icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

adletka
1. čer 2016

@shannondrake je niz nez korba, ale přijde mi to v pohode

jarka124
1. čer 2016

@adletka akorát do košíku se "leze" hůř a nedá se už tam větší nákup.

adletka
1. čer 2016

@jarka124 to jo, no :(

stumfova
2. čer 2016

Tak já už čekám pomalu 3 neděle na kočárek v černé barvě,včera už mi obchod podruhé psal, že se omlouvají, ale zase pro mě nemají kočárek. Naskladnění další středu. Ještě že rodím až v září, ale aby ho vůbec stihli dodat. Vůbec nikde ho nemají, už jsem zkoušela hledat i jinde.

anettp
2. čer 2016

@stumfova
Obdivuju, ja jsem to nakonec vzdala a poridime jiny kocarek...bych nevydrzela to cekani 😀

cmarinka
2. čer 2016

@stumfova Dobrý den, zkoušela jste www.detskyraj.cz ? Včera mi volala kolegyně, že jim tam dorazili 2 černý Husky, jestli máte na mysli tento typ. Ale je to ještě 2015. 😉

martinkasi
2. čer 2016

my na to byli podobně, sháněla jsem kočárek v říjnu 2015, jelikož jsem měla rodit v Únoru 2016, no a na obchodě mi řekli, že jim je mají dodat, ale neví kdy, že je pozastavená výroba :(, no a čekala jsem do Prosince a pořád nic, tak jsme nakonec koupili v Polsku a to poslední kus v šedé barvě... Ještě paní říkala, že oni je moc tady nechtějí dodávat a taky jsem všude koukala a na netu, že je skladem a pak jak jsem tam volala tak nebyl :(.

stumfova
3. čer 2016

@martinkasi no tak to jsem zvědavá, mě se jiný nijak zvlášť nelíbí

cordera
3. čer 2016

Jednoho Huskyho a dokonce vystaveného mají na detskyruzek.cz . Ale je to myslím ten loňský - ani vlastně nevím jestlu Husky mám novou sérii... jinak tam mají teď ten nový comfort - vystavený v hnědé a na objednání jiné barvy.

1saryk
6. čer 2016

Mám Huskyho, model 2015, černo-šedou variantu a jsem moc spokojená. Žádný problém jsem s ničím neměla. Hluboký kočár cca do půl roku, potom už jsem kvůli fusaku v zimě vytáhla sporťák. Fusal sice na první pohled obyčejný, ale bohatě stačí i do mrazů, malá nikdy nebyla prochlazená, vždy krásně teploučká, dávala jsem přes něj pouze tenkou deku jako designovku🙂 Manipulace s kočárem bez problémů. Myslím, že v porovnání cena - výkon nemá chybu. Jen jsem jednou zkoušela dat na korbičku pláštěnku a nějak to neklaplo ... víckrát jsem to nezkoušela 😀
Kdykoliv jej vidím někde jet, vždy se otočím....i dnes mě svým designem zaujme.
Kdyby měl někdo zájem, prodám. Zachovalý, nezničený, nepoblinkaný ani nic jiného 🙂 🙂 🙂

martinaska2
12. čer 2016

Holky, jaká pláštěnka od Emitexu pasuje na hlubokou korbu? Není to tam napsané... Je to tato Exclusive?
http://www.emitex.cz/cz/menu/23/produkty/vyrobk...

Děkuji za radu 🙂 A ještě mám dotaz, využily jste na autosedačku pláštěnku nebo moskytiéru? Nevím, jestli to není zbytečné :/

martinkasi
12. čer 2016

já koupila pláštěnku v DM babylove a super pasuje 🙂 a proti hmyzu Emitex univerzální a taky pasuje 🙂.

Jinak jsem byla ve Čtvrtek s SAMBABY a mají tak Huskyho 🙂, tak koukněte kdo ještě sháníte 🙂.

adletka
12. čer 2016

Ja používám plastenky, co ke kocaru byly a max spokojenost. Proc kupovat dalsi? A plastenka na hl korbu pasuje i na vajicko.

martinkasi
12. čer 2016

@adletka no já měla na hlub korbu docela směšnou pláštěnku jako :D, byla jenom na boudičku a co jako zbytek jak prší, to mi bude dítě moknout?? Nebo máte na celý kočár?? 😖

adletka
13. čer 2016

@martinkasi ta plastenka je jen pres díru a pres nánožník se natáhne. Kocar je naimpregnovanej, nikdy mi nepromoknul 🙂 naopak si plastenky chvalim, i s nima vypada kocar super a ne jak zahaleny do sprcky :D

martinaska2
14. čer 2016

@martinkasi Dekuji za radu, na tu Babylove kouknu ;)

@adletka No ja nevim, ja si predstavovala, ze plastenka ma byt pres cely kocarek, nevim proc zbytecne vystavovat kocarek mokru, i presto, ze je naimpregnovany :/ Ale pokud ti to tak vyhovuje, tak v pohode ;) Vyzkousim jeste ty jejich origo plastenky, az budu mit kocarek doma a uvidim 🙂

stumfova
15. čer 2016

Tak mi konečně po takové době volali, že jim dnes přišel kočárek Husky v černé barvě a zítra odesílají 🙂. Už jsem to pomalu vzdávala

pela85
16. čer 2016

@1saryk ahoj, mohla bych dostat vic informaci k prodeji kocarku?

sestricka86
17. čer 2016

Tak mě už volali že si můžu kočárek vyzvednout. Trvalo to jen 3 týdny a to mě říkali že se na nás asi dostane až za 1,5 - 2 měsíce 😀 Usmálo se na nás štěstí 😀 máme objednaný celý šedý 2016

molly1987
17. čer 2016

@martinkasi za me plastenka taky na prd. Korbicka promokla. Ja koupila univerzální od Enitex, velikost tusim L a pohoda. Na sportak to nemam odzkousene.
Jinak posilam fotky zeleno sportaku. Chteli jsme odzkouset, v cem budem zachvilku jezdit 😉

1saryk
17. čer 2016

@pela85 ahoj,hluboká korbička je v kombinaci černošedá, sporťák černý se šedým vnitřkem. Součastí šedá taška, černý fusak, nákupní košík, pláštěnky,obal na lahev, šedá deka,rukávník na madlo v zimě-absolutně nepoužitý. Má nafukovací kola,pumpička je součastí, v terénu spokojenost. Odběr Brno - Kuřim - Tišnov. Cena 7000,- za komplet. Dávám i foto nového. Stav obou nástaveb je bez známek opotřebení, na podvozku jsou asi dva škrkanečky od převážení v kufru, jinak vše v super stavu.

mirus2611
18. čer 2016

Holky jenom takový dotaz 🙂 Nevyměnil by někdo sportovní nástavbu? Já mám béžovou a chtěla bych čenou. Ještě jsem ji nepoužila, tudíž je nová. Kdyby měl někdo zájem, ať se mi ozve, díky 🙂

martinkasi
18. čer 2016

holky, kdo už používáte sporťák, tak jde nastavit jenom leh a pak sednutí jako 2 pozice??
Malá bude mít 5 měsíců a chtěla jsem jí tam na chvíli šoupnout, ale zjistila jsem že to je o ničem, sedět nemůže a ležet může v hluboké 😖 😒

molly1987
18. čer 2016

@martinkasi sportak jde nastavit dohromady do 3 pozic: skoro leh, polosed a sed.

martinkasi
18. čer 2016

@molly1987 aha, musím zaúkolovat manžela :(, no zkoušela jsem to x krát a pořád jenom leh a sed, nic mezitím nešlo :(, musíme ještě zkusit...

adletka
18. čer 2016

@martinkasi je to uplne kolmy, pak o něco niz a pak leh

milanski
25. čer 2016

Zdravím Vás. S přítelkyní nás zaujal tento kočárek, ale nikde jsme nenašli vystavený Husky z kolekce 2016 v tyrkysové barvě, který se nám líbí nejvíce. Jediné co na internetu je, tak je předváděcí fotka viz obrázek. Nemá jej někdo z Vás, že by přiložil fotku případně neviděl jej někdo naživo a nepotvrdil by nám, že ta barva opravdu v reálu odpovídá tomu co je na fotce? Ne vždy je tomu tak.

hrozinka8
25. čer 2016

Zdravím🙂
Chtěla jsem se zeptat, kdo z vás má Baby Design Husky 2016 - z fotek to nejde poznat, dá se ta taška normálně oddělat a dát na rameno, nebo má pouze dva krátké popruhy na háčky na madlo kočárku?(tak jak to vidím všude na fotkách?) Doufám že ne🙂 Kočárek už máme objednaný, ale tohle mě nenapadlo. Nemáte už někdo doma? děkuju za odpověd🙂

adletka
25. čer 2016

@hrozinka8 da se oddelat a ma dlouhy popruh 🙂 neboj

adletka
25. čer 2016

@hrozinka8 ale mam teda 2015, takze srý, nejsem k tematu 🙂

Strana