icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

finn
21. lis 2016

@danca_88 Naše malá byla v korbě do 7,5 měsíců, pak musela do sporťáku, nebo by vyskočila ven. Kolečka mi dofukoval manžel na pumpě, obě (zadní) přefouknul a duše praskly 😀 Vyměnili v cykloservisu a podruhé už dofukoval pumpičkou 😉 A tašku mám Okiedog Freckles Tote, byl to doprodej nějaké starší kolekce. Jsem s ní spokojená, mohu tedy Okiedog doporučit.

gabcik25
22. lis 2016

@danca_88 Já měla malou v hluboké do 8 měs..a někdy v 7 měs.ještě s fusakem občas podle počasí.. a byla tam na délku v hrubé kombinéze tak akorát.. a to není žádný malý špunt.. 🙂 naší malé se tam líbilo moc, ale pak začala vakukovat ven tak jsme raději přešly na sporťák.. 🙂 a kola foukal manžel kompresorem.. bylo to rychlejší než tou pumpičkou..a tašku používám stále originál.. 🙂

nonam_
Odpověď byla odstraněná
kahramana
23. lis 2016

@gabcik25 a osoupalo ti to taky tu.korbicku

kahramana
23. lis 2016

@gabcik25 ... sakris, blby mobil... ta taska, zda ti taky nejak osoupala latku na korbicce...?

gabcik25
23. lis 2016

@kahramana No já zrovna toto asi nemůžu hodnotit.. já tu tašku nevozila denně.. spíše sem tam, hodně jsemv ní spíše převážela věci když jsme někam jezdili.. takže to by asi poradila nějaká manina co jí na kočárku použivala často.. A ke sporťáku jsem se naučila vše vozit v košíku dole.. tam mám pocit že se vleze snad úplně všechno.. 🙂 jakože myslím že ho občas až přetěžuji, ale pořád drží perfektně.. 🙂

agymia
24. lis 2016

@kahramana mně po 3 měs.používání a každodenního vození tašky se látka na korbě zespod začala narušovat (ne nějak hodně, ale je to vidět i na tašce zezadu,že je pruh zas naopak od korbičky) a to nevim jak to dopadne po dalších třeba 5 měsících ježdění ... takžse jsem začala sundavat a dost mě to teda štve 🤔

agymia
24. lis 2016

@kahramana koukám, my nemáne u dotty prodlouženou boudu u korbičky. Máte novější model asi. U sporťáku máme. Jinak dvojitý kšilt jsem využila v létě i teď v zimě. Neměnila bych 🙂

dzogobela
24. lis 2016

@agymia jojo, to.je u tech.novych modelu 🙂

jane085
24. lis 2016

@kahramana
@agymia
Ja tasku vizim kazdy den uz 8 mesicu, jako je to znat,ale neni to zadna tragedie,tasku ze zadu stejne nikde nevystavuju a holt je to spotrebni zbozi a tak to beru.

agymia
25. lis 2016

No každý to tak nebere.

adriis
25. lis 2016

tak ne každej chce pak kočár prodat no :D Já tam asi taky něco dám.. ice bych ho chtěla i na další dítě, ale nevím ,za jak dlouho to bude.. je to maličkost, tam lípnout izolepu 🙂

kahramana
25. lis 2016

@agymia a nechcete to zkusit reklamovat?
Ja kdyz uz něco koupim, ano dobre, spotrebni zbozi, tak ale chci, aby to fungovalo a v tomto pripade i nejak vypadalo... takze me by to taky stvalo.. a asi bude, pokud se mi to taky zacne soupat:////

gerdee
25. lis 2016

holky, vy co už jezdíte se sporťákem.. drží vám dobře to prodloužení stříšky? já když to rozepnu a přitáhnu dopředu, tak se mi to vrací zpět, nechce to držet natažené :/ díky

agymia
26. lis 2016

My ho reklamujeme, ale ne kvůli tomuhle problému. To je proti tomu opravdu prkotina 🙂 máme křivou konstrukci a točí dost při jízdě ke straně. Jen , co budu mít doma náhradní,tak máme domluveno, že posílàme na reklamaci.

finn
26. lis 2016

@gerdee Nám to drží dobře, ani se to nehne. Možná koukni, jestli máš stříšku dobře nacvaknutou na konstrukci, nic jiného mě nenapadá, jedině to pak vzít ukázat do obchodu... 🤔

finn
26. lis 2016

@jane085 Dnes jsem konečně zase skládala kočár do auta, tak jsem ti to nafotila, jak jsem slíbila 👍

adriis
26. lis 2016

paráda 🙂 vypadá, že s místem problé nebude :D

jane085
27. lis 2016

Diky, pekne zapadnou do sebe!

tera111
4. pro 2016

Zdravím holky, nevíte náhodou někdo, kdy se objeví nová kolekce kočárků baby design 2017?

adriis
4. pro 2016

@tera111 typla bych jaro 2017

dzogobela
4. pro 2016

@tera111 ta posledni kolekce byla jako 2026/2017, takze to muze byt klidne az v prubehu 2017.

dzogobela
4. pro 2016

@tera111 oprava 2016/2017

tera111
4. pro 2016

Díky, za odpověď, tipovala jsem to taky na jaro.

danca_88
4. pro 2016

Holky ještě se zeptám, pral někdo z vás kočár a nebo tašku v pračce?Nestalo se s tím nic?Na jaký program případně?

becicka
5. pro 2016

@tera111 Kdosi kdesi psal, že v březnu...

gabcik25
5. pro 2016

@danca_88 No já zatím prala vložku ze sportáku a ty kryty na popruhy ve sporťáku..a nic se tomu nestalo...vše ok.. každým dnem se chystám prát i nánožník na sporťák... tak pak můžu dát vědět.. 🙂

danca_88
8. pro 2016

@gabcik25 :dobře,děkuju 🙂!

petulinda09
8. pro 2016

Holky, kdo uz pouzivate sportak-drzi vam to prodlouzeni strisky (kdyz je kocar v lehu)? Nam to drzi tak 2 vteriny a pak striska vrati o polohu dozadu ☹ zip vic rozepnout nejde, takze ten tomu nevadi

finn
8. pro 2016

@petulinda09 Mně drží v pohodě. Zkus tu stříšku třeba celou vyháknout a znovu zacvaknout, nebo si i prohlídnout, jak se to v tom kloubu chová, když se to prodlouží. Třeba na něco přijdeš...

Strana