icon

Kočárek Baby Design Husky-máte zkušenost s tímto typem?

taara36
15. dub 2015

Holky, vybírám kočárek a zatím jsem zmatená jako včelka v lese... Hodně mě ale zaujal kočárek Baby Design Husky, máte s ním někdo zkušenost? Vyhovuje Vám? Budu moc ráda, za Vaše příspěvky. Díky! T.

123mamka
6. únor 2017

@maki_j Dobrý den, můžu se zeptat na zkušenosti s kočárkem Baby Design Husky? Myslíte, že je vhodný do terénu? Děkuji

jarka124
6. únor 2017

@123mamka dobrý den, Huskyho doporučuji! Super kočár vhodný i do terénu 🙂 najezdili jsme stovky a stovky kilometrů!

maki_j
7. únor 2017

@123mamka do terénu podle mě vhodný je. Byli jsme na horách a projeli jsme v pohodě všude a pěkně pruží. Ale od 8 měs máme ve městě lehčí sporták. Ale na chatu a výlety bereme stále Huskyho. Jsem s ním max spokojená a i na druhé bych si ho ráda nechala. Ale sporťák už je synovi úzký a krátký... a to je docela drobek. V 18 měs má sotva 10 kg. Ty kombinace mají své nevýhody, ale za mě je to nejlepší kočár.

untabunta
13. únor 2017

Ahoj holky, tak také přidávám svoji zkušenost s tímto kočárkem. Jezdíme s ním zatím jenom dva měsíce, ale maximální spokojenost. Prvně jsem byla zásadně proti němu a manžel si ho proti mé vůli prosadil a dnes mu blahořečím, že jsem nakonec dala na něj. Kočárek je lehký, skvěle se ovládá a teď venku v těch mrazech se osvědčil na 100% 🙂.
Chci se jenom zeptat, nevíte kde se dá sehnat pláštěnka na korbičku? Děkuji

zuzinka6
13. únor 2017

ahoj, vcera mi prisel Husky melange a je bomba!!! Jen ten fusak rozhodne nejde do hluboky korbicky, pokud teda nebude precuhovat dole a dite mit nohy nahoru! Jinak do sportaku parada. je pevnej.

terionka
13. únor 2017

@zuzinka6 dá se přehnout a vleze se i s miminem

zuzinka6
13. únor 2017

@terionka jo myslis jako napul? to mi nenapadlo...a jestli nebudou hrboly pod zadickama

terionka
14. únor 2017

@zuzinka6 Nee, myslím když do něj miminko zapneš, v prostoru nohou zbyde spousta místa. Tenhle volný prázdný kus přehnu nahoru a celé nacpu do korby, v pohodě se tam vejde a pak pře to zapnu nánožní kryt. Miminko leží nahoře pod boudou a dole v nohách je přeložený ten volný kus fusaku.

zuzinka6
14. únor 2017

@terionka ajoooo, zkusim ho vyprat, jestli nezmekne

123mamka
16. únor 2017

A nevíte, jaký je rozdíl mezi huskym a lupu comfor? Krom te zimní výbavy tedy. Myslím hlavně odpruzeni, kola...budu jezdit hlavně v lese v terenu. Do porodu budu v nemocnici tak už nemám šanci se na ne jet někam podívat. Dekuji

zuzinka6
16. únor 2017

@123mamka podvozky jsou u vsech stejny, lisi se jenom latka a vybava.ja chtela Husky, protoze nema sitkatej kosik. Pak je vsechno v nom zapraseny

katkahege
16. únor 2017

My máme kočárek HUSKY z Kašpárka > https://www.kasparek-baby.cz/baby-design-kocare... a jsme moc spokojení. Paní na prodejně byla velmi příjemná a dokázala poradit 🙂 Za nás velká spokojenost, zvlášť,když jsou super akce.

svatuse
16. únor 2017

@123mamka rozdil je opravdu jen v latce, barvach a cene..ja chtela puvodne husky i kvuli zimni vybave, ale holky tady ten fusak moc nechvalily..kdyz jsem ho videla nazivo, rozhodla jsem se pro lupo comfort a za usetrene penize koupit "rostouci" fusak od emitexu.. Nelituji.. 🙂

svatuse
16. únor 2017

@123mamka
@zuzinka6 jo a kosik na lupo comfort ma sitku jen zvrchu, ale nemyslim si, ze by to byl nejaky problem..zase tak zaprasene veci z toho nebudou 😉

zuzinka6
16. únor 2017

@svatuse no já měla zespoda plnej a zhora otevřenej a všechno bylo od prachu pláštěnka apod.. proto jsem chtěla uzavíratelnej zvrchu 🙂 je to praktický... a navíc tu někdo psal, že Husky má lepší matroš

svatuse
16. únor 2017

@zuzinka6 OK, ja s kocarem jezdim zatim jen 3 mesici, takze se nehadam 😉 Co se tyce materialu, tak ten je jiny uz od pohledu, nekde se ten cenovy rozdil projevit musi 🙂 Ale i na lupo comfort je material kvalitni.. Osobne jsem s timto kocarkem vic nez spokojena...jezdi paradne i v terenu a material a barvy jsou podle mne uz jen otazkou vkusu 🙂

zuzinka6
16. únor 2017

@svatuse dyt jo, já jenom píšu svoje poznatky 🙂 jinak barvy se mi taky víc líbily u jiných modelů no...

zuzinka6
24. únor 2017

holky, my už máme kočárek u babičky v krabici zabalenej, nemohly byste mi některá prosím změřit rozměry tý tašky na rukojeť? Děkuju

terionka
24. únor 2017

@zuzinka6 38 x 28 x hloubka dna 14 cm

zuzinka6
24. únor 2017

@terionka super, diky!!! jeste prosim o roztec tech spuntiku, na kterych to visi.😉

pidalka12
26. únor 2017

Holky,byla byste některá tak hodná a změřila mi kočárek, vnitřní korbu, zevnitř? Myslíte, že tam bude vejít 7 měsíční miminko s fusakem? Moc děkuji za odpovědi! 🙂

padli_andele
27. únor 2017

@pidalka12 je to 78 cm x 35 cm, ale je tam hodně výstelky, takže kdyby se fusakem zmáčkla, dostaneš se na těch výrobcem inzerovaných 80cm. Naší holčičce je 7,5m a v korbičce je pořád, teď už teda bez fusaku, ptže jí v něm bylo horko, ale měli sme tam ten od BD a ten je docela tuhý, takže s nějakým měkčím si to umím představit klidně i za měsíc. Upřímně, my půjdeme do sporťáku spíš proto, že si malá v korbičce už sedá, než že by se tam nevešla. Např. kamarádka má Concord a už v 6m museli s malou do sporťáku, prostě se tam nevešla.

domza
27. únor 2017

prodavam cerveny Baby Design husky 2016. Je jako nový (použitý pouze párkrát). V záruce až do května 2018. Více v bazárku

pidalka12
27. únor 2017

@domza Dobrý den, můžete mi prosím poslat odkaz na inzerát.Z mobilu mi to bohužel nejde najít 🙂 děkuji moc

pidalka12
27. únor 2017

@padli_andele
Moc děkuji 🙂
Já jsem docela v pasti, vůbec nevím pro který kočárek se rozhodnout.Bojím se,že malá se tam v zimě nebude vejít,tp mám 10.7. Já teda nejsem zastánce dávát dítko brzo do sporťáku, samozřejmě pokud sedí, tak ano. Ale BD Husky se mi líbil od začátku. Teď jsem se docela zakoukala do Tudor kočárku. Bohužel v okolí nemám nikoho, kdy by BD měl, abych ho očíhla na živo.

pidalka12
27. únor 2017

@padli_andele
A teď ještě další dilema, jestli Husky nebo Dotty 😀

domza
28. únor 2017

@pidalka12 https://www.modrykonik.cz/market/kocarky/rjgw7e... zde je inzerat. O cene jsem ochotna jednat 🙂

padli_andele
28. únor 2017

@pidalka12 Tak my meli termin 15.7., nakonec se narodila 11.7. ale v hluboke korbe je porad 🙂 a to neni zadny drobecek, ma pres 8,5kg v 7,5m a 70cm a porad se tam vejde i s penezenkou a pitim 🙂 ted uz teda bez fusaku, ale u nas uz je prakticky jaro 🙂
Me se tedy vic libil Husky, ale to je asi jen o osobnich prioritach. A u Dotty mi ty svetle barvy neprisli uplne prakticke, preci jen krupky piti a pod. dokazou nadelat docela paseku s kocarkem.

pidalka12
4. bře 2017

@padli_andele
Rozhodnuto. Jdu do něj. Úplně náhodou jsem potkala na ulici paní a tímto kočárkem a na živo me přesvědčil.
Jen bych chtěla sehnat obchod - eshop, kde se da objednat kočárek bez zimní výbavy. Objednavala jste některá a kde?
Moc děkuji 🙂

padli_andele
4. bře 2017

@pidalka12 Já jsem kupovala v kamenném obchodě, dostala jsem super cenu, ale my měli se zimní výbavou (objednávali jsme v březnu) a to jinak nešlo. S eshopem neporadím, dnes na procházce jsme potkali několik kočárků a nekriticky ten náš byl nejhezčí! :D

Strana