Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@danca_88 Já měla malou v hluboké do 8 měs..a někdy v 7 měs.ještě s fusakem občas podle počasí.. a byla tam na délku v hrubé kombinéze tak akorát.. a to není žádný malý špunt.. 🙂 naší malé se tam líbilo moc, ale pak začala vakukovat ven tak jsme raději přešly na sporťák.. 🙂 a kola foukal manžel kompresorem.. bylo to rychlejší než tou pumpičkou..a tašku používám stále originál.. 🙂
@kahramana No já zrovna toto asi nemůžu hodnotit.. já tu tašku nevozila denně.. spíše sem tam, hodně jsemv ní spíše převážela věci když jsme někam jezdili.. takže to by asi poradila nějaká manina co jí na kočárku použivala často.. A ke sporťáku jsem se naučila vše vozit v košíku dole.. tam mám pocit že se vleze snad úplně všechno.. 🙂 jakože myslím že ho občas až přetěžuji, ale pořád drží perfektně.. 🙂
@kahramana mně po 3 měs.používání a každodenního vození tašky se látka na korbě zespod začala narušovat (ne nějak hodně, ale je to vidět i na tašce zezadu,že je pruh zas naopak od korbičky) a to nevim jak to dopadne po dalších třeba 5 měsících ježdění ... takžse jsem začala sundavat a dost mě to teda štve 🤔
No každý to tak nebere.
tak ne každej chce pak kočár prodat no :D Já tam asi taky něco dám.. ice bych ho chtěla i na další dítě, ale nevím ,za jak dlouho to bude.. je to maličkost, tam lípnout izolepu 🙂
holky, vy co už jezdíte se sporťákem.. drží vám dobře to prodloužení stříšky? já když to rozepnu a přitáhnu dopředu, tak se mi to vrací zpět, nechce to držet natažené :/ díky
My ho reklamujeme, ale ne kvůli tomuhle problému. To je proti tomu opravdu prkotina 🙂 máme křivou konstrukci a točí dost při jízdě ke straně. Jen , co budu mít doma náhradní,tak máme domluveno, že posílàme na reklamaci.
paráda 🙂 vypadá, že s místem problé nebude :D
Diky, pekne zapadnou do sebe!
Zdravím holky, nevíte náhodou někdo, kdy se objeví nová kolekce kočárků baby design 2017?
Díky, za odpověď, tipovala jsem to taky na jaro.
Holky ještě se zeptám, pral někdo z vás kočár a nebo tašku v pračce?Nestalo se s tím nic?Na jaký program případně?
Holky, kdo uz pouzivate sportak-drzi vam to prodlouzeni strisky (kdyz je kocar v lehu)? Nam to drzi tak 2 vteriny a pak striska vrati o polohu dozadu ☹ zip vic rozepnout nejde, takze ten tomu nevadi
@petulinda09 Mně drží v pohodě. Zkus tu stříšku třeba celou vyháknout a znovu zacvaknout, nebo si i prohlídnout, jak se to v tom kloubu chová, když se to prodlouží. Třeba na něco přijdeš...

@danca_88 Naše malá byla v korbě do 7,5 měsíců, pak musela do sporťáku, nebo by vyskočila ven. Kolečka mi dofukoval manžel na pumpě, obě (zadní) přefouknul a duše praskly 😀 Vyměnili v cykloservisu a podruhé už dofukoval pumpičkou 😉 A tašku mám Okiedog Freckles Tote, byl to doprodej nějaké starší kolekce. Jsem s ní spokojená, mohu tedy Okiedog doporučit.