Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
Holky, prosím, vím, že to tu už někde je, ale nemůžu dohledat - jaké stupátko ke kočárku pasuje na dotty? Moc díky 🙂😉
@sonacha V našem Opavském SamBaby mi paní prodavačka doporučila skate od zn. Babypoit. Prý to sedí na většinu kočárků a na Baby Desing ho mají i odzkoušený, tak by s tímto typem problém být neměl...😉 Já ho nakonec ale nepořídila, dcera ťapká hezky pěšky když jdeme někam samy, případně se nese u tatínka "na koni" a na větší výlety (ZOO apod.) jí bereme golfky (Valco Snap Ultra). Osobní zkušenost se stupátkem tedy nemám...
@maruska_judy Dobrý den, my ho jeste vyuzivame, takze zatim bohuzel prodavat nebudu... ale ucite ho muzu jen doporucit. ;)
@evulka5 Děkuju moc za odpověď. Čekáme miminko v listopadu. Také jsem na něj slyšela jen samou chválu 🙂 a ráda bych ho koupila bazarově, nový si z finančních důvodů nemůžeme dovolit. Na předchozí děti jsme měli roan, který krásně houpe a je prostorný. Teď už se nám ale nevejde do auta. Krásný zbytek prázdnin. Maruška
@kahramana Ano máme kola nafukovací. 😉 Bydlíme na vesnici, tak je tu horší terén a nafukovací kola jsou vhodnější. Máme typ Valco Snap Ultra Sport (konkrétně tento: https://www.kasparek-baby.cz/valco-baby-kocarek...) a je skvělý!! Kupovali jsme ho ale především z důvodu, že dcera chtěla na nás vidět, nelíbilo se jí v klasických golfkách, které jsou většinou po směru jízdy, takže jsme museli sehnat takové, kde je sedačka otočná v obou směrech. 🙂 A opravdu se až do dvou let vozila převážně otočená na mě. Má jedninou nevýhodu - že zádová opěrka nejde až do lehu, naklápí se jakoby celá korbička, ale dceři to nikdy na tu hodinu/dvě kdy v něm usla nevadilo. A je trochu užší...
Ahoj holky, nehodil by se někomu nový adaptér k BD na Maxi Cosi, Cybex? My ho měli u kočárku, ale máme vajíčko také BD a tento adaptér k němu nepasuje ☹
Nechám za 250 kaček včetně pošty 🙂
Ahoj holky, nemáte někdo tip, jak ve sporťáku připevnit nahoře u sedícího dítěte fusak, aby nesjížděl? Mám fusak, kde jsou nahoře šňůrky na přivázání ke kočárku, ale to je mně asi na nic.. Řešíte to někdo nějak a kdyžtak jak? 🙂
@jenni4 Nejde to připevnit, ale nijak to nevadilo. Malá byla ve fusaku normálně připoutaná, takže fusak se ani nehnul, držel na těch kšírách. A když bylo potřeba, když jsem třeba malou v obchodě odpoutala a fusak byl rozepnutý, chytla jsem ho prostě nahoře a vytáhla. Celkově jsem s tím opravdu neměla problém 👍
Ahojky, ja vim, ze to sem nepatří, tak jen stručně, prodávam Dotty gray 2016. Kdo by měl zajem, více info ve zprávách.
Zdravím, děvčata,
omlouvám se za inzerci, ale sháním Baby Design Dotty Denim - tmavě modrý, ve slušném stavu.
ideálně Praha a okolí (např. Plzeň není problém, dojedu). Bohužel nemám FB, takže zkouším zde.
Za nabídky předem děkuji
Hanka
Hezký podvečer, prosím, asi to tu už bylo, ale nemůžu najít, je možné polohovat sporťák u BD dotty do úplného lehu? Moc díky!🙂

@evavintr Ahoj, je to kolekce Dotty 2016, model 10 černošedá. Já kupovala na kasparek-baby.cz, ale obávám se, že to budeš mít těžké, už tehdy jsem ho našla jen na dvou eshopech a poslední kusy :/