Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
Holk, vcera jsme poprve vytahli sportak a nejak se nam nepodarilo poaunout ty pasy na nizsi uroven.Vzadu tomu dost brani takove to kovove madlo, kterym se reguluje poloha operky zad. Mozna ven bychom to dpstali, ale do te nizsi diry uz tezko... Slo vam to? My to nakonec nechali v te vyssi, ale u podlozky jsme to protahli tou spodni + na podlozce ma dcera jednu pulku Pinkie fusaku, tak tam jsme to taky protahli tou spodni.
Joa jeste jedna vec... jak skladate sportak do auta? 😉
ahojky holky, tak pročítám tady recenze a nechce se mi číst všech 55 stránek. Spousta tam spíše řešíte nákup, ale spíše by mě zajímaly recenze na kočárek sportovní verze. Jak jste spokojené? KOlečka nerachtají nebo nevržou? Do kolika měsíců vozíte dítka ve sportáku? Můžu poprosit i nějaké fotky s vašimi ratolestmi? Díky moc za komentáře
@ivulkaaaaa ahoj, malý ve sporťáku od 9 měsíců doteď (2r.3m.), jezdíme denně. Zatím se neviklá ani nevrže. Dlouho jsem ho vozila obličejem k sobě, teď už spíš po směru jízdy. Teď měří asi 90 cm a už mu teda trčí nohy, když je natáhne a na spaní se tam vejde fakt natěsno. Spí tam už opravdu jen příležitostně. Nevýhodou bylo, že když jsem vezla proti směru, moc tam neseděl nánožník, ale dalo se to. Teď si sám zvedá plošinku pod nohama, že to moc nedrží úplně v té nejnižší poloze. To mě trochu štve. Se zimním fusakem se mi zdála korba úzká oproti hluboké. Ale nemám srovnání a nevadilo to ničemu. Fusak nejde nahoře pořádně o nic zachytit, takže v poloze v sedě klouže dolů. Jednou manžel měnil obě zadní kola, byl už hodně sjetý vzorek a asi 3x jsem píchla. Ale jezdím terénem. Celkově jsem ale spokojená 🙂
Tady synovi bylo 2 roky a 4 měsíce, už spíš jen testoval pro mladší sestřičku 🙂 Za nás super, sice má mouchy (vrže, hůř drží zatažený stříška), ale taky má spoustu výhod. Dobře se s ním jezdí, prostorná dostupný košík, snadno se sundavá fusak nebo podložka, vysoké opěradlo, prodloužeá stříška, není nutno řešit plínou nebo jiným zastíněním, super pláštěnka, prostě bych neměnila 😉
@ivulkaaaaa Nám kočárek nevrzal, nic nerachtalo, nánožník jsem upínala kolem prutů od boudy, takže držel ve všech polohách sportovní korbičky stejně. Fusak byl taky docela v pohodě, když malá seděla, byla připoutaná, takže díky tomu fusak držel, kde měl... Jezdila jsem s ním do dvou let malé, což bylo v zimě, pak jsem přesedlala na Valco (když jedu s nákupem, mám to do megakopce a už to bylo všechno dohromady s tím velkým dítětem nějaký těžký 😉). Měla jsem ten kočárek moc ráda 🧡
@kasenkaaa sehnali jsme to na www.e-babe.cz a jedno kolo vyšlo zhruba na 350,-
Mám kočárek Lupo, kupovala jsem z druhé ruky, na základě recenzí aniž bych ho viděla naživo. Je skvělý a nachodila jsem s ním stovky kilaku. Máme combi auto, takže velikost jsme neřešili. Je skvělé odpružený, nastavení madla, košík, u sporťáku poloha do lehu, nevrže, boudička se otočí po i proti směru, koupila jsem za 4 tisíce a nelituji. Čekám druhé , pokud neporidime sourozenecký tak odvozim i další jen v tomhle
Ahoj, tak jsem ho poridila, mate nektera k nemu skate? Jaky, mel by pasovat Lascal
Já ten kočár zbožňuju!!! :D Letošní hory a procházka na mechové jezírko na Rejvízu. Malá cestou usla a chrněla celou dobu (1,5 hoďky) 👶😴 Má 19 měsíců, vejde se do sporťáku s kombinézou, dekou i fusakem úplně v pohodě (ale tedy má teď vel. 86, zimní kombinézu dokonce jen 80 😀 ). Korbička upevněná na saních jen stahovacími pásky, drželo to skvěle. Tak pro inspiraci holky... 👍😉

@sonacha dekujeme za fotku, mam stejny fusak 😀. jinak prave resim to same, ten origos fusak je desnej, taky budu kupovat od Pinkie. bud ruzovy nbo nejaky tmavy neutralni. A urco pujdu do toho nezatepleneho.