Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?
Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.
holky at jsem jistější a autosedačku jste zvolili na základě recenzí/zkušeností dokoupit k tomuto jakou?? dekuji
@petisek111 dala jsem na holky co psala i nás ve skupině (prosincovky) a dobrý ohlas měl be safe. A maxi cosi cabriofix a tuhle jsme tedy pořídili 🙂
@petisek111 Taky máme maxi cosi cabriofix, ale je potřeba dokoupit adapter.
Tak mi konečně odpověděli z Aje, dodání celošedého kočáru se pohybuje prý od 4 do 8 týdnů, tak jsem na to velmi zvědavá. Já se taky pořád nemůžu rozhodnout, jestli šedý nebo černo-šedý. Živě jsem je viděla oba a oba se mi moc líbily. Autosedačku chci taky maxi cosi cabriofix.
@petisek111 Máme také Maxi Cosi Cabriofix. Akorát trošku starší typ, ale super stav. 🙂
To je mazec 🙂 my jsme ho objdnali na poslední chvíli odjinud a jestě ze! V pondeli přišel, odpoledne se složil a přichystal a v noci jsme jeli rodit :D Jinak taky máme Cabriofix 🙂
Máme šedo-černý, 2016, koupený v Kočárkově v Náchodě, čekali jsme na něj necelý měsíc, v ostatních eshopech jsem musela objednávku zrušit, protože lhůtu neustále prodlužovali. Je k němu deka, fusak, narukavnik a ještě termoobal na pití. Dají se s ním dělat různé psí kusy, je krásně odpružený, korba akorát velká, zapínací košík vespod i s pumpičkou. Korba je odvětraná, dá se odhrnout a je tam síťka, stejně tak se stínítko dá ohnout až dolů, takže na miminko nesvítí, nedouká, nesněží (a když se k tomu ještě připne ten "ohyb" s obrázky, tak na miminko ani neuvidíte 😀). Kočárek je spíš do většího auta, ale když se sindají kolečka, je to v cajku. Já i chlap máme přes 180 cm a kočárek je krásně vysoký a přitom stabilní, rukojeť se dá nastavit. Museli jsme jen dokoupit pláštěnku, protože ta origoš zakrývá jen díru, kterou koukáte na mimi. Autosedačku jsme vzali z druhé ruky maxicosi se základnou. Pozítří mám termín, tak se těším, až ho vyzkouším 🙂
já jsem čekala vloni měsíc a půl (!) na tyrkysové lupo s konečným verdiktem, že není a už ani nebude. Do té doby ani ťuk, kdybych tam nenapsala a neurgovala, tak ani nenapsali sami. Na konec jsme vzali hnědé, které měli skladem, ale když vidím ten tyrkys na život - to je prostě nádhera. Všude jen hnědé, černé nebo bílé kočárky a ta tyrkysová je prostě unikátní a svá 😎 škoda no...skladem už je...
To byla zase moje zkušenost ...
Holky perte fusak a ten rukavnik? Nemůžu se nějak dopátrat jak, abych to náhodou neznicila :D
Holky, tak přidám naši "zkušenosti". Kočárek jsme si vybrali Baby design husky 2016 v barvě tyrkys. Byli jsme ho objednat teď v neděli v Dětském ráji v Praze. Kočárek tam mají vystavený v barvě vínové a pak tam mají Dotty denim a pak nějakou barvu a pak Lupo. Paní nám řekla, že v barvě tyrkys mají objednané 4 kusy a já jsem druhá 🙂. Kočárek by měl dorazit v polovině října, ale paní říkala, že spíše ke konci a ani tak není zaručené, že jim ty 4 kusy dodají. Ale že dva by měly určitě přijít 🙂. Termín máme "až" 27.1.2017, takže necelé 4 měsíce. Až kočárek budeme mít, pošlu reálnou fotečku barvičky. Moc se na něj těšíme! Takže holky neváhejte a opravdu objednávejte včas 🙂
Heh, a mně z jednoho kočárkového obchodu napsali k dotazu, jaká je dodací doba BDH 2016 toto: zboží budeme stahovat ze stránek, tady ta kolekce už bohužel nebude. Na podzim nám příjde nová kolekce pro rok 2017... Čímž mě teda nejprve vyděsili a pak i nahlodali, že bych počkala... Tak já nevím 😀
@tanakin My ho máme už objednaný a má přijít, tak dám pak vědět 🙂. Záleží jakou chceš barvičku. Taky jsem si říkala, že bych počkala na 2017, ale zatím jsem tu řadu neviděla a nevím, v čem bude rozdíl a myslím, že ta řada bude taky na objednání a dlouhá čekací lhůta a já chci mít kočárek do konce listopadu doma, mohu rodit klidně v prosinci, o měsíc dříve.
nízký bych neřekla-mám 164cm a prijel mi na hranici-pro me spíš lehce vyšší... a co se tyce korbičky dlouhá je klasicky,ale me treba vadí,ze je zaoblena-a k nožičká se zužuje-tedy pro zimní fusak je to horsí-jen tak nejaky nesedí...
Dekuji za odpoved. Kocarek se mi moc libi,tak jsem ho nakonec objednala. Merim 162cm,takze podobne jako vy. Termin mam v lednu,tak doufam,ze se tam mimco vejde v pohode i s fusakem. Uvidim. Ted jen,aby dorazil vcas. 😊
Nízký není vůbec - já 175, manžel 196, babičky 180, jsme vysoká rodina a nikdo nemá problém 🙂 jen, pokud dáš madlo hodně nahoru, pak budeš kopat špičkou bot dolů o brzdu.
Syn se mi do hluboké korby vešel do 5.měsíce, ale je to dlouhán po tátovi. Porodní délka asi 55 cm, růst co 2 cm za měsíc, jednou i 4 cm, takže jsme brzo přešli do sportáku. Ale fusak + deka + zimní oblečení v pohodě 🙂
Máte někdo, prosím, odzkoušené fusaky Emitex Combi v korbičce? Vleze se ok? Zrovna jsem objednala, tak tajně doufám, že jo...
já mám třeba tento:
http://www.miminkaabatolata.cz/detail/5648548/n...
A v pohodě i s dekou 🙂
@kahramana kdyz je oddelany spodek na nohy vleze se krasne
Holky, nebudete někdo chtít kočárek Husky?? Budu prodávat cca koncem roku (možná i dřív), používaný korbička cca 6 měsíců a sporťák jenom chvíli, celý šedý v dobrém stavu, popř. foto nafotím 🙂. Je k tomu fusak, rukávník. Cena by byla dohodou 🙂.
@martinkasi A je to Husky 2016 ?
@svicko ja dokupovala univerzalni v DMku za par korun
@tanakin kupovaný v prosinci 2015, takže asi ne 🙂.
@tanakin jinak k tomu prodám Fusak, rukávník, pláštěnku, deštník, síťku + adaptéry na sedačku Maxi-Cosi.
@martinkasi skoda,ze nabidka neprisla drive nez jsem kocarek objednala, dbes mi akorat dorazil akorat ve verzi 2016 domu,tak se tesim,az ho rozbalim 🙂
Nemá někdo zkušenost s fusakem kaiser? Jestli se vejde do korby? Děkuji
Je to můj favorit 🙂 chtěla bych Husky červenou korbu nebo tu tyrkysovou 🙂) zatím na něj slyším samou chválu. A na rozdíl od ostatních značek se s ním opravdu krásně jezdí. Mam foto červeného a tyrkys v porovnání s adamexem (který vypadá že je mohutnější ale klame to jen ta stříška, prostorově i výškově by bylo mimi na stejno 🙂)

@veroonika66 děkuju jsi zlatá ;) sedy sem dohledala a ted se rozhodnout...asi sedo-cerny vede ;)