Kočárek Baby Design Dotty, máte ho?
Dobrý den, nemáte už prosím někdo kočárek Baby Design Dotty? Je to letošní novinka a neviděla jsem ho zatím nikde v prodejně, tak se chci zeptat na vaše zkušenosti a názory... bojím se ho objednat jen na základě obrázků, aby se barvy nelišily. Děkuji, Eva
@brabdomi dneska jsme tam ráno hned jeli, včera měli naštěstí zavřeno a ten hnědý tam ještě měli, díky tobě jsem konečně ten Dotty viděla na živo 🙂...teď už jen vybrat barvu, ten hnědý to je asi ten tmavě hnědý viď? ten světlej bude asi hodně světlej..já vůbec nevim jakej, nemohla bys vyfotit ten váš někde na světle prosím? já jsem měla favority ten světle hnědý a světle šedý, ale teď, když jsem viděla, že ty tmavý nejsou tmavý, tak asi buď tenhle tmavě hnědej nebo ten tmavě šedej - ten co máte vy, ale furt nevim 😒
Ahojte,mate niektora dotty vo farbe 06,je to fialova,chcela by som vidiet ci je to taka ako v katalogu alebo sa niecim lisi,pripadne ste ho videli na nejakej predajni,dakujem
Ahoj děvčátka,mohl by mi prosím někdo,kdo už má kočárek Dotty 07/šedý napsat,kde si ho mám objednat.Nevěřím,že bych ho koupila v kamenném obchodě a vůbec nemám zkušenosti s e shopy.Teda co se kočárků týče 😉 Jsem do něj totálně zamilováná.Termínek mám na začátku dubna,ale jak to tady čtu,tak je nejlepší čas ho objednat.Díky za info
ahoj, mám aktuální info ohledně limitované edice (denim, eco) - kdo má zájem, tak rychle objednávejte, protože poslední dodávky obchodníkům proběhnout nějak na konci roku..další nová řada vyjde přelom březen/duben 2016 🙂
Čí je to výrobek,prosim?
tak teď jsem se holky naštvala na prodejně nám zapomněli dát pláštěnku tak se tam manžel stavil a viděl tam dotty - asi teda šedé eco podle toho co popisoval hlavně že říkali ještě před týdnem jak je to na objednávku x měsíců dopředu ☹
jo a je vystavený v Uherském Hradišti 😉
Děkuji za info. Tak polský výrobek ne,tomu nevěříme. Vsadíme asi na německou kvalitu a vyrazime k nim. Máme to kousek.
@babanci měla jsem v ruce více kočárků a tedy ty Poláci vyšly nejlépe... Ale je to o vkusu.. třeba Němci mají strašně malé korbičky....
No,velikost korbicky resila moje tchyne uz u mych deti. Mela jsem vzdycky prtavy kocar a deti asi taky,protoze se tam vzdy vesly. Cekame dubnatko a tak v listopadu pujde do sedacky. Mame vzdycky dubnatka. Dneska jsem videla v Praze Stokke a ten se mi teda libi moc.
Čtu ale,že není praktický. Do lesa určitě ne.
@babanci měla jsem v jednu chvíli i Australana a už nikdy! Ujížděl mi, na nerovné ploš převrhoval a bylo to takový hrkátko. Jediný plus byla váha, ale nejlehčí už bych nechtěla.
Řekla bych, že vršek kočárku je stejný jako světle šedý 07 a spodek je tmavší šedá, která tam dělá kontrast. Ty fotky jsou hodně reálné, takhle ten kočárek skutečně vypadá (myslím ten vršek) 🙂
Hm,neni to špatné,ale mám úplně jinou představu. Jakože áách. Teď hlavně,abychom něco takového našli.
Asi jsem se zamilovala do kocarku Joolz. Recenze uzasne,ale musime videt na vlastni oci.
Joolz jsem naživo viděla je krásnej.. taky jsem měla původně jinou představu, ale tenhle měl ze všech co jsem zkoušela nejlepší jízdní vlastnosti a je hezkej
@brabdomi jůůůů tak to je super tolik fotek 🙂 .. jsem ti moc vděčná a opravdu velký DÍK 😉 !!! kočárek je pěknej, je hezčí jak ten celej světle šedej, to bych z obrázku nevěřila, že tenhle bude stejně světle šedej na tom vrchu - i když tohle je spíš asi taková do černa,že?..jen mě na něm vadí jedna věc a to , že má to madlo černý, škoda, že ho nemá v té barvě toho spodku, jako to mají ty ostatní barvy, to je jediný co mi na té 10 vadí, že to barevný madlo vypadá prostě líp..já furt nevim jestli tenhle nebo ten hnědej 😒
@babanci : Nevím, proč tu furt SPAMujete, když evidentně kočárek od baby designu nechcete.. Asi byste měla zkusit jinou diskuzi - tato, pokud jste si nevšimla je o Baby design Dotty - a ten vám není evidentně dost dobrej - takže tak 😎..
Jinak Dotty odstín 10 mám také doma (zatím nepoužitý) a je fakt krásnej - fotky přiložené výše odpovídají reálu, takže ta, která se bojí, že bude moc tmavej, ať se nebojí, protože tmavej rozhodně není 🙂

@nonam_ v pondělí a měli jen jeden hnědý a jeden šedý takže ten hnědý by tam ještě mohl být 🙂