadšená - chtěla jsem ideálně šedo-oranžovou kombinaci a tento byl jediný na trhu, akorát už nějaká starší kolekce, takže se nedal už skoro sehnat. Našla jsem ho tehdy už jen v jednom e-shopu, takže jsem okamžitě objednala a jsem byla ráda, protože je fakt dobrý 👍
Holky, prosim, u dotty, vim ze se to tady nekde uz resilo.... co ta plastenka.. za par dni mi přivezou kocar a musmusim je pristi tyden uz použít a kdyby prselo at jsem pripravena... at kdyztak stihnu objednat nekde jeste na netu... kdyby ta origo pláštěnka u dotty, vim, ze jste resily nejak, ze novejsi dotty ji uz snad maji ok, uzbyla k prdu... kterou jste tedy kupovaly vy??? Asi mam predstavu, aby byl kocar schovaný radeji cely, ne jen boudicku a ten predek, myslim na korbu... @finn? Prosiiim... dekuju vam😉🌼
..i ten emitex jich ma tisic druhů, rozdil nepoznam asi:D tak nevim, ktera z nich na dotty tak nejlepe pasuje...
Oukej, diky holjy za rychle reakce, tak vyzkousime a uvidime 🌼hned jsem klidnejsi, ze kdyz by bylo nejhur, tak tam aspon neco snesitelneho pribalili😉 u toho huskyho je to pry fakt katastrofa s tou plastenkou...
tak já nasadila na korbu origoš a to snad ani není na ten kočár :D vůbec na tom nesedí.. tak mám ještě náhradní univerzální na korbu a další na sorťák 😖
@kahramana koupila jsem :
http://www.bambino.cz/plastenky/plastenka-uni-n...
http://www.bambino.cz/plastenky/plastenka-uni-n...
origoš nic moc.. malý otvor , nesedí
@bjoucik.15
@bjoucik.15 Dobrý den prodáváte ještě kočárek?
Chtela sem se zeptat kdo mate na hluboke korbe na boudicce to ptodlouzeni- zip jak vam to sedi? Kdyz neni bouds prodlouzena tak na tech stranach nezacvakne mate to taky tak?
@jane085 No, já ho zrovna teď začala zase vozit tak, že podvozek mám v kufru a sedačku na zadním sedadle, protože už je ten podvozek špinavý a mokrý, tak by to bylo zahnojené. Ale když o tom tak přemýšlím, šlo by tam dát nějaký pytel nebo hadr mezi to 🤔 Vyzkouším to a vyfotím 👍 I nánožník ti vyfotím 🙂
@kahramana No já myslím, že to vymysleli dobře.. na co balit celý kočár? pak by ta pláštěnka byla dvojnásobně větší (hlavně ve složeném stavu).. a ta kočárkovina na hluboké korbě je z takového fajn materiálu, že ty kapičky jen stečou, nic nepromokne.. 🙂 Navíc spousta maminek je nervnozní z toho, že plaštěnka nemá nějaký otvor - tak já zase tvrdím, že v plátěném kočárku proudí vzduch i skrz tu látku - takže proč tam dávat zase nějaký plast dolů a zakrývat to a otvor jsme za 8 měsíců zimního používání nepotřebovali.... 🙂 Jinak co se týka nepromokavosti materiálu, měla jsem malou ve sporťáku venku na zahradě, a začalo mrholit.. než jsem to zjistila, chvíli to trvalo a kočárek zvrchu byl poměrně mokrý - ale ani kapička nepromokla dovnitř ani skrz boudu ani skrz nánožník.. takže obavy o promoknutí jsou podle mých zkušeností zbytečně.. 🙂
@jane085 Já ted nedváno viděla video, kde ten sporťák skládali vkuse.. to znamená, že normálně sportovní část je na konstrukci a s ní to složíš jak jste byla zvyklá skládat konstrukci bez korby.. tak jsem to zkoušela, a jde to super, jen teda už nesmí být plný košík.. takže rychlovka a nic se nemusí sundávat.. 🙂

@gabcik25 já na něj taky čekala.. objednávali jsme ho v srpnu :-/