icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

hrozinka8
25. čer 2016

@adletka jo díky, no právě na tom modelu z roku 2015 to je vidět, že jde oddělat, tak uvidím, necháme se překvapit, až nám dojde;) i tak díky🙂

milanski
25. čer 2016

@hrozinka8 Jakou barevnou kombinaci máte objednanou?

hrozinka8
26. čer 2016

@milanski červenou, jako druhou variantu modrou která byla na prodejně. Paní říkala že je po tom obrovská poptávka, minimálně 3 týdny čekačka...ale zrovna někomu objednávali červený, a prý by mohly být dva kusy, tak jsme dali zálohu a bude bud červený, pokud by nebyl, bude aspon modrý.

hrozinka8
27. čer 2016

@adletka Tak mi odpovědělin na FCB obchodu, že taška má krátké úchyty ke kočárku i dlouhý popruh přes rameno 😎 Takže můj dotaz zodpovězen🙂

stumfova
27. čer 2016

@adletka jj jde normálně oddělat, už ho máme doma po měsíci nervů, zda vůbec bude

jerry009
27. čer 2016

Ahoj holky, tento kočárek jsme si také objednali, přestože jsem "teprve" ve 22. týdnu. Moc nás s manželem oslovil na prodejně, nejen, že se nám líbí vzhledově, ale skvěle se nám vozil a líbilo se nám, jak krásně pruží a lehko se ovládá. Objednanou máme variantu v celé šedé barvě. 🙂

Holky, kupovaly jste si do hluboké korby nový fusak? Já přemýšlím nad moc pěkným zimním, který stojí 850 kč. Ten, který je ke kočárku se mi nechce cpát do hluboké korby, když je o tolik větší, ale určitě ho na něco využijem, minimálně na sporťák.

padli_andele
27. čer 2016

Ahoj, tak po 3 měsících stresů, zda kočárek bude, konečně přišel a Baby design překvapil a místo verze 2015 poslali nový typ, který je naprosto super. Pro ty co ještě váhají, oproti starší verzi má několik předností: nová taška, stříška u hluboké korbičky se dá prodloužit takže krásně zastíní miminko, okýnko u sportovní verze (které bylo dříve nelogicky slídové) je jen se síťkou takže bude pěkně větrat, a slídový konec stříšky u sportovní verze je neprůhledný, takže proti slunci bude fungovat mnohem lépe. Jinak stříška u černo-šedé (2016 10) verze je šedivá a černý je jen nánožník a fusak, vše ostatní je hezky šedé. Jediné co nezměnili je upínání nánožníku, pořád je to na dva pásky na suchý zip.

kahramana
27. čer 2016

Ahoj holky, prosím u Huskyho 2015, jaká je ta taška? Na první pohled se mi zda příšerná, ze se do ni špatně leze... Je to taková ta co se ji vrch prehne a zapne na plastový cvok, nevím jak jinak to popsat... Do zítra se musím rozmyslet jestli 2015 nebo 2016, ten už ma klasickou tašku... Je dost rozdíl v ceně kočáru, tak fakt nevím... Jinak vše je na obou verzích témeř stejně bych řekla... Předem diky

kahramana
27. čer 2016

A vy co mate prosím celošedivy odstín 07 melange - jaký mate prosím nanoznik u sportaku barvu? Je šedý??? Sam baby ma na obrazku totiž tyrkysovy, což nějak nechápu...

padli_andele
28. čer 2016

kahramana: co jsem se na to ptala paní prodavačky, tak u 2016 by měl být celošedivý, stejně tak u verze 2015 by měl být šedý, ale u verze 2015 se prý někdy stalo, že poslali s černým nánožníkem (asi došla šedá látka, nevím). My objednávali v 03/2016 a už byla objednávka automaticky převedena na nový typ, takže pokud není někde skladem, tak se prý starší verze už objednat nedá, resp. už ji v Polsku nevyrobí.

martinkasi
28. čer 2016

@kahramana šedý

martinkasi
28. čer 2016

@kahramana no taška je na houby!!! Jak píšete špatně se do ní leze a orientuje :(, musela jsem si koupit jinou, přehlednou :(!

svatuse
28. čer 2016

Ahoj, konečně se mi podařilo najít video s verzí 2016..třeba někdo taky hledal 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=E-iCVYNOFvU
adletka
28. čer 2016

@kahramana ja jsem s taskou spokojena a dost kamarádek mi ji chválí, že je pekna. Vec nazoru

hrozinka8
28. čer 2016

@svatuse super díky! my to viděli už v obchodě, ale to nevadí. je tam vidět i ta taška že jde dát normálně na rameno, na což jsem se ptala. díky!🙂

hrozinka8
28. čer 2016

@martinkasi mluvíte o modelu 2016 nebo 2015? každý model má jinou, alespoň zvenku co jde vidět, už je jiné zapínání. uvnitř nevím zda jsou rozdíly...

hrozinka8
28. čer 2016

@kahramana mně se to zapínání na 2015 moc nelíbilo vzhledově. Ale pokud by to měla být jediná věc, která mi na kočárku vadí, tak mi to nepřijde tak důležité. Zkkoušela jsem tu přesku rozepnout a moc se mi to na první pokus nedařilo, možná to chce ale jen grif...2016 má jen přehýbání, ale je tam magnetek, ten to snad udrží (případně si tam došiju nějaký suchý zip...). snad se dočkáme 2016...

jerry009
28. čer 2016

@svatuse Po tomto videu se na něj těším ještě víc! Jsem moc ráda, že jsme se pro něj rozhodli 🙂

luckamal
28. čer 2016

My máme husky kombinace černá šedá i se zimní výbavou. Dcera se narodila v lednu a ve fusaku jsem jí měla i v hluboké korbě. Jsem velice spokojená a kočárek bych doporučila. 🙂

dannu
29. čer 2016

Budete někdo v dohledné době prodávat Husky?

1saryk
30. čer 2016

@dannu Ahoj, já budu, psala jsem o pár řádků dřív i s fotem. Model 2015, kombinace černošedá, nezničený s komplet výbavou, co byla u nového. Cena 7000,-

dannu
30. čer 2016

@1saryk Děkuji za nabídku, ale hledám bazarový za nižší cenu..

misacek3
30. čer 2016

Taky nad tímto kočárkem přemýšlíme, rozhodně již nový model 2016, jelikož se nám má miminko stejně narodit až na konci ledna 🙂. A vypadá to, že tento typ kočárku vyhraje. Čtu na něj samé dobré recenze (na nový model) a líbí se mi čím dál víc a víc 🙂. máte k tomu některá koupené i "vajíčko" a adaptér?

jerry009
30. čer 2016

@misacek3 My jsme si ke kočárku objednali takové adaptéry (klipy) na upevnění autosedačky jiné značky. 🙂 Autosedačku zatím vybranou teda nemáme..

svatuse
30. čer 2016

Ahoj, kupovali jste ještě extra podložku do hluboké korby?

luckamal
30. čer 2016

My máme vajíčko od maxi-cosi cabriofix.kupovali jsme i s kočárkem jako komplet a k tomu i adaptéry.

adinka_k
30. čer 2016

@svatuse taska super, konecne nekdo premejslel.. aktualni taska je spis na losovani Stastnych deset :(

hrozinka8
1. črc 2016

Tak naše čekačka na kočár je necelý tři týdny, ted volala paní že máme přichystaný, můžeme si vybrat mezi červeným a modrým, tak termín mě mile překvapil, je to jak řekla - 2-3 týdny🙂

molly1987
1. črc 2016

@misacek3 my mame teda model 2015 a vajicko mame taky znacky BabyDesign a k tomu adaptéry.

martinkasi
1. črc 2016

@hrozinka8 mám ten starší model 2015 🙂

Strana