icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

tanakin
2. zář 2016

@stumfova Můžu se zeptat, jak dlouho jste na kočárek z ajashopu čekali?

stumfova
3. zář 2016

@tanakin on byl dlouho nedostupny,tak asi dva mesice.

molly1987
5. zář 2016

Holky, vy co nemáte originální fusak do Huskyho, jaký tedy máte?

svatuse
5. zář 2016

@molly1987 ahoj, ja mam od emitexu

steufelovic
5. zář 2016

Holky tak jsem trošku nervózní... Termín mám 29. a Ajashop prý bude mít na sklade kočárek kolem 14.9. A když čtu v jakem stavu ho ještě doručili :( Tak nevím zdali Máme vydržet a naštěstí je pár shopu, kde mají Huskyho skladem. :(

marquettka
5. zář 2016

@steufelovic taky mám teď s Ajou dilema :/ ale zas si říkám, že pokud zvolíme osobní odběr, tak to tam snad půjde nějak zkontrolovat a uhádat 😲 ale aby nebylo pozdě skrz mimčo..teď si říkám, že řešit to o pár měsíců dřív by vůbec nebylo brzo :D :(

steufelovic
5. zář 2016

@marquettka No porad byl čas :D tak bez kočárku při nejhorším týden vydržíme, ale u nás osobní odběr nepřipadá v úvahu, kdyby to byla Praha tak ok :D Nooo nevím možná počkám do 15. a jakmile mi nedají vědět že bude tak objednávám jinde... je fakt že je nejnižší cena co jsem kde viděla 🙂

evee24
6. zář 2016

Ahoj, taky mám huskyho. Jezdi se s nim uzasne. Ted tu koukám že ten fusak je špatný. Máme 3 měsíční miminko a ještě budeme chvilku v korbě. Takže jste ho všichni vyměnily? A stalo se vam, ze se vytahavaji šňůrky na přebalovací tašce. Mam strach, že se rozpare. Mate někdo zkušenost? Omlouvám se za chyby píši z mobilu.

tanakin
6. zář 2016

Když to tu tak čtu, to abych si ho už fakt z Aji objednala 😀D

molly1987
6. zář 2016

@evee24 s taskou jsem problem zatim nemela, mam ji rok.

steufelovic
6. zář 2016

Nooo taška prý není úplně pohodlna, ze v ni clovek pry musi hodne štrachat a fusak je prý spis do toho sportaku 🙂 tak uvidíme... doufám že malý vydrží alespoň 3 týdny :D

evee24
6. zář 2016

@steufelovic Taška opravdu není pohodlná 😀 mám v ní věci na přebalení občas mobil a průkazku malé a hledám to půl hodiny. Už hledám jinou tašku.

monalena
6. zář 2016

Objednávala jsem kočárek z Ajashopu první informace byla že bude za 3-4 týdny a nakonec byl po týdnu doma i s dopravou. Došel v pořádku.

marquettka
6. zář 2016

@monalena a vady žádné? tuším, že shop za to nikdy nějak nemůže, ale u poláků je to kus od kusu (asi podle směny :D ), takže trochu sázka do loterie 😲
@evee24 a jak špatný fusak? 😲

evee24
6. zář 2016

@marquettka Mám ho ve skříni a viděla jsem ho naposled když sem ješzě měla pupík 😀 tady sem se dočetla že do korby nic moc tak ho pak musím jít okouknout a zkusit s malou. Jsem se radovala jakou mám super zimní výbavu.

steufelovic
6. zář 2016

@evee24 doporučuji tašky od Bebe Jou... Asi do nějaké půjdu 😊

steufelovic
6. zář 2016

@monalena Supr... ono taky asi taky tím, že jsou prázdniny se dodací lhůta prodlouží... ale uklidnila jste me 🙂 kdy jste objednávali?

evee24
6. zář 2016

@steufelovic Me se libi babymoov tak si vezmu asi tuto.

monalena
7. zář 2016

@steufelovic objednávala jsem 22.8.a 30.8. byl kočárek odeslaný. Jen jsem si doobjednávala pláštěnku zatím jen na hlubokou korbičku od Emitexu. To už jsem si zjišťovala předem že ta co je přibalená je malá.

monalena
7. zář 2016

@marquettka já asi fakt trefila tu lepší směnu 🙂 nemůžu si stěžovat

steufelovic
7. zář 2016

@monalena Aha tak asi zalezi jaka barva... My čekáme na cely sedy. Objednavala jsem ho 3.8. cca s Tim ze bude na přelomu měsíce a nakonec má byt az kolem 14.9. :/

monalena
7. zář 2016

@steufelovic jo to je pravda já mám černošedý a ten asi nikdo nechce tak je ho víc na skladě 🙂

tanakin
7. zář 2016

Já uvažuju nad černošedým a celošedým, tak jsem zvědavá, který vyhraje. Živě se mi líbily oba strašně moc 🙂

kahramana
7. zář 2016

Jak moc kocarky prosim perete pred prvnim pouzitim? Staci jen ten povlak matrace nebo to nejak cele svlikate? Mam Dotty... Tim, ze nemam ale kocik primo u sebe doma, tak uz ani nevim jak vypada asi:D

evee24
7. zář 2016

@kahramana Me prodavačky tvrdily ze nemusím a je pravda ze ji tam davam deku nebo v zavinovačce. Ze na tu podusku ji nedávám 🙂

monnnulka
9. zář 2016

Holky, prala jste nektera ten fusak, co je ke kocarku? A jestli ano, tak na kolik a v jakem prasku, jestli v normal Persilu sensitiv a nebo ve spesl prasku, treba co je prasek na funkcni pradlo? Diky moc 🙂

svicko
12. zář 2016

Holky jakou pláštěnku a síťku proti hmyzu jste kupovali na Husky 2015? Jestli Emitex tak jakej přesně typ? Nebo jsem někde četla že i z dm, nemáte zkušenost? Díky za rady 🙂

steufelovic
12. zář 2016

@svicko Zkušenosti ještě nemám ale pláštěnka z DM prý ni moc, že proteče a holky ji i vyreklamovaly :/

evee24
12. zář 2016

Holky chci se zeptat. Nevíte jestli jde sporťák uplne do lehu?

steufelovic
12. zář 2016

@evee24 Ano jde 🙂

Strana