Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?
Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.
Holky, tak nám dnes volali, že náš kočárek je pro nás připraven na prodejně. 🙂 Mám obrovskou radost. 22.6. jsme ho objednali a dnes 20.7. je připraven. 🙂 Máme celý šedý - model 2016. Až si ho převezmeme, tak vám dám vědět. 🙂
Ahoj holky, nechce se mi pročítat celá diskuze k tomuto kočárku, ale třeba tu tato zkušenost s tímto kočárkem není. Je naprosto super, jen taška a pláštěnka na nic. Malému teda budou teprve 4 měsíce, tak nemůžu zhodnotit sporťák, ale hluboká korba je parádní a kočár je lehce ovladatelný dvěma prsty. Tašku jsem si po 2 měsících koupila jinou, nevleze se tam moc věcí a člověk musí vše lovit. Jako tip uvádím tašku Skip hop Duo Signature, máme šedý kočárek, takže jsem ji pořídila v šedé barvě a ani není ten rozdíl moc poznat, že nepatřila ke kočárku. Je o něco světlejší, než kočárek, ale co už. Taška je super, stála 1599 Kč, ale jsem spokojená. Pláštěnku teď budu kupovat od Emitexu, ale zjistila jsem, že asi musí být dvě, na hlubokou korbu a na sporťák.
Holky, máme Baby Design Husky 2016 a cvičně jsme ho zkusili sestavit, vše OK akorát ta zádová opěrka v hlubokém nám nějak motá hlavu. Nějak jsme nepřišli na to, jak to provléct, aby to fungovalo. Poradíte/vyfotíte někdo? 🙂
@misacek3 Ano dvojkombinace s tím winterpackem za 10 990, zbytek jsme dokoupili. Nečekali jsme vůbec, měli ho na eshopu skladem, tak jsme jeli do kamenné prodejny a stál tam 🙂 . Všechno jsme okoukli a brali. Ještě tam měli dva Baby Design Dotty a jeden Lupo Comfort.
@becicka Jééé paráda, díky za supr tip na eshop! 🙂 Za týden, dva budeme objednávat taky husky, jen celý šedý a měla jsem ho vyhlídnutý na dětském ráji za 12650,- 😅
@steufelovic
@misacek3
Holky, myslím že budem s Huskym spokojené 🙂, osobně se moc těším, až poprvé vyjedeme 🙂.
Díky za podnětnou diskuzi 🙂 Kočár se mi líbí čím dál víc 🙂
@becicka Tím jsem si jistá 🙂 Moje sestřenka má právě husky 2015 a inspirovali jsme se u ní, pak jsme se vydali na veletrh for Kids a žádný z kočárků, který tam byl, alespoň pro nás nekonkuroval husky 😎 I pro přítele je ideálně vysoký, nevypadá to, že jede s kočárkem pro děti 😀
@steufelovic Tak my jsme se k němu dostávali teda pomalu 🙂. Ten veletrh jsme zaspali, takže jsme neměli moc přehled. Skákali jsme z levných na drahé, Britax, pak Peg Perego, pořád jsme se těm polským nějak vyhýbali (nějaký divný předsudek) ... nakonec jsem si řekla, že drahý kočárek stejně nechci, žádnou kvalitu mi to moc nezaručí, skladné jsou dnes už snad všechny... tak nakonec Baby Design 🙂.
Holky my si Huskyho vybrali na prodejně, byla to "láska na první pohled". Vzhledově se mi líbil už dříve a zaujala mě ta zimní výbava, ale pak jsem ho spíše zavrhla a dívala se spíš po Britax. Britax mi ale přišel hrozně nízký (já jsem malá, takže pro mě by to nevadilo, ale manžel měří 190cm) a následně na prodejně byl na náš vkus tvrdý. Tím ho nechci shazovat - každé zboží má svého kupce a jistě to je kvalitní značka. Nicméně když jsme zkusili Huskyho, bylo to jasné, úžasně se nám vozil a vzhledově to také vyhrál. Líbily se mi už ty modely z r.2015, ale tyhle 2016 mi přijdou ještě zdokonalené. 🙂
Holky ještě se zeptám všech, co máte Huskyho se zimní výbavou - používáte ten zimní fusak? Trošku mě vrtá hlavou, že je tak moc dlouhý do té hluboké korby.. A přehýbat se mi ho moc nechce v té hluboké korbě, ať tam má miminko pohodlí. Jak to řešíte s fusakem vy?
@jerry009 Dobrý dotaz 🙂 sestřenka musela fusak dokupovat, ten co je ve výbavě je moc dlouhý a musela by ho ohýbat, takže je spíš do sporťáku 🙂
Ten fusak je fakt spíš do sporťáku, do hlubokého spíš přikoupit.
Tak ja ho objednala na ajashop a dodání 3 - 4 týdny 😊 Termín Máme na konci září tak to je tak akorát 😎

@martinkasi jj vím že tam je jiná taška, právě jsem taky v obchode porovnávala. ale tak v nejhorším si může člověk pořídit jinou tašku;) my jdem zítra vyzvednout 2016, tak jsem zvědavá🙂