Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@dzogobela asi to tak dopadne 🙂. Ani neznam parametry te nove verze, navic pak nevim jestli na to pujde sedacka, kterou mame vybranou, neznam cenu atd. Nehlede na to, ze neni puntikaty 😀. Taky jestli jsem to spravne pochopila, je o 10 cm vyssi, coz fakt nechci - jeden z duvodu, proc jsem sla do tohoto kocarku byl ten, ze je nizsi. Dekuju za rady 🙂. Jinak, kdo by se chtel pokochat novymi verze!i, tak je maji na svych strankach: http://babydesign.eu/produkty/dotty/
@luj89 aha, tudle jsem koukala a jeste tam novy dotty nemeli 🙂 jeste vyssi jo, uz takhle neni dotty zrovna nizko 🙂 ale puntiky mit asi bude ne? Vzhledem k tomu, ze dot je puntik 🙂
Jinak musim rict, ze stara kolekce se mi asi libila vic, ale libi se mi, ze je slida na zip a taska vypada lip umistena, ze se nebude sourat o kocar 🙂
Mně se právě líbil jen tento a ten už se sehnat asi nedá... http://www.ajashop.cz/detail/5690638/kocarek-ba...
Kamarádka ho prodává, kupovala ho v červnu, ale chce za něj docela dost peněz, tak se na to možná vyprdnem. Teď mám vyhlídlý Dorjan PCB, tak uvidíme...
@dzogobela kdyz si tam kliknes na detail, tak je videt, ze vzor je jiny. Taky musim rict, ze stara kolekce se mi libila vic, jen snad ta taska vypada lip.
@marceladolezal Dorjan se mi vzhledove taky libil, ale kdyz jsem ho videla nazivo, tak me moc neoslovila kvalita konstrukce a lehkost ovladani...
Nova dotty je boziiiiii, a ta taška.. Ach joooo...
A jde vam prosím u starších dotty slozit korba taky tak na placato? Asi ne, ze???
Holky, z ceho je ten sedej povrch z boku na korbicce? Jakoby na te vanicce. To asi neni eko kuze, ze?
Holky, jsem ten nejstastnejsi clovek, mam asi uplne posledni Dotty tyrkys ze vsech ceskych eshopu 😀. Objednala jsem posledni kus v detakem raji. Jinak mam info o nove kolekci - konstrukce je uplne stejna jako ve verzi 2016. Jina je jen korbicka. Me osobne se ale nelibi tolik jako verze 2016. Nelibi se mi vzor, tmave seda barva boku se podle me k tyrkysove nehodi tolik jako ta svetla, nelibi se mi ta odklapeci cast ,,pokryvky,, na korbicce u okenka (nevim jak to lip popsat 😀). Taky se mi u tyrkysu nelibi, ze vnitrek sportaku je oproti sede variante 2016 modry, takze uz nebude tak vhodny pro holcicky. Dala bych plusove body tasce, mozna zpracovani boku korby bude kvalitnejsi a nebude se odirat a ta pokryvka na korbicce je na zip.
@luj89 Mě právě ten DorJan oslovil naživo na prodejně, zkoušela jsem ho složit, vyměnit korbu za sporťák i si s ním trošku pojezdit a líbil se mi...je lehčí než Baby Design... a stejně tu "moji" barvu už nikde nemají, tak asi nakonec dopadne ten DorJan, ale kdoví, ještě je přeci jen dost času 🙂
Ahoj holky, vcera jsem byla kouknout na nas sportak na pude jak vlastne vypada😎 a mam par dotazu, s cim si nevim rady.. Predem mockrat diky..
Ad 1 striska jde polohovat normalne nahoru dolu bez nějakých cudliku, ktere je nutno mackat jako u korby..? Me jo, a nevím jestli to tak ma byt nebo bto delam blbe...
Ad 2 dole totiž u te nasazovaci casti, ktera se cvaka na podvozek... Jsou dva sede cudliky z kazde strany... Na co prosim jsou?
Ad 3 jak se prosim odpojuje madlo v miste sezeni ditete...?
Ad 4 pri zkoušení jsem pochopila, ze jsou 3 stupne v zadove operce.. Uplny sed, pololeh a skooro uplny leh, je tak??? Ten uplny leh mi ale nikdy nedocvaknul jakoby se zvukem jako ty dva predesle.. . Ale nemela jsem tam dite, jen jsrm zkousela.. Jak to mate vy?
Ad 5 dotty ma krasbou vlozku na sezení... Pouzivste ju? A pokud ne, tak proc? Casto vidavam u jinych kocarku, ale i u dotty různé jine vlozky... V cem je ta original na prd?
Holky, vy co mate ke kocarku Maxi cosi, jakou barvu jste poridily?
@luj89 my měli pro chlapečka tuto https://autosedacky.heureka.cz/maxi-cosi-cabrio...
Tak mame kocarek doma 🙂. Je fakt moc krasnej! Snad i neco vydrzi 🙂. Chystam se dat prat vnitrni casti korbicky + pokryvku korbicky i tasku. Co vsechno jste praly vy a jak? (v cem, na kolik stupnu atd.).
Prosím, máte některá v dotty jarní fusak Pinkie? Sedí tam dobře? Děkuji 🙂🙊
Nový Dotty není vyšší, to jen čeští prodejci mají na stránkách uvedenou výšku sportovní části, zatímco korba má těch 120 cm 🙂
Co se vložky do sporťáku týče, tak já právě čekám na druhou, bavlněnou. Za prvé kvůli tomu praní, které tu už bylo zmíněno výše (jakmile dítě chodí, je to konec 😁), a za druhé chci vyzkoušet, jestli se mi na ní nebude malá méně potit. Na léto mi rozhodně další vložka přijde užitečná 👍🙂
A viděly jste ten nový limitovaný Lupo Comfort se zlatou konstrukcí? Ten vůbec nevypadá zle!

@luj89 kdyby ho v detskem.raji meli, tak ho asi vezmu a na druhy shop se vyprdnu. Taky bych byla uz obezretna, abyste nebyli po porodu bez kocarku 🙂