icon

Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?

evulka5
23. čer 2015

Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva

eeen
8. bře 2019

Holky, na kolik dofukujete kola?

luj89
8. bře 2019

@eeen nafukujeme pumpickou na kolo (bicykl), takze tak pocitove no 😀

ria35
10. bře 2019

@eeen v cyklo obchodě nám říkal,že to určitě nemá být nadoraz,pak se prodře duše, možná to bude na pneu napsané. My hustili na benzince

sofiek
11. bře 2019

Dobry den, nechci zacinat novou diskuzi. Ale nemate nekdo soucasnou kolekci 2019 Dotty? Mate sitovany kosik nebo plny? Pripadne muzete komentovat i starsi kolekce pro porovnani. Pani prodavacka tvrdila,ze Dotty byly vzdy jedine se sitovanym kosikem..Moc dekuji

luj89
12. bře 2019

@sofiek mam kolekci 2017 a kosik je zvrchu sitovany, jinak plny. Ale mam pocit, ze husky mel kosik plny?

lida_u
15. bře 2019

Ahoj,nevíte prosím jestli je nějaký rozdíl mezi verzí Dotty a Lupo? Když samozřejmě nepočítám vzhled i když ten mi taky přijde téměř stejný.

jenni4
2. dub 2019

Chci kupovat skejtík ke kočárku. Máte někdo? Jaký a jak jste s ním spokojeni?

svatuse
2. dub 2019

@jenni4 Mam lascal buggy board maxi a jsem spokojena

gracinka7
2. dub 2019

@sofiek 2015 má košík síťovaný.

kasenkaaa
2. dub 2019

@jenni4 mam lascal mini a staci,super

lida_u
11. dub 2019

Ahoj,je u skatu Lascal Buggy board mini dost místa za kočárkem, případně nemohl by sem prosím někdo přidat fotku?

jenni4
11. dub 2019

@svatuse
@kasenkaaa děkuji za odpoveď. Lascal buggy budu kupovat, jen se rozhoduji, jestli mám vzít mini nebo maxi.

sofiek
13. led 2020

Dobry vecer, jak jste spokojene se sportakem k tomuto kocarku? Mam totiz nesedici ditko a nejak me odrazuje,ze to nedam do uplne roviny... nebo to nastavuji spatne a jde to uplne polozit? Moc dekuju

foli
14. led 2020

@sofiek Já v něm vozila taky dítko nesedící a šlo to položit úplně.

kasenkaaa
14. led 2020

mno úplné prkno to není, ale je to lehounce zvýšené, kde je rozdíl asi 3 cm oproti nohám, ve fusaku zimním téměř k nerozeznání, já to neřeším....kluk taky nesedí, ale v půlroce měl 74 cm, takže opravdu musel do sportáku, kde je jen v lehu a pohoda

luj89
14. led 2020

@sofiek a do hlubokého už se nevejde? Dcera přecházela do sporťáku až když uměla sedět, tj. kolem 9./10. měsíce. Ale taky mi to nejde do uplného lehu, jak píše
@kasenkaaa pár cm tam byl rozdíl.

sofiek
14. led 2020

tak ja tam mam pres 10 cm rozdil... (mame tu 2019 verzi). Starsi sedela az na 11m,mladsi je ted 9,5m a zimu v korbe asi neprecka prave...a kdyz jo tam dam,byt ve fusaku,tak je vyvysena dost. Tak jeste zaukoluju manzela at na to mrkne.

sofiek
14. led 2020

@foli jaky model. rok mate? My 2019...

sofiek
14. led 2020

Takhle to mame my...

foli
15. led 2020

@sofiek model už postarší to byl 2016. Ale koukala jsem na fotky, co mám na bazaru a je fakt, že úplný prkno to není. S fusakem bych to vůbec neřešila🙂

kasenkaaa
16. led 2020

@sofiek no ale to měříš blbě... mměříš nejvyšší bod k podlaze... skutečný rozdíl je daleko menší... mám taky 2016. Hlavička je daleko níže, nožičky a zadek naopak výše, takže opravdu se jedná jen o pár cm, který teda můžeš vyřešit i vypodložením nějaké deky, v tom středu, ale jinak bych mimčo nechala v korbě co nejdéle to jde, děti mají stísněný prostor rády. kolik je miminku a kolik měří? Syn byl velikej a narozen v srpnu a jezdil normálně do března

luj89
8. říj 2020

Ahoj holky, prosímvás máte některá zkušenost se skejtíkem/stupátkem k Baby Designu? Pokukuju po tom z Lidlu https://www.lidl-shop.cz/LUPILU-Univerzalni-stu... ale bojím se, jestli tam půjde dát..

eeen
8. říj 2020

Holky, kdyby měl někdo zájem, mam na prodej Baby design dotty denim... 😉

annaliesa
22. říj 2020

Ahoj, prosím vás má někdo Dotty 2018 s detaily z koženky? Neodira se, nepraska? Diky za recenze

elimak
8. lis 2020

@andre_z Dobrý den, vím, že jde o velmi starý příspěvek, nicméně zkouším ze zoufalosti všechny možné cesty. Měla jsem tento kočárek na svou dcerku a přesně jsme k němu dostali tohoto plyšového slona, na kterého byla dcera velmi zvyklá, chodil všude s náma a spinkala s nim...Bohužel jsme ho nedávno ztratili a pro ní je to obrovská ztráta. Prosím nemáte toho slona ještě doma? Moc by nám to pomohlo.....Nebo kdokoliv jiný?

zuzana_name
26. led 2023

Zdravím dnes už zřejmě zasloužilé maminky, od známých jsme podědili kočárek Baby Design Dotty ve verzi z roku 2016, adaptéry na něj už se nevyrábí. Autosedačku máme Maxi-Cosi Rock. Nemáte některá příslušné adaptéry, kterých byste se ráda za příznivý peníz zbavila?
@viiny @sonacha @luj89 @jane085 @dzogobela @marenkav @gabcik25 @efa1 @vedaliel
@dahlia_k @finn @alubif @foli

zuzana_name
26. led 2023

@eeen Dobrý den, pokud je ve verzi z roku 2016, koupila bych adaptéry na autosedačku Maxi-Cosi Rock, kdybyste náhodou měla. Už se dnes nevyrábí... Děkuji

luj89
5. únor 2023

@zuzana_name dobrý den, mám adaptér na vajíčko maxi cosi cabriofix, netuším, zda by bylo vhodné i na vaši autosedačku.. Ale můžu prodat 🙂

zuzana_name
6. únor 2023

@luj89 Dobrý den, jde spíš o rok výroby, Baby Design podle prodejců měnil v roce 2018 konstrukci kočárků a nové adaptéry už na ty starší verze nepasují (máme 2016)

becicka
2. dub 2023

@zuzana_name ahoj, něco mám, jestli je to ještě aktuální...

Strana