icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

sonacha
8. črc 2017

@bobiiik 09 má Kašpárek baby 🙂

blanii
10. črc 2017

@bobiiik zkuste zajet do sambaby a nebo moje-miminko na Osové. Možná bude skladem, jinak ja mám 09 a jsem mmooc spokojena.

sonacha
10. črc 2017

Nemáte, prosím, někdo tuto zimní sadu BD? Pokud ano, jak jste s ní spokojené? Díky 🌹

bobiiik
11. črc 2017

@sonacha děkuji, ale na Kašpárek baby jsem nenašla, pouze DENIM :(

bobiiik
11. črc 2017

@svatuse díky, ale to je ECO ☹

bobiiik
11. črc 2017

@blani v Sambaby mají jen kolekci ECO a na moje-miminko jsem bohužel také nenašla. Z jednoho obchodu mi psali, že tato kolekce 2015/2016 měla před půl rokem ukončený prodej a koncem roku bude už kolekce 2017 ☹

luj89
11. črc 2017

Holky jaka pláštěnka je na hluboky kočárek? Ta bez zipu? Mat foto? 🙂

bobiiik
11. črc 2017

A máte některá prosím zkušenost s touto variantou: BABY DESIGN DOTTY DENIM 13:
https://www.detskyraj.cz/kocarky-a-doplnky/baby... ? Díky.

sonacha
11. črc 2017

@bobiiik mám ho doma 🙂 Zatím jsme jezdili jen se sportovní sedačkou se synem, pořídili jsme ho ale hlavně na mimi, které čekáme za 3 týdny. Zatím jsem maximálně nadšená!😍 Je krásný, praktický a byl za super cenu, takže za mě ano ano ano! 👍

miseel
12. črc 2017

Tak my jsme nakonec vybrali Espiro Next style. Uvidíme jak se nám s ním bude jezdit.

terionka
12. črc 2017

@sonacha mám a od ledna jsem používala: fusak bezvadnej, rukávník taky, deka spíš na jaro a podzim, tu jsem moc nevyužila, termoobal na lahev zatím nevyzkoušen.

sonacha
12. črc 2017

@terionka moc děkuji! 🙂

tera111
13. črc 2017

@bobiiik Za me super,jezdime 3.tyden, jsme na chate,takze casto teren, lesni cesty- vse zvlada skvele

kahramana
13. črc 2017

Nereklamovali jste, prosim, holky nekteta Dotty v Sam baby Ostrava? Na boudicce se mi zacal parat zip... Kazdopadne bez kocaru nemuzem existovat, ze... Tak nevim co ted... Desim se toho, te to bude trvat mesic... I tyden je moc... :(((

bobiiik
17. črc 2017

Nemáte prosím někdo fotku z prodejny tohoto: https://www.detske-kocarky.cz/kocarek-baby-desi... ? Děkuji.

bobiiik
19. črc 2017

Nemáte prosím někdo Baby Design Dotty Denim 09 (béžový) nebo 03 (světle modrý)? Pokud ano, mohu poprosit o reálné foto? Děkuji. Bohužel už není nikde k dostání 13 (tmavě modrý) ☹ .

gerdee
20. črc 2017

@kahramana my reklamovali hned na zacatku podvozek, slo to pres Sam baby jako hlavniho distributora pro CR..nejdriv rikali, ze tyden, max dva, ale nakonec z toho byl snad mesic 😤 jesteze jsem mela kamaradku jeste pred porodem, co mi pujcila zalozni kocarek.. treba ale strisku jen vymeni, nebo rychle vyspravi a rychle poslou zpet

kokika
20. črc 2017

@bobiiik My máme Baby design dotty 09, v reálu je tmavší než fotky na internetu. Kupovali jsme ho v dubnu a prý to byl poslední kousek v této barvě v ČR, takže už možná taky nebude k dostání.

blanii
24. črc 2017

@luj89 foto nemám ale je to ta bez zipu

luj89
24. črc 2017

@blanii dekuji 🙂. Dnes se mi to podarilo poprvé vyzkouset.

adellt
28. črc 2017

Lze prosím nějak sundat potah ze sportáku a vyprat? nebo pouze odcvaknut? s těmi tyčkami to do pračky nedám :D a nijak mi to z toho nejde sesunout a fakt ho potřebuji vyprat :(

blanii
31. črc 2017

@adellt musite odsroubovat ty tycky, jak to vycvaknete. Myslite teda strisku??

adellt
1. srp 2017

@blanii jo stříšku. Nakonec jsem to vyprala trošku ručně 🙂

kahramana
Odpověď byla odstraněná
lucousek88
Odpověď byla odstraněná
maruska_judy
15. srp 2017

@evulka5
Prosím Evi, jestli máte ještě zde vyfocený kočárek baby design dotty, prosím ozvěte se mi. Moc ráda bych ho koupila, na nový bohužel nemáme. Děkuji za odpověď

luj89
16. srp 2017

Holky, jak je to s adaptery na Maxi Cosi? Je na nich napsano R a L, to je z pohledu, kdyz jsem pred kocarkem nebo za nim? 😀. A davate nejdriv adapter na kocarek a na to sedačku?

blanii
16. srp 2017

@luj89 ahoj, obrazene to tam ani nenasadis, proste to tam nejde pěkně 🙂
A dávám napred adaptéry a pak sedačku.

evavintr
17. srp 2017

@viiny můžu poprosit o rok kolekce a číslo barvy? Hrozně se mi líbí ten světle šedý, vyfocený myslím na začátku této konverzace, ale je to rok 2015 a netuším, zda půjde ještě objednat. Tento tmavý je ale taky moc pěkný. Kde jste objednávali? 🙂 Děkuji moc

Strana