Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?
Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.
Také jsme objednávali na ajashop, ale né zimní výbavu. Ten fusak jsem nechtěla. Ještě přemýšlím, zda doobjednat adaptéry na autosedačku. Máme maxi cosi, zda to využijeme, ale asi jo. Máme šedo-černý
@stumfova Myslím že to určíte využijete 🙂 určíte třeba jen do krámu nebo tak.... 🙂 na ajashopu mají fakt parádní cenu, musíme tedy prý 3 AZ 4 týdny čekat tak snad to stihneme včas 🙂
Holky můžete mi poradit jakou pláštěnku jste dokupovali na kočárek Baby design Husky? Všude se dočítám,že ty které jsou přibalené jsou nevhodne tak jestli máte nějaký tip? Děkuji
Díky za tip na Ajashop, fakt tam mají asi nejlepší cenu... Snad ještě nějakou dobu vydrží 🙂
Děkuji moc za reakce aspoň se mám od čeho odrazit. 🙂
Ahoj ženy, minulý týden jsme si s manželem byli prohlédnout a ozkoušet Husky v Náchodě a paní prodavačka nám ukázala novinku - Husky v džínové. Původně jsme chtěli celý šedý, ale tahle barva se nám taky celkem líbila, tak jsem teď nahlodaná 😀 Viděla jste ho některá? Neobjevila jsem ho na žádných webkách, ani přímo u výrobce...
@terionka Neviděla. Nebyl to ten Baby Design Dotty denim?
@terionka mrkni na www.detskyraj.cz tam ho mají 🙂 a nebo na tom aja shopu 🙂
Jinak je to Baby design 2016 🙂
@steufelovic Právě že jsem porovnávala fotky a ten kočárek byl džínový celý, i spodek hluboké korby, byla to taková tlumená tmavá modrá. Tahle 03 navy má jiný odstín - ale může to být i focením, monitorem... Tak nevím 😎
Holky, neprodáváte náhodou některá tento kočárek? Měla bych zájem koupit, samozřejmě v dobrém stavu a odběr nejlépe v okolí v Brna.
Díky
Ahojte, chtěla bych se zeptat na tu zimní výbavu - vím, že už se to tu párkrát řešilo, ale fakt je k ničemu? Mně se líbila a ten fusak nám prodavačka v obchodě říkala, že se skládá..myslíte, že to reálně nepůjde? Stejně tak to, jestli je dostatečně teplý - zdál se mi v pohodě, ale čekáme první a nějak asi nemám odhad, co je pro mimi dostatečná teplota 😲 mimčo čekáme v listopadu, takže zimní výbava bude v korbičce určitě potřeba..(a nevím, jestli je mezi tím nějakej rozdíl, ale chceme 2016 🙂 )
Ahojky, přidávám svůj názor, protože my jsme si kočárek Husky 2016 už koupili 🙂 . Původně jsem ho nechtěla, byla jsem zahleděná do jiného, ale jsem strašně ráda, že jsem ustoupila a dala na manžela. Kočárek je úžasně skladný do auta a mimo jiné se velmi skvěle ovládá - nasazuje korbička, sporťák i autosedačka, prostě funkčnost je na jedničku s hvězdičkou 🙂.
My máme barvu šedočerný, původně jsme měli mít modrošedý, ale už nebyl tak máme tento. Zimní výbava je podle mě velmi dobrý plus k tomuto kočárku. Fusak je velice teploučký, je z toho velmi kvalitního fleecu, dá se dát do korbičky, autosedačky i do sporťáku. Ve sporťáku je také taková fleecová podložka, která se dá vyndat na léto. Rukávník je také velmi teplý, takto teplý jsem v obchodě viděla za 900 Kč. Opravdu je velice velice teplý, jsem dost zimomřivá, takže si na to dost potrpím. Deka je také pěkná a termoobal zatím moc neřeším. My čekáme miminko na leden a jsem strašně ráda, že jsme si tento kočárek zvolili, i když s ním mám zatím mizivou zkušenost z používání, naprosto si mě získal svoji praktičností a funkčností. Odjakživa jsem tvrdila, že nechci černý kočárek a stejně ho mám, no co nadělám. Navíc manžel říkal, že v obchodě, kde jsme byli s kočárkama je tenhle na nejlepší úrovni ohledně konstrukce a kvality materiálu, on jako zámečník si na tyto věci velmi potrpí. 😉
Takže to je asi tak vše, kdyby něco pište 🙂
@untabunta super, přesně to sem chtěla slyšet :P :D jedině bych se dozeptala - je ten fusak rozměrově i do té první autosedačky, na převoz z porodnice atd.? bojím se, aby nebyl velký 😲
Chtěla bych se zeptat, u některých kočárků husky vidím, že je u sportáku vpředu stříšky igelit, dá se nějak schovat, aniž by se nezkrátila stříška? Nevíte proč u některých je a u některých ne (alespon podle fotek eshopů). Děkuji
Holky a já mám u hluboké korby ten kšilt jakoby zlomený, křivý. Nahřáli jsme ho žehličkou a vypodložili a dobrý, a včera se zase zkroutil ten karton v tom.
@stumfova a nereklamovali ste to nebo tak něco? 😲 a odkud ho máte, jestli se můžu zeptat? 🙂
@marquettka z ajashop.cz, no reklamovat nestíháme, nebudu měsíc bez kočáru ☹
@stumfova to chápu :( právě se taky takovýho zádrhelu bojím :( zrovna od tama sme taky přemýšleli, že vezmem 😲 a byli ste si ho vyzvednout na pobočce, nebo vám takhle přišel poštou?
@marquettka my jsme si ke kočárku dokoupili autosedačku Cybex Aton Basic 2015 a tam se vejde.
Jinak my jsme kočárek koupili v detskyruzek.cz a obrovská spokojenost, skvělá domluva a rychlé kvalitní jednání 🙂

@steufelovic Tak snad budeš spokojená 🙂