icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

viiny
17. srp 2017

@evavintr Ahoj, je to kolekce Dotty 2016, model 10 černošedá. Já kupovala na kasparek-baby.cz, ale obávám se, že to budeš mít těžké, už tehdy jsem ho našla jen na dvou eshopech a poslední kusy :/

evavintr
17. srp 2017

@viiny děkuji za odpověď, myslím si to taky :( Máme známou v babycar, tak zjišťuje, zda se dá vůbec ještě objednat, ale uvidíme...Ty staré řady jsou opravdu mnohem hezčí, moc jim to teď s designem nejde 🙂

viiny
17. srp 2017

@evavintr To je fakt, dřívější kolekce byla rozhodně hezčí 🙂 tak držím palce!

sonacha
17. srp 2017

Holky, prosím, vím, že to tu už někde je, ale nemůžu dohledat - jaké stupátko ke kočárku pasuje na dotty? Moc díky 🙂😉

vedaliel
17. srp 2017

@sonacha V našem Opavském SamBaby mi paní prodavačka doporučila skate od zn. Babypoit. Prý to sedí na většinu kočárků a na Baby Desing ho mají i odzkoušený, tak by s tímto typem problém být neměl...😉 Já ho nakonec ale nepořídila, dcera ťapká hezky pěšky když jdeme někam samy, případně se nese u tatínka "na koni" a na větší výlety (ZOO apod.) jí bereme golfky (Valco Snap Ultra). Osobní zkušenost se stupátkem tedy nemám...

sonacha
18. srp 2017

@vedaliel moc díky! 🙂 Já právě pořád váhám, syn taky ťapká, ale když spěcháme, tak je to náročné 😨😀 Tak to ještě zvážíme a uvidíme, jestli pořídíme. Prima den 🙂

evulka5
autor
20. srp 2017

@maruska_judy Dobrý den, my ho jeste vyuzivame, takze zatim bohuzel prodavat nebudu... ale ucite ho muzu jen doporucit. ;)

maruska_judy
21. srp 2017

@evulka5 Děkuju moc za odpověď. Čekáme miminko v listopadu. Také jsem na něj slyšela jen samou chválu 🙂 a ráda bych ho koupila bazarově, nový si z finančních důvodů nemůžeme dovolit. Na předchozí děti jsme měli roan, který krásně houpe a je prostorný. Teď už se nám ale nevejde do auta. Krásný zbytek prázdnin. Maruška

kahramana
21. srp 2017

@vedaliel máte Valco prosím ten s temi nafukovacími koly? Je j, jich milion druhu, prd se v tom význam, ale nektery z Valco by snad mit mel... Zkousela jen jina penova kola a je fo hruza u tech golfek:(((

vedaliel
21. srp 2017

@kahramana Ano máme kola nafukovací. 😉 Bydlíme na vesnici, tak je tu horší terén a nafukovací kola jsou vhodnější. Máme typ Valco Snap Ultra Sport (konkrétně tento: https://www.kasparek-baby.cz/valco-baby-kocarek...) a je skvělý!! Kupovali jsme ho ale především z důvodu, že dcera chtěla na nás vidět, nelíbilo se jí v klasických golfkách, které jsou většinou po směru jízdy, takže jsme museli sehnat takové, kde je sedačka otočná v obou směrech. 🙂 A opravdu se až do dvou let vozila převážně otočená na mě. Má jedninou nevýhodu - že zádová opěrka nejde až do lehu, naklápí se jakoby celá korbička, ale dceři to nikdy na tu hodinu/dvě kdy v něm usla nevadilo. A je trochu užší...

sonacha
27. srp 2017

Ahoj holky, nehodil by se někomu nový adaptér k BD na Maxi Cosi, Cybex? My ho měli u kočárku, ale máme vajíčko také BD a tento adaptér k němu nepasuje ☹
Nechám za 250 kaček včetně pošty 🙂

jenni4
18. zář 2017

Ahoj holky, nemáte někdo tip, jak ve sporťáku připevnit nahoře u sedícího dítěte fusak, aby nesjížděl? Mám fusak, kde jsou nahoře šňůrky na přivázání ke kočárku, ale to je mně asi na nic.. Řešíte to někdo nějak a kdyžtak jak? 🙂

finn
24. zář 2017

@jenni4 Nejde to připevnit, ale nijak to nevadilo. Malá byla ve fusaku normálně připoutaná, takže fusak se ani nehnul, držel na těch kšírách. A když bylo potřeba, když jsem třeba malou v obchodě odpoutala a fusak byl rozepnutý, chytla jsem ho prostě nahoře a vytáhla. Celkově jsem s tím opravdu neměla problém 👍

finn
24. zář 2017

Ještě jsem k tomu našla i fotku...

jenni4
24. zář 2017

@finn díky za odpověď. Mně to trochu taky drží ty pásy, ale syn se pořád jaksi vrtí a sjíždí mu to za hlavou a nebaví mě to pořád vytahovat 🙂 Tak mě napadlo, že když má fusak ty šňůrky, že bych to mohla nějak líp nahoře upevnit, ale asi to fakt nepůjde.

finn
1. říj 2017

@jenni4 Tak na vrtění pomůže jedině mumie 😂

jenni4
1. říj 2017

@finn tohle u nás už neprojde 😎 ještě jsem četla, že se dá dát nahoru spínací špendlík a k tomu to přivázat, ale zatím jsem to jen zastrkala a tentokrát to drželo 🙂 a máme úplně stejný kočárek 😉

finn
18. říj 2017

@jenni4 Ze spínacího špendlíku bych měla strach - kdyby se za to nešťastnou náhodou zatáhlo, mohlo by to potrhat látku... 🤔 Takhle jsi to vymyslela dobře 👍 Nás teď čeká třetí zima s Dottym, malá furt ještě spí v kočárku pěkně 🙂

jenni4
18. říj 2017

@finn já bych právě ze špendlíku měla taky strach a je mi i líto tu látku propíchnout. Malý občas taky ještě spává v kočárku, my jsme maximálně spokojení 🙂

maly_kukolar
Odpověď byla odstraněná
kminek
Odpověď byla odstraněná
kahramana
26. lis 2017

Ahojky, ja vim, ze to sem nepatří, tak jen stručně, prodávam Dotty gray 2016. Kdo by měl zajem, více info ve zprávách.

vedaliel
Autor odpověď smazal
haanja
18. led 2018

Zdravím, děvčata,
omlouvám se za inzerci, ale sháním Baby Design Dotty Denim - tmavě modrý, ve slušném stavu.
ideálně Praha a okolí (např. Plzeň není problém, dojedu). Bohužel nemám FB, takže zkouším zde.
Za nabídky předem děkuji
Hanka

j.b.
18. led 2018

@haanja dobrý den, a na kdy ho potřebujete?

haanja
19. led 2018

@j.b. Díky za reakci 🙂 Napsala jsem Vám SZ.

tera111
23. led 2018

@haanja dobrý den, budu provát na přelomu dubna/května.Pokud by to stačilo, dejte vědět. Kočárek v super stavu, ježděný od července 2017.

sonacha
31. led 2018

Hezký podvečer, prosím, asi to tu už bylo, ale nemůžu najít, je možné polohovat sporťák u BD dotty do úplného lehu? Moc díky!🙂

dzogobela
31. led 2018

@sonacha ano 🙂

sonacha
31. led 2018

@dzogobela díkýýý 🙂

Strana