icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

evee24
12. zář 2016

@steufelovic Díky. 🙂

steufelovic
14. zář 2016

Tak holky, dnes mi psali z Ajy, že kočárek bude za cca 10 dni, to už je po 3. Co termín dodání posunuli a více už čekat nemůžeme :( Takže dnes jsem objednala na dětským ruzku... Zatím nepřišel potvrzovací email, me asi trefi šlak :D to je tak, když chce člověk ušetřit... :/ :D

tanakin
14. zář 2016

@steufelovic :-O No teda... Já jim psala informativní mail už asi před měsícem a vůbec nikdo mi neodpověděl, tak taky nevím, co si mám myslet...

steufelovic
14. zář 2016

@tanakin myslíte na Aje? Se mnou naštestí komunikuji, ale čekat dalších 10 dnu, kdy mi pak napíšou, že se doručení posouvá na bůh ví kdy :(

tanakin
14. zář 2016

@steufelovic jj, psala jsem jim prosbu o info na kočár a nikdo mi neodpověděl.

steufelovic
14. zář 2016

@tanakin ty jo to jednání :( tak ještě chvilku vydržet, my už cekat nemůžeme 🙈🙊

marquettka
14. zář 2016

no my objednávali kolem 30.8. a odpověď byla, že kočár bude za 3-4 týdny, takže zatím sou v termínu, tak snad nebude žádná změna 😲

steufelovic
15. zář 2016

Tak mazec :D sehnat Huskyho v barvě co jsme chtěli se nepovedlo, nicméně plno eshopu hlásí, že mají kočárek v dané barvě skladem ale ve skutečnosti to tak není :/ obvolala jsem asi 7 eshopu 🤐 Nakonec jsme museli polevit z barvy ale hlavně že vůbec je 🙂 Až přijde, složíme ho, tak teprve budu v klidu a uvěřím, že už snad bude klid :D

tanakin
15. zář 2016

@steufelovic :-O to je mazec.... A jakou barvu máte nakonec?

steufelovic
15. zář 2016

@tanakin Máme nakonec černo šedý 🙂 je tam rozdíl akorát v barvě korbičce 🙂 A zítra už by měl být doručený, tak už se na něj hrozně těším 😎 Za 14 dní mám TP ale očekáváme každým dnem, takže už budu moct být konečně v klidu 😀

monnnulka
15. zář 2016

Teda holciny jak to tady sleduju, tak jsem rada, ze ho mame od cervna koupeny a je uschovany u tchanovcu. To jsem tehda psala na prodejnu a pani mi odepsala, ze tam maji posledni tri - sedy, ktery uz byl zamluveny, sedo cerny, ktery byl volny a sedo modry a pro ten jsme si jeli, takze jsme nevahali a brali jsme ho 🙂

jerry009
15. zář 2016

Holky jak si svého Huskyho chystáte pro miminko? 🙂 Co z kočárku perete? Já přemýšlím, že vyperu zatím jen tu bílou podložku, co je vevnitř.

steufelovic
15. zář 2016

Joooo my na to měli plno času a já věřila tomu, že když mají napsáno, že je skladem k dispozici, že to tak platí :D Až příjde tak asi vyperu takovou tu vložku do korbičky, myslím, že to bude smrdět novotou.

marquettka
20. zář 2016

nemáte náhodou některá info, jak to vypadá s Huskym na Aje aktuálně? máme možnost ho mít odjinud, ale dráž..tak nevím, jestli čekat, nebo mít radši klid..:/

untabunta
21. zář 2016

Ahoj Holky, vloudím se vám do diskuze.
My už máme kočárek doma, po dvouměsíčním čekání jsme nakonec vzali barvu, kterou jsme původně nechtěli, ale jsem ráda, že už ho máme a nemusím se strachovat, zda dorazí či ne. Jak jsem tak zjištovala z ostatních e-shopů dodání s tímhle kočárkem je složité. Všude píšou že bude další naskladnění na konci září či na začátku října. Psala jsem si s vývozcem v ČR (kteří je dodávají do všech eshopů) a ti mi napsali, že mají pouze omezené množství kusů a sami vůbec nevím jestli jim přijde kočárků 70 nebo 6, takže je lepší brát dokud je, že prý mají spoustu zákazníků, kteří čekají na dané barvy, ale na ty se asi ani nedostane. Nechci vás samozřejmě nijak strašit, ale já bych radši vzala i dražší, ale abych ho měla.
Jo a na Aje jsou Husky v loňské kolekci a ne v letošní, proto jsou levnější. Husky 2016 jsou totiž všude za stejnou cenu a kde jsou levnější, tak jsou to loňská kolekce. Pěkný den 🙂 🙂

kahramana
21. zář 2016

Holky, prosim, jaka je velikost, sirka delka, toho mistecka na lezeni v korbicce? Takova ta madrace... kdo jej mate doma, muzete prosim premerit? Nekde jsem to uz cetla, ale nez to dohledam, budou Vanoce...mam sice Dotty, ale u Huskyho to bude stejny, rekla bych... a budete na to dávat prosteradlo????

becicka
21. zář 2016

@untabunta Kolekce 2016 má tu výšivku a bouda nemá ten slídový průhled, což jsou normálně i kočárky z Aji. Mám doma červený.
A ano dovozce do ČR je jen jeden a poptávka velká, takže je to složitější. Taky nám říkali v Sambaby.

becicka
21. zář 2016

@kahramana Už to měřili v diskuzi o Baby Design Dotty, je to asi na třetí stránce diskuze. Myslím, že Husky to má stejně.

marquettka
21. zář 2016

@becicka takze od Aji nám dojde normálně 2016, pokud dojde?? Malém sem ted měla infarkt :o

becicka
21. zář 2016

@marquettka Jestli máš výšivku, tak máš 2016.

svatuse
21. zář 2016

@marquettka v Aje maji urcite 2016. Kdyz jsme tam byli pro kocarek, psni pred nama slozila zrovna ten cervenosedy, abychom se podivali a mohli se rozhodnout..

marquettka
21. zář 2016

@becicka no ještě právě nemám nic :D :( ale doufám, že teda dojde 2016 i kdyz z Aje..😲

kahramana
21. zář 2016

@becicka mic, moc děkuju🙂

becicka
21. zář 2016

@marquettka Tak ale víš, cos objednávala, ne? 🙂 Byla tam fotka kočárku i popisek.

marquettka
21. zář 2016

@becicka joo, to jo, já právě počítám s tou 2016 na 100% 🙂 jen po tom, co sem napsala untabunta sem se zase vyděsila :D prostě už ať ho mám doma a sem v klidu! :D 🙂

becicka
21. zář 2016

@marquettka Tak nevíme, čím to má untabunta podložené 🙂, ale fakt bych se nestresovala. Já mám doma z Aji Husky 2016 za tu cenu.

marquettka
21. zář 2016

@becicka super, děkuju za uklidnění 😀

petisek111
23. zář 2016

holky mate tady nekdo fotku nazivo ve variante-seda a varianta sedočerná??

veroonika66
23. zář 2016
Strana